دوست گلم شمارتو واسم پ خ کن.
من بهت میگم
دوست گلم شمارتو واسم پ خ کن.
من بهت میگم
با سلام خدمت اساتید گرامی. دوستان برای تنظیم آمپ 4 کانال برا کواک و ساب باید فرکانس ها رو چطور تنظیم کرد؟ اگر اشتباه نکنم کانال های کواک باید full range باشن و hpf رو از روی پخش تنظیم کرد روی 100 مثلا که بیس واگذار بشه به ساب. ولی در مورد تنظیم lpf از روی پخش و آمپ نمیدونم جریانش چیه اگه میشه راهنمایی کنید. با تشکر.
یک مشخصاتی از کامپ گلیدن میدی؟ حالا اگر گونش نکردی طبق شنیده هات بگو.صدای تیزی که نداره؟
نه داداش اونجوری نیس که بره هوا همه چی با تنظیمات درست گین حل میشه
با این قیمت مگر اینکه بگردی هرتز ببینی چی گیر میاری یا k6 دسته دو.
اما اینی هم که خریدی خوبه![]()
سلام برادر
شما پخشتون چیه؟
از روی امپ برای کواک بزارین رو hpf و فرکانس رو بیارین روی 60 یا 80 (بسته به کواک داره )
برای ساب هم بزارین رو lpf و رو فرکانس 100.
در ضمن از روی چخش و امپ فرکانسی که میدین اگه بکی باشه خیلی بهتره اگه نه اینجوری شما از رو پخش یه فرکانس میدی از امپ یکی دیگه.
مرسی از پاسختون. والا پخشم kenwood x400 هست و hpfش از 100 شروع میشه.
والا از لحاظ کیفیت بترتیب rs165 و sqx و sql و zero رده بندی میشن .
rs و sqx بیشتر توی حجم صدا تفاوت دارند و sql هم کیفیت و هم حجم صدای بهتری داره .
ببین شما باید جنس صدا رو دوست داشته باشی دنبال یک جنس بری !
در مورد محصولات گلادن میدبیس خوب ، صدای پر و گرم از مشخصاتشه .
ابتدا هم شما باید پخشتو انتخاب کنی .
ضعف x400 ، فیلترای ناقصشه !
بنظر من lpf رو بزار روی 100 یا 80 و hpf هم روی 80 .
پخش 145
دنبال صدای پردیتیل و زنده و میدبیس خوب هستم که تیز نباشه و به قول معروف س و ش پیک نداشته باشه
صدا رو هم دوست دارم فلت و بدون رنگ شدگی گوش بدم و در این حالت درایو عیب نداشته باشه که وقتی خواننده میگه س تیز باشه...
طبق تحقیقات گلیدن دو مدل sql و zero موزیکال هستند و دیتیل خوبی دارند؛ هنوز گوش نکردم
شما اگر جایی سراغ دارید بگید گوش کنیم، دیگه صبرم لبریز شده میخوام از یکجایی پروزه رو شروع کنم
شما از کجا میخوام کامپ گلیدن بخرید؟ دست دوم خرید میکنید؟ میشه یک حدود قیمتی هم از کامپهای بالا بگید
سلام خدمت همه دوستان عزیزم
احمد جان اگر عجله نکنی تو شهریور ماه بار گلیدن میرسه خودم برات تهیه میکنم.
Sql165یه کامپوننت 2اهمی و به الطبع قدرتی در کنار حجم و کیفیت صدای خیلی خوبی هست.
Zero165هم جزو کامپوننتهای های اند و کیفیتی هست.ساخت آلمانه و قدرتش از sql کمتره.تویترهای هر دو یکی هستند.و تغییراتی تو کراس اوور دارن.
هر دو کامپوننت بهترین performance شون رو با آمپلیفایرهای ماسکونی نشون میدن.
من هر دو رو با one120.4شنیدم و واقعا عالی بودن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)