تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 356 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه kiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام مادربورد و کارت گرافیک و رم عوض کنم
    واسه مادر بورد ماکزیمم 80 تومن
    واسه کارت گرافیک ماکیمم 50 تومن
    سیپیو 3.2 فول اینتل دارم 2مگ کش
    1گیگ رم دیدی آر 1 دارم
    میخواستم راهنمایی منین مادر بورد و سیپیو چی بخرم که مثل خز جواب بده
    بیشتر کار کانورت فیلم و تصویر و ضبت و خلاصه کارای سنگین میکنم با پیسی
    مادر بورد الانم ازراک هست پارسال 45 تومن دادم مفت هم نمیارزید
    1 کارت کپچر بهش زدم هنگ کرد دیگه نتونست ویمدوز رو بالا بیاره

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پيشنهاد شما در اين خصوص چيه؟واقعا خريد هريك از قطعات كامپيوتر كار مشكليه.با توجه به حضور برندهاي مختلف و محصولات متنوع در هر زمينه انتخاب محصولات كار بسيار مشكلي شده.
    توی اون رده قیمت میشه به چیپست X48 هم فکر کرد مثل GIGABYTE X48-DQ6 یا ASUS Rampage Formula یا DFI LanParty DK X48-T2R البته برای DDR2 .

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من می خواستم ASUS - P5GC - MX تهیه کنم. آیا این مادربرد با قطعات زیر مچ می شود؟

Intel Dual-Core E2140 - 1.6GHz
    KINGSTON - 1GB - 800 (Original)
    MAXTOR-SATA 2 - 80 GB +
    XFX - GeForce 8400 GS - 256MB

و ضمنا قیمت این برد حدودا در بازار چقدر است؟ با این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

تفاوت X48 با X38 چیه؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

x48 یه revision از x38 هست و دلیل اصلی تولید و تبلیغش fsb 1600 هست.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

با سلام

من می خواستم ASUS - P5GC - MX تهیه کنم. آیا این مادربرد با قطعات زیر مچ می شود؟

Intel Dual-Core E2140 - 1.6GHz
    KINGSTON - 1GB - 800 (Original)
    MAXTOR-SATA 2 - 80 GB +
    XFX - GeForce 8400 GS - 256MB

و ضمنا قیمت این برد حدودا در بازار چقدر است؟ با این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟
    قیمت فک میکنم 65 به بالا
    ولی ارزش خرید نداره 945 دیگه منسوخ شده

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

توی اون رده قیمت میشه به چیپست X48 هم فکر کرد مثل GIGABYTE X48-DQ6 یا ASUS Rampage Formula یا DFI LanParty DK X48-T2R البته برای DDR2 .
    مادربورد Gigabyte X48T-DQ6 اونطوري كه نگاه ميكردم از نظر ساختار کلی تغییر اساسی نسبت به X38 نداشته و فقط برای سازگاری با سخت‌افزارهای روز دنیا (مثل پشتیبانی از 1600MHz FSB) بهینه ‌سازی‌های قابل توجهی بر روی آن صورت گرفته است.اين مادربورد از 4 ماژول حافظه DDR3 با ولتاژ 1.5v و حداکثر فرکانس 800/1066/1333/1600/1900 MHz که مبتنی بر استاندارد JEDEC باشند پشتيباني مي كند.بعلاوه این مادربرد توانایی پشتیبانی از جدیدترین تکنولوژی حافظه‌ها با نام XMP را دارد.

این مادربورد از 2 اسلات نسل دوم PCIe 16x با 32 خط داده، و با فرکانس کاری 100 تا 150Mhz و پشیبانی از تکنولوژی ATI Crossfire Multi GPU پشتيباني مي كند. بایاس این مادربورد مجهز به 2 ماژول 8MB ROM با پشتیبانی از تکنولوژی Quad Bios شركت GIGABYTE است.

همچنین این مادربورد از یک رمزگشاو رمزگذار صوتی بسیار قوی 7.1 کاناله با نام Realtek ALC889A و با پشتیبانی از خروجی‌های S/PDIF و DTS بهره می‌برد که عملا می‌توان گفت با وجود سیستم‌ های قوی صوتی و چیپ های قوی برای رابط ‌های ورودی خروجی بسیاری از نیازهاي موجود به قطعات جانبی را برطرف کرده است.
    در مورد ابزارهاي ورودی خروجی که توسط چیپ ICH9R پشتیبانی می‌شوند نیز باید گفت که این مادربورد از 6 پورت SATA2 با سرعت 3.0GB/s، با پشتیبانی از RAID 0,1,5,10,JBOD و 2 پورت GSATA IIA و GSATA IIB با سرعت 3.0GB/s پشتیبانی می‌کند. همچنین این چیپ از 12 پورت USB2.0 با سرعت 480Mb/s، دو درگاه PCIe 1x با پهناي باند 500MB/s و 3 درگاه IEEE1394a پشتیبانی می‌کند.

تکنولوژی (DES (Dynamic Energy Saver
    اما نکته قابل توجهی دیگری که در مادربرد به آن پرداخته شده بهینه‌سازی مصرف توان است پیش از این بهینه‌سازی مصرف توان بیشتر در قطعاتی مانند CPU و GPU انجام می‌گرفت که به علت انجام نگرفتن این بهینه‌سازی در سایر قطعات نتیجه نهایی چندان رضایت بخش نمی‌شد اما گیگابایت با در نظر گرفتن 12 فاز توان که به طور موازی کار تامین توان پردازنده را بر عهده دارند و به کمک تکنولوژی DES که به مدیریت این 12 فاز می‌پردازد، با غیر فعال کردن بعضی از فازها در زمان بی‌کاری پردازنده علاوه بر کاهش مصرف توان توسط کل سیستم باعث افزایش قابلیت Overclock در سطحی بسیار خوب شده است. پیش از این مادربردها حداکثر از 8 فاز توانی استفاده مي كردند که به سبب افزایش توان مصرفی در شرایط Overclock عملا کمبود واحدهاي بيشتر حس می‌شد. اما خصوصیت قابل توجه دیگری که در این سیستم وجود دارد امکان دسترسی، تنظیم و مدیریت DES از طریق یک نرم‌افزار تحت ویندوز است. کاربر می‌تواند به کمک این نرم ‌افزار بر تمامی عملکردهای اين بخش نظارت داشته و یا حتی سطح توان را به صورت دستی تنظیم کند. کارایی این تکنولوژی به اندازه اي است که مادربردهاي استفاده كننده از آن با طراحي بر اساس استاندارد RoHS یکی از سازگارترین محصولات با محیط زیست به شمار می‌آید.
    در مجموع بنظر مادربورد كاملي بنظر مياد.همين مادربورد را تهيه خواهم كرد.
    از راهنمايي هاي شما Sream عزيز بسيار ممنونم.

داره خودمونی میشه mdolia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مادربوردهاي اينتل

سلام
    من اين سوال رو چند جاي ديگه تو فروم مطرح كردم ولي جوابي دريافت نكردم احتمالا جاي مناسبي مطرح نكردم فكر كنم جاش اينجاست
    يه سوال در مورد مادربوردهاي اينتل داشتم
    ميخواستم بدونم كه اين مادربوردها از نظر كارايي و قيمت قابليت رقابت با مادربورد هايي مثل giga , asus,... رو دارند؟
    ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مادربورد Gigabyte X48T-DQ6 اونطوري كه نگاه ميكردم از نظر ساختار کلی تغییر اساسی نسبت به X38 نداشته و فقط برای سازگاری با سخت‌افزارهای روز دنیا (مثل پشتیبانی از 1600MHz FSB) بهینه ‌سازی‌های قابل توجهی بر روی آن صورت گرفته است.اين مادربورد از 4 ماژول حافظه DDR3 با ولتاژ 1.5v و حداکثر فرکانس 800/1066/1333/1600/1900 MHz که مبتنی بر استاندارد JEDEC باشند پشتيباني مي كند.بعلاوه این مادربرد توانایی پشتیبانی از جدیدترین تکنولوژی حافظه‌ها با نام XMP را دارد.

این مادربورد از 2 اسلات نسل دوم PCIe 16x با 32 خط داده، و با فرکانس کاری 100 تا 150Mhz و پشیبانی از تکنولوژی ATI Crossfire Multi GPU پشتيباني مي كند.
    بایاس این مادربورد مجهز به 2 ماژول 8MB ROM با پشتیبانی از تکنولوژی Quad Bios شركت GIGABYTE است.

همچنین این مادربورد از یک رمزگشاو رمزگذار صوتی بسیار قوی 7.1 کاناله با نام Realtek ALC889A و با پشتیبانی از خروجی‌های S/PDIF و DTS بهره می‌برد که عملا می‌توان گفت با وجود سیستم‌ های قوی صوتی و چیپ های قوی برای رابط ‌های ورودی خروجی بسیاری از نیازهاي موجود به قطعات جانبی را برطرف کرده است.

در مورد ابزارهاي ورودی خروجی که توسط چیپ ICH9R پشتیبانی می‌شوند نیز باید گفت که این مادربورد از 6 پورت SATA2 با سرعت 3.0GB/s، با پشتیبانی از RAID 0,1,5,10,JBOD و 2 پورت GSATA IIA و GSATA IIB با سرعت 3.0GB/s پشتیبانی می‌کند. همچنین این چیپ از 12 پورت USB2.0 با سرعت 480Mb/s، دو درگاه PCIe 1x با پهناي باند 500MB/s و 3 درگاه IEEE1394a پشتیبانی می‌کند.

تکنولوژی (DES (Dynamic Energy Saver
    اما نکته قابل توجهی دیگری که در مادربرد به آن پرداخته شده بهینه‌سازی مصرف توان است پیش از این بهینه‌سازی مصرف توان بیشتر در قطعاتی مانند CPU و GPU انجام می‌گرفت که به علت انجام نگرفتن این بهینه‌سازی در سایر قطعات نتیجه نهایی چندان رضایت بخش نمی‌شد اما گیگابایت با در نظر گرفتن 12 فاز توان که به طور موازی کار تامین توان پردازنده را بر عهده دارند و به کمک تکنولوژی DES که به مدیریت این 12 فاز می‌پردازد، با غیر فعال کردن بعضی از فازها در زمان بی‌کاری پردازنده علاوه بر کاهش مصرف توان توسط کل سیستم باعث افزایش قابلیت Overclock در سطحی بسیار خوب شده است. پیش از این مادربردها حداکثر از 8 فاز توانی استفاده مي كردند که به سبب افزایش توان مصرفی در شرایط Overclock عملا کمبود واحدهاي بيشتر حس می‌شد. اما خصوصیت قابل توجه دیگری که در این سیستم وجود دارد امکان دسترسی، تنظیم و مدیریت DES از طریق یک نرم‌افزار تحت ویندوز است. کاربر می‌تواند به کمک این نرم ‌افزار بر تمامی عملکردهای اين بخش نظارت داشته و یا حتی سطح توان را به صورت دستی تنظیم کند. کارایی این تکنولوژی به اندازه اي است که مادربردهاي استفاده كننده از آن با طراحي بر اساس استاندارد RoHS یکی از سازگارترین محصولات با محیط زیست به شمار می‌آید.

در مجموع بنظر مادربورد كاملي بنظر مياد.همين مادربورد را تهيه خواهم كرد.
    از راهنمايي هاي شما Sream عزيز بسيار ممنونم.
    قسمتهایی رو که قرمز کردم چیز خیلی خاصی نیستند و توی همه مادربوردهای High-End این رده وجود دارند.

الان دیگه مادربوردهای High-End خیلی سمت چیپهای آنبرد صوتی نمی رن. مثلا ASUS الان داره از کارتهای صدای HD سری Superme FX II روی مادربوردهاش استفاده می کنه که نسبت به Realtek ALC889A خیلی سر هست. ( کلا این ALC889A خیلی چیپ صوتی جالبی نیست! )

الان رقابت شدیدی بین تکنولوژی DES گیگابایت که یک تکنولوژی Software based به حساب میاد با ASUS EPU که یک تکنولوژی Hardware based هست پیش اومده، البته به وجود اومده بود و طی این قضیه روابط دو شرکت هم خیلی به هم خورد. تستها و بررسی ها نشون می داد EPU نسبت به DES عملکرد بهتری داشت و در عین حال نسبتا اختیارات بیشتری برای کنترلش نسبت به DES در اختیار کاربران قرار می داد. البته این برتری خیلی زیاد نیست ولی تا وقتی EPU هست نمیشه DES رو یک برتری به حساب آورد.

در کل GIGABYTE X38-DQ6 مادربورد خیلی خوبیه البته هزینه بیشتر از 300.000 هزار تومان برای این مادربورد منطقی نیست چون مادربوردهای همرده اش قیمتشون بالای 300.000 هزار تومان نیست.

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    قیمت این برد چنده؟
    مدل بهتری هم با چیپ x48 میشناسی؟
    من دوبار درباره این چیپ سوال کرده بودم ولی مثل اینکه کسی اینجا تا حالا باهاش کار نکرده!
    مثل اینکه واقعا کسی به پستهای من توجه نمیکنه. بابا یکی جواب بده!

قیمت بردهای زیر چنده؟
    p5e deluxe
    p5e64 ws evolution
    rampage formula
    p5e3 peremium/wifi
    -----------------------
    DFI LanParty DK X48-T2R

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •