بابا چه ربطی داره!!! خوب موضوعش پیش میاد صحبت میشه دیگه...
شما اگه بحثی داری مطرح کن... بچه ها هم مطمئن باش توش شرکت می کنن... خوب بالاخره بحث قاب هم یه جورای مربوط میشه به گوشی دیگه...
بابا چه ربطی داره!!! خوب موضوعش پیش میاد صحبت میشه دیگه...
شما اگه بحثی داری مطرح کن... بچه ها هم مطمئن باش توش شرکت می کنن... خوب بالاخره بحث قاب هم یه جورای مربوط میشه به گوشی دیگه...
salam be hame shoma azizan . be man goftan toye in kolop mitoonam theme aslie N95 KE GHERMEZ range ro peyda konam . ama nemidonam toye kodom safhas . mamnoon misham age kasi komak kone va shomare safhasho behem bede
قرمز رنگه؟؟؟
من دو نوع تم ان 95 دیدم که اونا هم سیاه و بنفش هستند...
اینم لینکاشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قاب اصلی رو تو تهران ندیدم ولی تو آستارا دیدم و گفتم قیمتش 25 تومن بود.البته یک پک ویژه داشتن که فقط اون دو قسمت قرمز رنگ و درب باتری رو داشت به قیمت 10 تومن.
رامبو جان لینک تمهایی رو که میخواستی اقا حمید برای شما قرار داده برو حال کن!
quote=rainysky50;1564807]رامبو جان لینک تمهایی رو که میخواستی اقا حمید برای شما قرار داده برو حال کن![/quote]
-------------------
دوستان عزیز برای برنامه های این گوشی به این ادرس مراجعه کنید اگر برنامه ی دارید در این ادرس اپلودش کنید برنامه های این گوشی رو تو این تاپیک نزارید چون تاپیک خیلی صفحه زیاد می کنه لطفآ اگر کسی برنامه یا تم یا بازی خواست تو این ادرس موجود می باشد سری9.2 سیمبین
ادرس:خواهشن از زدن تاپیک های بی مورد خود داری کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای درخواست برنامه یا بازی یا تم در ادرس بالا مراجعه کنید و درخواست خود را مطرع کنید
mer30 azizam themaye bahali bood vali man manzooram theme aslie N95 , hamoon themi ke ke esme aslish toye N95 : nserise 1 va be soorat defualt roosh nasbe . albate rooye N93i ham nasbe mesle theme aabi rangi ke rooye aksar gooshihaye nokia nasbe . vali bazam azat tashakor mikonam
[سیروان عزیز برادر تو هم جدیدا گیر میدی ها!!! شوخی کردم داداش... ممنون که راهنمایی کردی بچه ها رو...
Last edited by hamid_1367; 12-09-2007 at 21:35.
دوست گرامی لطفا فارسی تایپ کن
طبق قوانین انجمن
بچه ها یه سوا دارم...
کسی تونسته تا حالا آسفالت 2 رو رو گوشیش به درستی اجراش کنه؟؟؟؟
واسه من میره توش ولی هی میاد بیرون دوباره میره تو بازی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)