تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1848 از 4428 اولاول ... 848134817481798183818441845184618471848184918501851185218581898194823482848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,471 به 18,480 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان 1 گیگ عیدی واسه شما اضافه شده؟واسه من پیامش اومده بود ولی الان میرم نه پیامش هست نه اضافه شده!!

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من بیشتر از 2 ساله که سرویس 1 مگ پارس آنلاین دارم و راضیم. بعضی وقت ها البته خیلی کم قطعی داره ولی در کل خوبه. سرعتم روز و شب 1.8 مگابیته وهر شب 4.5 گیگ دانلود می کنم. اهل بازی آنلاینم و از پینگم هم راضیم.

پینگم تو WOW نزدیک 200 و به راحتی رید 25 نفره می رم PVP هم ای بدک نیست
    در ضمن پبشنهاد تغییر ساعت دانلود شبانه رو هم من دادم دلیلش هم بازی WOW هستش چون رید رفتن با گیلدهای خارجی معمولا تا ساعت 2-2.5 شب طول می کشه و برای یک وو باز هیچ چیز بدتر از دی سی شدن وسط پروگرس نیست بعد از شروع شدن دانلود رایگان هم کیفیت اینترنت کاهش پیدا می کنه و دیگه امکان ادامه بازی وجود نداره
    البته بعد از ایمیل من یک نظر سنجی هم درسایت قرار دادند ومن هم در اون شرکت کردم. لذا احتمالا دیگران هم چنین مشکلی داشته اند که این تصمیم گرفته شد.
    در ضمن برای دانلود شبانه نیازی نیست تا نیمه شب بیدار بمونید میتونید از از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید و در ستاپ مادربورد هم یک زمان برای روشن شدن کامپیوتر تعریف کنید.
    من تو منطقه مخابراتی مفتح هستم.
    دوست عزیز به خدا همین ساعت 1 نصف شب برای بعضیا مهم و طلاییه مثلا خود من
    برای شما چه فرقی می کنه ساعت 1 شرو بشه یا 2 ؟ خوب شما تنظیمات IDM رو تغییر بده ولی برای من و امثال من خییییییلی مهمه.
    من هم همیشه شبا دانلود می کنم ولی تا حالا بیدار نموندم کامپیوترم خودش عین آدم روشن می شه دانلودشو می کنه خاموش میشه
    سیاست مصرف عادلانه هم برای اینه که همه عین ندیده ها صبح تا شب دانلود نکنن برا بقیه هم بذارن.
    سلام دوست عزیز

نکاتی که از صحبتهای شما به نظرم میرسه، قدری منو به صحت اطلاعاتی که دربارۀ خودتون دادید مشکوک کرد؛
    البته امیدوارم ناراحت نشی، به هر حال بعضاً ممکنه که کارمندهای خود شرکت هم هر از گاهی برای تغییر جو و افکار عمومی بیان اینجا نظر بدن

1- اولین نکتۀ عجیب اینه که شما در این دو سال که مشترک پارس بودی حتی یک بار هم به این تاپیک سر نزدی (تاریخ عضویت شما و تعداد پستهاتون گویا همه چیز هست)
    2- شما در پست اول صحبت از دانلود مداوم 4.5 گیگ در شب طی دو سال عضویتت کردی؛ و اما در پست دوم به افرادی که شب تا صبح دانلود میکنن طعنه زدی که جای بسی تعجب داره
    3- اگر به حرف خودتون استناد کنم سرعت شما در شب در حدود 225 کیلوبایت هست و با یه حساب سرانگشتی با چنین سرعتی برای رسیدن به حجم دانلود 4.5 گیگ، حداقل نیاز به 5.5 ساعت زمان خواهد بود. پس با این حساب خود شما در ساعات رایگان به طور مداوم مشغول دانلود هستی و اینکه میگید از ساعت 1 تا 2 به بازی میپردازید، عرایضتون رو عجیب تر میکنه
    4- چهارمین نکته در ادامۀ نکات قبلی هست؛ اینکه میگید شبها میخوابید و کامپیوترتون به طور خودکار دانلود میکنه. منظورم اینه که بالأخره میخوابی یا بیدار میمونی
    5- من به شخصه اخیراً نظرسنجی در سایت پارس مشاهده نکردم؛ اگه از دوستان کسی دیده اعلام کنه. وگرنه یه نقطۀ تردید دیگه به قبلیا اضافه میشه. به نظر میرسه قدری عجیب باشه که افرادی که نظر شما رو داشته باشن تو اون نظرسنجی که میفرمایید پیروز شده باشن. چراکه نظرسنجی مشابهی که دوستان تو همین تاپیک انجام دادن حکایت از امری دیگر داشت

ضمناً من خودم مدتهاست که زمان دانلودم رو از 3.5 تا 7 گذاشتم تا هم سیستمم کمتر روشن باشه (چون در طول روز هم زیاد روشنه و بعضی روزها runهای سنگین هم بهش میدم) و هم اینکه شاید کمکی به سایر دوستانی باشه که در اون زمانها نیاز به سرعت بیشتر دارن
    اینطوری به جای شبی 2.5 تا 3 گیگ معمولاً شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنم

سپاس از توجه شما و سایر دوستان

4. 10 کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان مراقب این کاربر باشید morry-6 جزو خود پارس انلاینی هاست تو اکثر صفحات کسی راضی نبوده حالا ایشون اعلام رضایت کرده جالبه که میگه به پیشنهاد ایشون تغییرات اعمال شده

6. 3 کاربر از horaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

نکاتی که از صحبتهای شما به نظرم میرسه، قدری منو به صحت اطلاعاتی که دربارۀ خودتون دادید مشکوک کرد؛
    البته امیدوارم ناراحت نشی، به هر حال بعضاً ممکنه که کارمندهای خود شرکت هم هر از گاهی برای تغییر جو و افکار عمومی بیان اینجا نظر بدن

1- اولین نکتۀ عجیب اینه که شما در این دو سال که مشترک پارس بودی حتی یک بار هم به این تاپیک سر نزدی (تاریخ عضویت شما و تعداد پستهاتون گویا همه چیز هست)
    2- شما در پست اول صحبت از دانلود مداوم 4.5 گیگ در شب طی دو سال عضویتت کردی؛ و اما در پست دوم به افرادی که شب تا صبح دانلود میکنن طعنه زدی که جای بسی تعجب داره
    3- اگر به حرف خودتون استناد کنم سرعت شما در شب در حدود 225 کیلوبایت هست و با یه حساب سرانگشتی با چنین سرعتی برای رسیدن به حجم دانلود 4.5 گیگ، حداقل نیاز به 5.5 ساعت زمان خواهد بود. پس با این حساب خود شما در ساعات رایگان به طور مداوم مشغول دانلود هستی و اینکه میگید از ساعت 1 تا 2 به بازی میپردازید، عرایضتون رو عجیب تر میکنه
    4- چهارمین نکته در ادامۀ نکات قبلی هست؛ اینکه میگید شبها میخوابید و کامپیوترتون به طور خودکار دانلود میکنه. منظورم اینه که بالأخره میخوابی یا بیدار میمونی
    5- من به شخصه اخیراً نظرسنجی در سایت پارس مشاهده نکردم؛ اگه از دوستان کسی دیده اعلام کنه. وگرنه یه نقطۀ تردید دیگه به قبلیا اضافه میشه. به نظر میرسه قدری عجیب باشه که افرادی که نظر شما رو داشته باشن تو اون نظرسنجی که میفرمایید پیروز شده باشن. چراکه نظرسنجی مشابهی که دوستان تو همین تاپیک انجام دادن حکایت از امری دیگر داشت

ضمناً من خودم مدتهاست که زمان دانلودم رو از 3.5 تا 7 گذاشتم تا هم سیستمم کمتر روشن باشه (چون در طول روز هم زیاد روشنه و بعضی روزها runهای سنگین هم بهش میدم) و هم اینکه شاید کمکی به سایر دوستانی باشه که در اون زمانها نیاز به سرعت بیشتر دارن
    اینطوری به جای شبی 2.5 تا 3 گیگ معمولاً شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنم

سپاس از توجه شما و سایر دوستان
    ممنون از توجه شما دوست گرامی .و زیرک یکی اون morry-6 رو موقوف کنه تعریف الکی میکنه جزو دار و دسته خودشونه

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

احتمالا خوده مدیره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

9. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

11. 2 کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مراقب این کاربر باشید morry-6 جزو خود پارس انلاینی هاست تو اکثر صفحات کسی راضی نبوده حالا ایشون اعلام رضایت کرده جالبه که میگه به پیشنهاد ایشون تغییرات اعمال شده
    به نظره من خیلی هم فضایی فکر نکنین.
    منم wow بازی میکردم یه زمانی ولی بخاطر سرعته اینترنت تو ایران بوسیدم گذاشتم کنار ولی تمام مشکلاتی که اون بنده خدا گفت منم داشتم!
    بعدم فک نمیکنم یک کارمند بتونه wow بازی کنه وقتشو نداره!
    فقط جان من به من شک نکنین که این چیزا رو گفتم

13. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من بیشتر از 2 ساله که سرویس 1 مگ پارس آنلاین دارم و راضیم. بعضی وقت ها البته خیلی کم قطعی داره ولی در کل خوبه. سرعتم روز و شب 1.8 مگابیته وهر شب 4.5 گیگ دانلود می کنم. اهل بازی آنلاینم و از پینگم هم راضیم.

پینگم تو WOW نزدیک 200 و به راحتی رید 25 نفره می رم PVP هم ای بدک نیست
    در ضمن پبشنهاد تغییر ساعت دانلود شبانه رو هم من دادم دلیلش هم بازی WOW هستش چون رید رفتن با گیلدهای خارجی معمولا تا ساعت 2-2.5 شب طول می کشه و برای یک وو باز هیچ چیز بدتر از دی سی شدن وسط پروگرس نیست بعد از شروع شدن دانلود رایگان هم کیفیت اینترنت کاهش پیدا می کنه و دیگه امکان ادامه بازی وجود نداره
    البته بعد از ایمیل من یک نظر سنجی هم درسایت قرار دادند ومن هم در اون شرکت کردم. لذا احتمالا دیگران هم چنین مشکلی داشته اند که این تصمیم گرفته شد.
    در ضمن برای دانلود شبانه نیازی نیست تا نیمه شب بیدار بمونید میتونید از از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید و در ستاپ مادربورد هم یک زمان برای روشن شدن کامپیوتر تعریف کنید.
    من تو منطقه مخابراتی مفتح هستم.
    شما از طرز حرف زدنت معلومه که از خودشونی....
    عزیزم لطفا اینقدر واسه ما توضیح الکی نده میدونیم که اجرای این طرح به ضرر کاربرها و به نفع پارس انلاین هستش پس سعی نکن سر مارو شیره بمالی....

15. 2 کاربر از omid-irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگید توی مودم سرعت دانلودتون رو روی چند بستن. اخه خیلی کنجکاوم بدونم این تست توی چه شرایطی بدست اومده آیا از نظر منطقی ممکن خطتون روی دو مگ باشه اما سرعتتون 2.5 مگ باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •