تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1849 از 2365 اولاول ... 84913491749179918391845184618471848184918501851185218531859189919492349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,481 به 18,490 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه ahmadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیزم
    احمد جان اگر عجله نکنی تو شهریور ماه بار گلیدن میرسه خودم برات تهیه میکنم.
    Sql165یه کامپوننت 2اهمی و به الطبع قدرتی در کنار حجم و کیفیت صدای خیلی خوبی هست.
    Zero165هم جزو کامپوننتهای های اند و کیفیتی هست.ساخت آلمانه و قدرتش از sql کمتره.تویترهای هر دو یکی هستند.و تغییراتی تو کراس اوور دارن.
    هر دو کامپوننت بهترین performance شون رو با آمپلیفایرهای ماسکونی نشون میدن.
    من هر دو رو با one120.4شنیدم و واقعا عالی بودن.
    سلام بر آقا حمید گل و با آرزوی سلامتی برای شما

از اینکه پاسخ دادید بسیار متشکرم

میشه لطف کنید یک حدود قیمتی از این کامپها و آمپ ماسکونی بگید. به نظرتون برای استیج جلو و عقب کدومها رو بگیرم؟

ضمنا ساب و امپ پیشنهادی با این سیستم رو هم بگید تا یک جمعی بزنیم چقدر خرجمون میشه، برای پخش هم نظرم روی 145 هست

2. این کاربر از ahmadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میشه لطف کنید یک حدود قیمتی از این کامپها و آمپ ماسکونی بگید. به نظرتون برای استیج جلو و عقب کدومها رو بگیرم؟

ضمنا ساب و امپ پیشنهادی با این سیستم رو هم بگید تا یک جمعی بزنیم چقدر خرجمون میشه، برای پخش هم نظرم روی 145 هست
    آقا حمید اگر امکانش هست شمارت رو به ما بده تا ایشلا مزاحمت بشیم

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

تا بودجه ۲۰۰ تومن و بدون آمپیلی چه باندی توصیخ می کنید . پخش ۳۶۵۰

این مدلها تو ذهنم هست .

6975
    6985
    6965
    6995
    هلکیس b69

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام احمد جان خودتون گل هستین.سلامت باشی عزیزم
    قیمتها به امید خدا کاهشی هستند اگر قیمت یورو خیلی بالا نره و ثابت بمونه.این مطلب رو از عوامل وارد کننده نقل قول کردم.قیمتهای قدیم و براتون مینویسم.
    کامپ sql 165قبلا 1150بوده زیرو 165هم همینطور
    امپ ماسکونی one 120.4هم 1450بوده.
    اگر بتونید هر دو استیج رو از یه مدل بردارید خیلی صدا عالی و یکدست میشه.
    کامپ rs165هم کامپونت بسبار خوش صدا و با کیفیتی هست که 550بوده.
    برای ساب اگر پورتد باز هستی یدونه rs12و اگر سیلد گوش میکنی دوتا rs10.ماشین پژو هست دیگه درسته؟405 یا اشتباه میکنم اینطور یادم میاد.
    امپ هم باید ساب انتخاب بشه بعدا تصمیم بگیریم.
    سلام
    تا بودجه ۲۰۰ تومن و بدون آمپیلی چه باندی توصیخ می کنید . پخش ۳۶۵۰
    این مدلها تو ذهنم هست .
    6975
    6985
    6965
    6995
    هلکیس b69
    سلام
    من پیشنهادم 6965v2هست بدون آمپ هم خوب جواب میده.

6. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه از سیم برق معمولی دو رشته برای اتصالات بلندگو بهره برده بشه رو کیفیت صدا اثر میذاره؟ (برای سوپر توییتر و کواکس)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من یه پخش کنوود 3049 دارم.دنبال یه آمپ و یه جفت باندم که کیفیت صدای خوبی داشته باشن.ینی در درجه اول صدا واضح و عالی و در درجه دوم پرتاب صدا در حد مناسب و معقول باشه.
    توی بازار (خیابون سعدی مشهد) صدای چند مدل باند رو گوش دادم و از mtx 693 و dls 692 خیلی خوشم اومد.صداشون رو با 718 مقایسه کرد و خیلی خیلی بهتربودن.قیمت هر دوتاشونم 350-360 هزار بود.
    واسه آمپ هم فروشنده میگفت یه آمپ دو کانال diana میزاره به قیمت 160 هزار.میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ می ارزه 600 هزار هزینه کنم؟
    در ضمن روی ماشین یکی از رفقا باند هرتز 710 نصب بود.بدون آمپ صدای فوق العاده ای داشت.
    اگه میتونین یه سیستم پیشنهاد بدین توی همین رنج قیمت.کیفیت صدا خیلی برام مهمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگه از سیم برق معمولی دو رشته برای اتصالات بلندگو بهره برده بشه رو کیفیت صدا اثر میذاره؟ (برای سوپر توییتر و کواکس)
    نه دوسته من اثری نداره اگه جنس خوب باشه. ( مقدار مس و رشته هاش خوب باشه )

10. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه پخش کنوود 3049 دارم.دنبال یه آمپ و یه جفت باندم که کیفیت صدای خوبی داشته باشن.ینی در درجه اول صدا واضح و عالی و در درجه دوم پرتاب صدا در حد مناسب و معقول باشه.
    توی بازار (خیابون سعدی مشهد) صدای چند مدل باند رو گوش دادم و از mtx 693 و dls 692 خیلی خوشم اومد.صداشون رو با 718 مقایسه کرد و خیلی خیلی بهتربودن.قیمت هر دوتاشونم 350-360 هزار بود.
    واسه آمپ هم فروشنده میگفت یه آمپ دو کانال diana میزاره به قیمت 160 هزار.میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ می ارزه 600 هزار هزینه کنم؟
    در ضمن روی ماشین یکی از رفقا باند هرتز 710 نصب بود.بدون آمپ صدای فوق العاده ای داشت.
    سلام
    هم دی ال اس هم mtxهر دو خوبن منتها آمپی که بهتون پیشنهاد دادن محصول رو به بار نمینشونه.
    حداقل آمپ دو کانالی که میشه استفاده کنید 5602پایونیر هست.
    ضمنا هرتز همچین مدلی که گفتید نداره احتمالا اشتباه نوشتید.

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

سلام همشهری
    مغازه عباسی رفتی این قیمت رو بهت داد؟؟؟ اون الان به نصابش یه چیزی بگی میگه امپ فقط تاندر یه قرمزش هم رو رک نصب کرده کیف میکنه.
    امپی که بهت گفته به درد نمیخوره این 2 کانال که حمید اقا گفت خوبه واسه mtx. و صداش خوبه انصافا.

14. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام همشهری
    مغازه عباسی رفتی این قیمت رو بهت داد؟؟؟ اون الان به نصابش یه چیزی بگی میگه امپ فقط تاندر یه قرمزش هم رو رک نصب کرده کیف میکنه.
    امپی که بهت گفته به درد نمیخوره این 2 کانال که حمید اقا گفت خوبه واسه mtx. و صداش خوبه انصافا.
    عباسی mtx رو قیمت داد فروشگاه تماشا هم dls رو.
    بالاخره بعد از مدت ها تحقیق و پرس و جو امشب یه جفت اینفینیتی کاپا 693.11 با یه آمپ دو کانال mb 260fx2 خریدم.
    کیفیت و تفکیک صدا عالیه فقط یه مقداری بیس ضعیفه که فک کنم به خاطر ضبطم باشه.فردا یه پخش کنوود نصب میکنم و تنظیمات آمپ رو هم دستکاری میکنم نتیجه رو به اطلاع دوستان میرسونم.
    در ضمن اینم هرتز 710

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •