این چند روزه که 2.189رفته و رو 2.185.47 ثابت شده پینگ عالی شده و صفحات مثل برق باز میشن
سرعت دانلود هم با 8کانکشن یا 16کانکشن مشکلی نداره
این چند روزه که 2.189رفته و رو 2.185.47 ثابت شده پینگ عالی شده و صفحات مثل برق باز میشن
سرعت دانلود هم با 8کانکشن یا 16کانکشن مشکلی نداره
Last edited by farshad0123; 27-11-2014 at 22:08.
فرشاد پ این چرا تک کانکشنش داغونه ؟ نکنه مخابرات بازم کمبود پهنای باند پیدا کرده ؟
فرشاد کم پیدایی؟
بچه ها نت دوباره پوکید برا من دیگه چراغ اینترنت روشن نمیشه , توفیق اجباری شده برم همراه اولمو شارژ کنم که دیگه مخابرات دمار از روزگارمون در اورده
رفتم رفاتک دان استریمو اتوماتیک کردم
باید مودمتو روشن بزاری یه 5دقیقه تا ipبگیره چون الان بیشتر ipها 2.189هستن و دیگه کار نمیکنن باید یه ip 2.185.47بیاد واست که کار کنه
![]()
Last edited by farshad0123; 27-11-2014 at 22:16.
شایان من هیچ وقت بقیه سرویس دهنده ها رو بهتر از مخابرات نمیدونم اما از این کارش اصلا خوشم نمیاد چون همه چیزش رو هواست اصلا معلوم نیست کی داره چکار میکنه یه روز صبح بلند میشی میبینی نمایندگیت عوض شده .یه روز بلند میشی میبینی نامحدودا رو برداشته یه روز میبینی قیمتا دوبرابر شدن خلاصه مردم رو به بازی گرفته ولی در کل خوبه .اگه این مشکل ای پی ها رو هر چه زودتر حل کنه تا مشکل پینگ حل بشه و سرعت هم دیگه افت نکنه دیگه نور علی نور میشه .
نمیدونم ولی مثل اینکه دارن اساسی درستش میکنن چون پینگم فوق العاده شده![]()
اتوماتیک چه جوریه ؟ چه فرقی با حالت معمولی میکنه مگه ؟
چطور فهمیدی منتقل شدی رفاتک؟ یعنی دیگه ضحی نیستی؟ پشتیبانی دیگه 2020 نیست؟
الان بعد از دو ساعت ایپی گرفت , برا منم انگار قفل شده رو 2.189
یعنی دان استریم متغییره و هر وقت مودمو روشن کردی یه دان استریم میبینی تا جایی که خطت بکشه میره بالا
نمیدونم والا برام مسیج اومد دیشب ساعت 11.5 شب مثل اینکه رفاتک نمایندگی مخابرات شده
برا من قفل شد رو 2.185.47 پینگش خیلی خوبه سرعتش هم با idm و با 8یا 16کانکشن خوبه سرعت صفحه باز کردنش هم عالی
فکر کنم رفاتک فهمیده پارس انلاین دیگه کارش تمومه گفته بریم بزنیم تو کار مخابرات بلکه تونستیم با قایق مخابرات به خشکی برسیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)