دوستانی که اهل فن هستن دلیل اختلاف این تستها رو توی 220 بامداد بگن
به نظرتون چه ارتباطی بین تستهای کرج و دیتاسنترهای پارس انلاین توی کرج هست
دوستانی که اهل فن هستن دلیل اختلاف این تستها رو توی 220 بامداد بگن
به نظرتون چه ارتباطی بین تستهای کرج و دیتاسنترهای پارس انلاین توی کرج هست
سرعت مودم 2 مگابیت هستش. میگم که توهم زده. سرعت دانلودم از دیشب رفته بالا 235 شده. نمیدونم قضیه چیه!
جواب 1:
من دیروز این تاپیکو دیدم و همون لحظه هم عضو شدم پست گذاشتم. دلیل سابقه نداشتنم هم اینه که اهل فرام نویسی نیستم
جواب 2:
من از ساعت 1 تا 6 به طور مداوم دانلود می کنم. منظور من از دانلود شبانه روزی برای کسایی که سرویس نامحدود دارن وگرنه دانلود شبانه حق کاربراس. اگر این قانون مصرف عادلانه شب ها را هم شامل بشه من خودم بهش معترضم ولی من جزئیات این قانون را نخوندم یعنی ندیدم که بخونم.(منم گفتم صبح تا شب نه شب تا صبح سوء تفاهم نشه)
جواب 3:
خیر من بعد از ساعت 1 دیگه به هیچ وجه نمیتونم بازی کنم و به همین علت از گیلد کیک شدم و الان با دوستان ایرانی رید می رم ولی 10man. اما اگه دانلود رایگان عقب بیوفته برای اکسپنشن بعدی می تونم برم یه گیلد خارجی حداقل واسه من خوبه.
جواب 4:
من که هر شب بازی نمی کنم هفته ای 3 یا 4 روزه که بستگی داره به قانون گیلد الانم اصلا رید نمیرم چون از DS خسته شدم. در ضمن سیستم دانلود من جداست خودش روشن می شه کارشو میکنه منم اصلا نگاش نمیکنم حتی اگه مسافرت هم رفته باشم بازهم کارشو انجام می ده و به خواب و بیدار بودن من کار نداره. منم خواستم به سایر دوستان بگم که نیازی نیست برای دانلود شبانه بیدار بمونید میتونید از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید همین.
جواب 5:
من قبل عید بهشون ایمیل دادم و شرایط خودم وسایر دوستان گیمرو براشون توضیح دادم اونا هم گفتن تو کمیسیون مطرح می کنیم جوابشو اعلام می کنیم. نظر سنجی هم بعد عید بود 2-3 ماه پیش. یه تعداد سوال تستی درباره دلیل استفاده از ایترنتو اینکه بازی آنلاین می کنید یا وب گردی و از این جور چیزها.
چقدر خوب که شما به فکر سایر کاربران نیمه شب هستید واقعا جای قدردانی داره ولی در هر صورت عقب افتادن زمان دانلود به نفع شما هم هست چون یک ساعت بیشتر می تونید دانلود کنید.
با سپاس و احترام
دوستان بنده هم شکایت خودم رو ارسال کردم به نظر شما رسیدگی خواهد شد ؟
آخه اگه این تغییرات انجام بشه که دیگه نمیشه اینجا موند![]()
من ایمیل زدم همون چیزی که تو سایت نوشته بود رو فرستادن
منم دوباره ایمیل زدم بد و بیراه گفتم(البته مودبانه) دیگه جواب ندادن
واقعا متاسفم براتون خیلی بی جنبه این. رسما شدم کارمند پارس آنلاین و عامل نفوذی واغفال مردم که می خواد سر همرو گول بماله.
نه آقا این خبرا نیست من معتقدم برای یک انتقاد خوب باید همه جوانبو در نظر گرفت، یک طرفه به قضیه نگاه نکنید. باید خوبی ها و مضایا را هم در کنار عیوب دید. صادقانه بگم من همچین دانلود شبانه ای رو تو هیچ ISP دیگه ای ندیدم.
اینم بگم معمولا اون کسایی که ناراضین میان تو فرام پست میذارن و شکایت می کنن اونایی که راضین خوب کارشونو میکنن به خاطر همین شما تو همه تاپیک ها فقط ناراضی می بینید و وقتی یکی مثل من میاد فوری متهمش می کنید.
در ضمن یادتون نره که ما تو ایران زندگی می کنیم نه آمریکا این اینترنت تو هر کشور دیگه ای بود می گفتم آشغاله اصلا ورشکست می شد ولی واسه ما ... بازم باس خدارو شکر کرد که هنوز ملی نشده و حداقل میشه وبگردیو بازی آنلاین کرد.
هر چقدر نزدیک تاریخ 15 شهریور میشیم تن کاربرای پرمصرف به لرزه در میاد.ما که برامون فرقی نداره چون همینجوریش هم محدود هستم و سرعت شبانم بیشتر 30 تا نمیره.شما هم ناراحت نباشین مرگ حق هممونه![]()
با این وضعیت همون بهتر که اینترنت ملی راه بیوفته....نخواستیم این نت مسخره رو....
دوست عزیز من پارس انلاینی نیستم ولی این گفته شما چیزی جز توهین نیست
عزیز من ملاک استفاده و سرعت اینترنت برنامه نیست و من شخصه اصلا از برنامه استفاده نمیکنم ان isp که میگه اینترنت ما رو بخر اگر میخوای استفاده فقط برنامه بدون که یا فکر کرده زیادی باهوشه یا کاربرانش را دست کم و عذر میخوام خر میدونه
isp هیچ حقی نداره به من بگه با این برنامه خوبه و ان خوب نیست
ملاک سرعت 24 ساعت شما دانلود استفاده از مرورگر و دانلود با مرورگر هست نه برنامه
موفق باشید
Last edited by italodance; 22-08-2012 at 14:28.
یه خورده بیشتر توضیح بده من متوجه نشدم یعنی شما می خواهی بگی اینترنت اکسپلورر اندازه IDM می تونه از پهنای باند استفاده کنه و همون سرعت رو داشته باشه یا منظورتون چیز دیگه است.
در عمل که IDM بهترین استفاده رو از پهنای باند میکنه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)