یکی نیست به داد ما برسه![]()
احتمالا مشکل شما از هارد باشه اگه تونستی یه بار FDISK کن و ویندوزت رو دوباره نصب کن.
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
شما اون سیمی که به پشت اسپیکر وصل میشه رو یه مقدار قطع کن و دوباره لختش کن احتمالا سیمی که به پشت اسپیکر نصب میشه خاصیتش رو ازدست داده.
دوست عزیز این پدیده که Bluedead نام داره میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که اصلی ترین دلیلش پایین بودن رم نسبت به سایر قطعات کامپیوتر هست.
دقت کنید که اگر از چند رم استفاده میکنید باید همه رم ها با هم هماهنگ باشند و حتی الامکان همشون یک مارک باشند.
سلام دوست منسلام دوستان من یک کامپیوتر قدیمی دارم که می خوام تعمیرش کنم
مشکلش اینه که وقتی روشنش میکنم هیچ اتفاقی جز به کار افتادن فن ها رخ نمیده
همه کابل ها و رابط ها را درست بستم فقط نمی دونم چرا نه ارور میده نه چیزی توی نمایشگر ظاهر میشه فقط فن های power , cpu کار میکنند
به نظرتون مشکل چیه
ببین بوق کیست چجوریه؟؟
تک بوق
دو بوق
چند بوق
؟؟؟
من احتمال میدم گرافیکت مشکل داشته باشه چون تصویر ندارید
اگر بوق کیست چند بوقه احتمال گرافیک تقریبا قطعیه
سلام
دوستان یک سوال برای هر بار جدا کردن فن و هیت سینک cpu باید دوباره اون چسب رو بین چیپ و هیت سینک ریخت یا نه ؟
ممنون
سلام
اون ماده کار انتقال حرارت رو انجام میده و بهتره با هر بار جدا کردن CPU اون رو عوض کنید اینطوری خنک کنندگی بهتر صورت میگیره البته قبل از اون پیشنهاد میشه زیاد CPU رو دستکاری نکنید.
سلام
سوالوی دی رام من وقتی دی وی دی میزارم توش،خیلی صدای زیادی میده،و درایور دی وی دی رام ویندوز وقتی بازش میکنم بیشتر هم قفل میکنه ولی درب دی وی دی رام قفل نمیکنه و وقتی دکمه ی اجکت رو میزنمراحت باز میشه،مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام.
خسته نباشد مي گم خدمت دوستان خوب انجمن پي سي
من يه پرينتر چند كاره خريدم كه قابليت وايرلس داره.
مي خوام بدونم اين قابليت چطوري كار مي كنه و آيا ميشه بين لب تاپ و پرينتر ارتباط بي سيم برقرار كنم.
اگه ميشه راهنماييم كنين چون خيلي نياز دارم.
مر30
سلام
کامپیوترو که روشن میکنم بالا نمیاد و میره Q-flash
این چی هست و چیکار کنم دیگه نیاد ؟
من یک مشکل کوچیک دارم اینکه سیستم رو که روشن می کنم صفحه سفید معرفی مادربرد(gigabyte)میاد ولی دیگه وارد بایوس نمیشه ولی اگه enter همون لحظه تو صفحه سفید بزنی وارد بایوس و ویندوز میشه قبلا که سیستم که روشن میشد خودکار وارد ویندوز میشد ولی الان چند روزه اینجوری شده تا یک enter رو تو صفحه سفید نزنی همونجا گیر میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)