تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1849 از 2199 اولاول ... 8491349174917991839184518461847184818491850185118521853185918991949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,481 به 18,490 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به شخصه میتونم بگم که خیلی سرتر از 632 و 635 هستش
    البته 9200 هم داشتم ولی تقریبا با این توی یه سطح هستن
    ولی انصافا FMM-130 خیلی مودم توپیه.فوق العاده آنتن دهیش عالیه

من از نظر پورت با 635 مقایسه کردم، وگرنه از نظر آنتن هر سه‌شون مشابه هم هستن و آنتن روی برد دارن. البته اینکه آنتن روی برد 130 بهتر از 635 یا 632 هست رو تست نکردم. ولی کلاً نمی‌شه انکار کرد که توی دنیا همه دنبال پیشرفت و جنسهای مدل جدید هستن. ولی اینجا تازه می‌رن جنس قدیمی رو می‌یارن و به اسم مدل جدید می‌فروشن. با این بخش که موافقید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

دوستان لطفا راهنمائیم کنید کمی عجله دارم...

قرار هست یک مودم مبین نت از یکی از دوستان که شهر دیگری سکونت داره بخرم ( کارکرده )

طرحی که روی مودمش بوده و تموم شده 512 یکماهه هست.

میخوام بپرسم که : آیا به نام زدن من ضرورت داره؟ حتما باید به نامم بزنم؟

اگر بخوام بدون به نام زدن استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

اگر به نام من بشه میره روی طرح 128 چونکه نه کارت دانشجویی دارم نه جواز کسب و نه چیز دیگه ای.
    ولی به نام فروشنده باقی بمونه میتونم 512 و بالاتر بگیرم.

آیا فروشنده بعدا میتونه ازینکه به نام خودم نزدم سو استفاده کنه؟

لطفا راهنمایی کنید چکار کنم بهتره؟

راهنمایی اصلی رو arash59b عزیز خدمتتون گفتن. اون هم اینکه شما بیشتر می‌تونید باعث اذیت صاحب مودم بشید. یعنی از اینترنت بد استفاده کنید و سر و کارتون به پلیس سایبری بیافته و بجای شما، برن یخه طرف رو بگیرن. منتهی اون هم می‌تونه جلوی مصرف رو بگیره و حتی ادعای دزدیده شدن مودم رو بکنه که البته چون گفتین دوست‌تون هست، بعیده که اینکار رو بکنه.
    به عبارت بهتر اگه شما توی اینترنت استفاده معقول مثل باقی مردم داشته باشید و فروشنده هم نخواد اذیت کنه که مشکلی نیست و مبین‌نت چک نمی‌کنه که مودم باید کجا نصب بشه و مصرف بشه. ذاتاً یه حسن وایمکس همین قابلیت جابجایی و انتقالش هست. طرف حتی اگه جعبه رو هم بهتون نده، باز مشخصات مورد نیاز روی خود مودم نوشته شده.

3. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

یه سوال:

من هنوز 4 ماه از طرحم مونده میتونم الان تو قسمت خرید گیگ اضافی خرید کنم و اخرای طرحم از همین پولی که بابت گیگ اضافه دادم و استفاده نکردم یه طرح دیگه بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال:

من هنوز 4 ماه از طرحم مونده میتونم الان تو قسمت خرید گیگ اضافی خرید کنم و اخرای طرحم از همین پولی که بابت گیگ اضافه دادم و استفاده نکردم یه طرح دیگه بخرم؟
    اگه ۱۲۰۰۰ تومان گیگ بخری و فقط نصفش رو استفاده کنی ۶۰۰۰ تومان تو اکانتت باقی می مونه

6. این کاربر از ultrasahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز طرح نامحدودم تموم ضد.
    سرعت شبانه چطوریاس؟ 2 مگ بزنم یا دوباره نامحدود

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

راهنمایی اصلی رو arash59b عزیز خدمتتون گفتن. اون هم اینکه شما بیشتر می‌تونید باعث اذیت صاحب مودم بشید. یعنی از اینترنت بد استفاده کنید و سر و کارتون به پلیس سایبری بیافته و بجای شما، برن یخه طرف رو بگیرن. منتهی اون هم می‌تونه جلوی مصرف رو بگیره و حتی ادعای دزدیده شدن مودم رو بکنه که البته چون گفتین دوست‌تون هست، بعیده که اینکار رو بکنه.
    به عبارت بهتر اگه شما توی اینترنت استفاده معقول مثل باقی مردم داشته باشید و فروشنده هم نخواد اذیت کنه که مشکلی نیست و مبین‌نت چک نمی‌کنه که مودم باید کجا نصب بشه و مصرف بشه. ذاتاً یه حسن وایمکس همین قابلیت جابجایی و انتقالش هست. طرف حتی اگه جعبه رو هم بهتون نده، باز مشخصات مورد نیاز روی خود مودم نوشته شده.
    سلام
    دوست عزیز از توضیحاتت ممنونم. خود فروشنده بهم گفت ازش بخرم بعد دلم خواست به نام بزنم...

اگر به نام خودم بزنم باید طرح 128 بگیرم (چون مدرکی برای ارائه ندارم ) ولی با مدارکی که فروشنده قبلی ارائه کرده تا 2 مگ هم میشه گرفت.

پس به نام خودم نمیزنم فعلا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_F_GAMER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. دوستان من شاتل دارم 512 که روز با 200 دانلود میکنم و شب ها هم 50 تا 60 ام. محدود هم هستم.
    ولی چون جدیدا کارم بیرون از خونه هست باید بیرون به اینترنت دسترسی داشته باشم. از طرفی فیلم و سریال و اینجور چیز ها هم دانلود دارم.
    من توانایی خرید نامحدود 512 رو با مودم جیبی رو دارم اما میخواستم بدونم کلا مبین نت خوب هست سرعتش. سرعتش در روز 512 چقدره؟ نامحدود در ماه چقدر میتونه مصرف داشته باشه؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام. دوستان من شاتل دارم 512 که روز با 200 دانلود میکنم و شب ها هم 50 تا 60 ام. محدود هم هستم.
    ولی چون جدیدا کارم بیرون از خونه هست باید بیرون به اینترنت دسترسی داشته باشم. از طرفی فیلم و سریال و اینجور چیز ها هم دانلود دارم.
    من توانایی خرید نامحدود 512 رو با مودم جیبی رو دارم اما میخواستم بدونم کلا مبین نت خوب هست سرعتش. سرعتش در روز 512 چقدره؟ نامحدود در ماه چقدر میتونه مصرف داشته باشه؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    512 محدود در روز همون 65 رو میده شب هم اگه خوب باشه دوروبره همین عدد هست

512 نامجدود هم بدرد نمی خوره چون ضریبش 1 به 10 هست و سرعت شما در بهترین حالت دیالوپ میشه ولی کیفیت نامحدود 8-20 بهتره و سرعتش هم پایداره
    Last edited by arash59b; 16-10-2013 at 14:44.

11. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

من دیروز که مشکلی برام پیش اومده بود زنگ زدم پشتیبانی یارو گفت تا اسم صاحب اصلی مودم رو نگی هیچ جوابی بهت نمیدم دیگه مجبور شدم بگردم دنبال کسی که ازش مودم خریدم تا اینکه فهمیدم تازه اونم به نام خودش نیست آخر فهمیدم بنام یه خانمی بود که اسمشو گفتم تا پشتیبانی جواب داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    بهترین DNS برای مبین نت چیه؟
    برای باز کردن بهتر سایت ها (مثل جی میل و گوگل).
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •