آقااااااااااااااااااااااا اااا باببببببببببببببببببببببب ک
کجایییییییییییییییییییییی ییی شمااااااااااااااااااااااا اااا؟؟؟؟؟
آقااااااااااااااااااااااا اااا باببببببببببببببببببببببب ک
کجایییییییییییییییییییییی ییی شمااااااااااااااااااااااا اااا؟؟؟؟؟
زشته واقعا ؟ خجالتیدم شدیدناک . فلفل کسی نداره ؟
کمبود محبت و اینا و دوربین ندیده گی و اینا و
کی ؟ چی ؟ کی ؟ کجا ؟ با منی یا با اونی ؟
من تمیزم سالی 3 بار میرم حموم
میتونی ثابت کنی ؟ عکس حالاتو بزار ببینیم
بزار یه چی بگم حال کنی . میثم رو نمیشه بن کرد . بگو از کجا فهمیدم
من که یادم نیست .
آقا من از شدت درد این نقد های درد آور نمیدونم چیکار کنم . دوا درمونی چیزی
چه بد! جدآ میثم رو نمیشه بن کنی؟بزار یه چی بگم حال کنی . میثم رو نمیشه بن کرد . بگو از کجا فهمیدم
ولی با پشتکاری که شما دارین فکر کنم بشه!(+علی و سینا)!!!
فقط غیر ممکن غیر ممکنه!
مخلص داش بابک گل ...
شما هنوز تویه بوته زار گیر کردی ؟
حالا حالا ها قرار نیست بری نه؟
این نقد من نیست . اگه شد چشم
والا من کلا از تبلیغات خوشم نمیاد از اینکه از خودم تحریف کنم و این حرفا . باور کن
بازم نقد سخت و درد ناک .
میخوام با این فرد مجهول الهویه ینام خودم بیشتر آشنا بگردم
ما بیشتر از همینا داریم
ای جان منم که حساسسسسسسسسسسسسسسسسس
عزیزم قیر غانونیه . من سعی کردم یه درجه تخفیف بگیرم . متاسفانه از طرف کاربران درک نشد .
من اوج آسمان رو هیچ وقت تو قلبم احساس نکردم
نقد بازی های آنلاینه آیا ؟
راستی من این نقد رو جدی گرفتمو از اون روز حسابی به متفرقه بیشتر میرسم
. متوجه شدی آکوا چقد دوستت داره ؟
پس چند تا ؟
و حالا ما نیرنگ میخوریم
سلام
چه بد
اخطار چیز بدی نیست من بار ها اینو گفنم . ما مدیر اخطاری داریم ( از خودم ) اخطار یک یاد آوری برای تغییره . اینکه زود نتیجه گیری میکنم باید اشاره میکردی که چیه . نقده دیگه تعریفه من که نیست . من باید بتونم کاری کنم نتیجه گیری کنم . من باید باید باید به خیلی چیز ها فکر کنم زمان اخطار یا بن . به محدوده های انجمن . به جو کلی فروم . و حتی به روحیه کسی که بهش اخطار میدم . در اینکه حتما اشتباه دارم شکی نیست . چون انسانم . اما بدون ملاحظه هیچ اخطارس وجود نداشته .
نکردی ؟
مستر بابک کیه ؟
عزیزم عکسم تو انجمن هست خودم یادم نیست کدوم تاپیک بود .
آکوا دوستت داره عزیزم .
کسی ویرایش نکرد چرا پس ؟
من دیروز ناهار نخوردم یا خوردم ؟
هستم شدید
فروتنی : من علفی بیش نیستم
عزیزم دلایل همیشگی یعنی چی ؟ یعنی من هر چی گفتم تا حالا چیز دیگه بوده ؟ پیچوندن بوده ؟
یکی که عرض کردم تاپیک زیاده و محدوده عمل من گسترده و وقت منم محدود . اونی که اکثریت میگن خشک برخورد کردن بیشتر سریع پست زدن منه که زود میخوام لب کلام رو گفته باشم . حتما سعی میکنم . که در این روز ها هم بوده اثرش امیدوارم . یکی هم میمونه برخورد بد با کسانی که نقض چارچوب ها میکنن . برخورد بد من یک تاثیر اساسی داره و اون اینه که یه عده از من متنفر میشن . ایتس اوکی . این مشکلی نیست . اما بجاش احتمالا رفتار هماهنگ تری با فروم خواهند داشت . در کل فکر میکنم اگر من اینجا بده باشم بهتر از اینه که چند نفری اخراج بشن یا اخطار بگیرن . پس این دو تا رو از هم تفکیک کنیم .
درباره پی ام یکی اینکه ممنون از محبتت و جدا معذرت میخوام که بی جواب مونده . اکثر این بی جواب ها هم میخونم در جای دیگه جواب رو میزارم برای بعد اما یادم میره .
ولممممممممم کنننننننن![]()
پاپکم بد نیستا !![]()
1- سرنوشت تو و فروم بهم گره خورده پس تو و بازی انلاین از نگاه ما یکی هستین
اقا خداییش من اینو تعیید میکنم بعد اون روز دیگه به پ خ هام جواب میدهد (الهی آمین )
لینک اون صفحه را بده
و همگی ببینید میزان محبت موجود بین من و آکوا را
![]()
توی تاپیک حدس چهرهی کاربران که توسط خود پایان زده شده بود.....عزیزم عکسم تو انجمن هست خودم یادم نیست کدوم تاپیک بود .
خوب اميدوارم همه دوستان جواب پستهايشان را گرفته باشند
نقد مهندس دكتر ناظم و غيره ارشد به پايان رسيد
طولاني ترين نقد به بابك عزيز تعلق داشت و من هم هيچ رشوه اي دريافت نكردم.(به فرض مثال هم اگر مدير بشم چه ربطي به اين تايپيك داره؟؟) اميدوارم بابك متحول شده باشد و به آغوش اسپمرها برگردد.آمين
=================================
نفر جديد امروز معرفي ميشود.اينبار شاهد درخشش يك چهره ناشناخته خواهيد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)