تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1849 از 4428 اولاول ... 849134917491799183918451846184718481849185018511852185318591899194923492849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,481 به 18,490 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستانی که اهل فن هستن دلیل اختلاف این تستها رو توی 220 بامداد بگن

به نظرتون چه ارتباطی بین تستهای کرج و دیتاسنترهای پارس انلاین توی کرج هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگید توی مودم سرعت دانلودتون رو روی چند بستن. اخه خیلی کنجکاوم بدونم این تست توی چه شرایطی بدست اومده آیا از نظر منطقی ممکن خطتون روی دو مگ باشه اما سرعتتون 2.5 مگ باشه.
    سرعت مودم 2 مگابیت هستش. میگم که توهم زده . سرعت دانلودم از دیشب رفته بالا 235 شده. نمیدونم قضیه چیه!

3. 2 کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز

نکاتی که از صحبتهای شما به نظرم میرسه، قدری منو به صحت اطلاعاتی که دربارۀ خودتون دادید مشکوک کرد؛
    البته امیدوارم ناراحت نشی، به هر حال بعضاً ممکنه که کارمندهای خود شرکت هم هر از گاهی برای تغییر جو و افکار عمومی بیان اینجا نظر بدن

1- اولین نکتۀ عجیب اینه که شما در این دو سال که مشترک پارس بودی حتی یک بار هم به این تاپیک سر نزدی (تاریخ عضویت شما و تعداد پستهاتون گویا همه چیز هست)
    2- شما در پست اول صحبت از دانلود مداوم 4.5 گیگ در شب طی دو سال عضویتت کردی؛ و اما در پست دوم به افرادی که شب تا صبح دانلود میکنن طعنه زدی که جای بسی تعجب داره
    3- اگر به حرف خودتون استناد کنم سرعت شما در شب در حدود 225 کیلوبایت هست و با یه حساب سرانگشتی با چنین سرعتی برای رسیدن به حجم دانلود 4.5 گیگ، حداقل نیاز به 5.5 ساعت زمان خواهد بود. پس با این حساب خود شما در ساعات رایگان به طور مداوم مشغول دانلود هستی و اینکه میگید از ساعت 1 تا 2 به بازی میپردازید، عرایضتون رو عجیب تر میکنه
    4- چهارمین نکته در ادامۀ نکات قبلی هست؛ اینکه میگید شبها میخوابید و کامپیوترتون به طور خودکار دانلود میکنه. منظورم اینه که بالأخره میخوابی یا بیدار میمونی
    5- من به شخصه اخیراً نظرسنجی در سایت پارس مشاهده نکردم؛ اگه از دوستان کسی دیده اعلام کنه. وگرنه یه نقطۀ تردید دیگه به قبلیا اضافه میشه. به نظر میرسه قدری عجیب باشه که افرادی که نظر شما رو داشته باشن تو اون نظرسنجی که میفرمایید پیروز شده باشن. چراکه نظرسنجی مشابهی که دوستان تو همین تاپیک انجام دادن حکایت از امری دیگر داشت

ضمناً من خودم مدتهاست که زمان دانلودم رو از 3.5 تا 7 گذاشتم تا هم سیستمم کمتر روشن باشه (چون در طول روز هم زیاد روشنه و بعضی روزها runهای سنگین هم بهش میدم) و هم اینکه شاید کمکی به سایر دوستانی باشه که در اون زمانها نیاز به سرعت بیشتر دارن
    اینطوری به جای شبی 2.5 تا 3 گیگ معمولاً شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنم

سپاس از توجه شما و سایر دوستان
    جواب 1:
    من دیروز این تاپیکو دیدم و همون لحظه هم عضو شدم پست گذاشتم. دلیل سابقه نداشتنم هم اینه که اهل فرام نویسی نیستم
    جواب 2:
    من از ساعت 1 تا 6 به طور مداوم دانلود می کنم. منظور من از دانلود شبانه روزی برای کسایی که سرویس نامحدود دارن وگرنه دانلود شبانه حق کاربراس. اگر این قانون مصرف عادلانه شب ها را هم شامل بشه من خودم بهش معترضم ولی من جزئیات این قانون را نخوندم یعنی ندیدم که بخونم.(منم گفتم صبح تا شب نه شب تا صبح سوء تفاهم نشه)
    جواب 3:
    خیر من بعد از ساعت 1 دیگه به هیچ وجه نمیتونم بازی کنم و به همین علت از گیلد کیک شدم و الان با دوستان ایرانی رید می رم ولی 10man. اما اگه دانلود رایگان عقب بیوفته برای اکسپنشن بعدی می تونم برم یه گیلد خارجی حداقل واسه من خوبه.
    جواب 4:
    من که هر شب بازی نمی کنم هفته ای 3 یا 4 روزه که بستگی داره به قانون گیلد الانم اصلا رید نمیرم چون از DS خسته شدم. در ضمن سیستم دانلود من جداست خودش روشن می شه کارشو میکنه منم اصلا نگاش نمیکنم حتی اگه مسافرت هم رفته باشم بازهم کارشو انجام می ده و به خواب و بیدار بودن من کار نداره. منم خواستم به سایر دوستان بگم که نیازی نیست برای دانلود شبانه بیدار بمونید میتونید از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید همین.
    جواب 5:
    من قبل عید بهشون ایمیل دادم و شرایط خودم وسایر دوستان گیمرو براشون توضیح دادم اونا هم گفتن تو کمیسیون مطرح می کنیم جوابشو اعلام می کنیم. نظر سنجی هم بعد عید بود 2-3 ماه پیش. یه تعداد سوال تستی درباره دلیل استفاده از ایترنتو اینکه بازی آنلاین می کنید یا وب گردی و از این جور چیزها.

چقدر خوب که شما به فکر سایر کاربران نیمه شب هستید واقعا جای قدردانی داره ولی در هر صورت عقب افتادن زمان دانلود به نفع شما هم هست چون یک ساعت بیشتر می تونید دانلود کنید.

با سپاس و احترام

5. این کاربر از morry-6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بنده هم شکایت خودم رو ارسال کردم به نظر شما رسیدگی خواهد شد ؟
    آخه اگه این تغییرات انجام بشه که دیگه نمیشه اینجا موند

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان بنده هم شکایت خودم رو ارسال کردم به نظر شما رسیدگی خواهد شد ؟
    آخه اگه این تغییرات انجام بشه که دیگه نمیشه اینجا موند
    من ایمیل زدم همون چیزی که تو سایت نوشته بود رو فرستادن
    منم دوباره ایمیل زدم بد و بیراه گفتم(البته مودبانه) دیگه جواب ندادن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

واقعا متاسفم براتون خیلی بی جنبه این. رسما شدم کارمند پارس آنلاین و عامل نفوذی واغفال مردم که می خواد سر همرو گول بماله.
    نه آقا این خبرا نیست من معتقدم برای یک انتقاد خوب باید همه جوانبو در نظر گرفت، یک طرفه به قضیه نگاه نکنید. باید خوبی ها و مضایا را هم در کنار عیوب دید. صادقانه بگم من همچین دانلود شبانه ای رو تو هیچ ISP دیگه ای ندیدم.
    اینم بگم معمولا اون کسایی که ناراضین میان تو فرام پست میذارن و شکایت می کنن اونایی که راضین خوب کارشونو میکنن به خاطر همین شما تو همه تاپیک ها فقط ناراضی می بینید و وقتی یکی مثل من میاد فوری متهمش می کنید.
    در ضمن یادتون نره که ما تو ایران زندگی می کنیم نه آمریکا این اینترنت تو هر کشور دیگه ای بود می گفتم آشغاله اصلا ورشکست می شد ولی واسه ما ... بازم باس خدارو شکر کرد که هنوز ملی نشده و حداقل میشه وبگردیو بازی آنلاین کرد.

9. 2 کاربر از morry-6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

هر چقدر نزدیک تاریخ 15 شهریور میشیم تن کاربرای پرمصرف به لرزه در میاد.ما که برامون فرقی نداره چون همینجوریش هم محدود هستم و سرعت شبانم بیشتر 30 تا نمیره.شما هم ناراحت نباشین مرگ حق هممونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

واقعا متاسفم براتون خیلی بی جنبه این. رسما شدم کارمند پارس آنلاین و عامل نفوذی واغفال مردم که می خواد سر همرو گول بماله.
    نه آقا این خبرا نیست من معتقدم برای یک انتقاد خوب باید همه جوانبو در نظر گرفت، یک طرفه به قضیه نگاه نکنید. باید خوبی ها و مضایا را هم در کنار عیوب دید. صادقانه بگم من همچین دانلود شبانه ای رو تو هیچ ISP دیگه ای ندیدم.
    اینم بگم معمولا اون کسایی که ناراضین میان تو فرام پست میذارن و شکایت می کنن اونایی که راضین خوب کارشونو میکنن به خاطر همین شما تو همه تاپیک ها فقط ناراضی می بینید و وقتی یکی مثل من میاد فوری متهمش می کنید.
    در ضمن یادتون نره که ما تو ایران زندگی می کنیم نه آمریکا این اینترنت تو هر کشور دیگه ای بود می گفتم آشغاله اصلا ورشکست می شد ولی واسه ما ... بازم باس خدارو شکر کرد که هنوز ملی نشده و حداقل میشه وبگردیو بازی آنلاین کرد.
    با این وضعیت همون بهتر که اینترنت ملی راه بیوفته....نخواستیم این نت مسخره رو....

12. 2 کاربر از omid-irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

.
    در ضمن برای دانلود شبانه نیازی نیست تا نیمه شب بیدار بمونید میتونید از از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید و در ستاپ مادربورد هم یک زمان برای روشن شدن کامپیوتر تعریف کنید.
    من تو منطقه مخابراتی مفتح هستم.
    دوست عزیز من پارس انلاینی نیستم ولی این گفته شما چیزی جز توهین نیست

عزیز من ملاک استفاده و سرعت اینترنت برنامه نیست و من شخصه اصلا از برنامه استفاده نمیکنم ان isp که میگه اینترنت ما رو بخر اگر میخوای استفاده فقط برنامه بدون که یا فکر کرده زیادی باهوشه یا کاربرانش را دست کم و عذر میخوام خر میدونه

isp هیچ حقی نداره به من بگه با این برنامه خوبه و ان خوب نیست

ملاک سرعت 24 ساعت شما دانلود استفاده از مرورگر و دانلود با مرورگر هست نه برنامه

موفق باشید
    Last edited by italodance; 22-08-2012 at 14:28.

14. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز من پارس انلاینی نیستم ولی این گفته شما چیزی جز توهین نیست

عزیز من ملاک استفاده و سرعت اینترنت برنامه نیست و من شخصه اصلا از برنامه استفاده نمیکنم ان isp که میگه اینترنت ما رو بخر اگر میخوای استفاده فقط برنامه بدون که یا فکر کرده زیادی باهوشه یا کاربرانش را دست کم و عذر میخوام خر میدونه

isp هیچ حقی نداره به من بگه با این برنامه خوبه و ان خوب نیست

ملاک سرعت 24 ساعت شما دانلود استفاده از مرورگر و دانلود با مرورگر هست نه برنامه

موفق باشید
    یه خورده بیشتر توضیح بده من متوجه نشدم یعنی شما می خواهی بگی اینترنت اکسپلورر اندازه IDM می تونه از پهنای باند استفاده کنه و همون سرعت رو داشته باشه یا منظورتون چیز دیگه است.
    در عمل که IDM بهترین استفاده رو از پهنای باند میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •