اگه با دوراسل هم زارتی خالی شد نتیجه چی میشه ؟؟ دستم اصل نیست یعنی ؟
اگه با دوراسل هم زارتی خالی شد نتیجه چی میشه ؟؟ دستم اصل نیست یعنی ؟
ممکنه ، ممکن هم هست اصل باشه ولی خراب باشه .
والا منم کنسول آرکید اولیم که فروختمش روش باطری انرژیزایر بود ، سری قبلی ها فکر کنم همشون انرژی زایر روشون بود تو مغازه دوستمم اون موقع یادمه هر چی می فروخت توش انرژی زایر بود تو پک دسته اصل ها هم همین بود الان حدود یه ساله که شده دوراسل .... بعد 24 ساعت خوبه جواب داده مگه قرار چند ساعت با دو تا دونه باطری کار کنه ، البته قبول دارم با دوراسل بیشتر جواب می ده حدود سی پنج شیش ساعت ... خودمم فقط دورا سل می خرم ...
دوستان پلی اند شارژ کیت تو سایت xbox یه مدل داره که 25 ساعت شارژ نگه میداره ولی شنیدم تو بازار مدل هایی هستند که 10 ساعت شارژ نگه میدارند.
از کجا باید فهمید کدوم اصلی و کدوم تغلبیه ؟ قیمت اصلش چنده ؟
البته زمانی نوع پچ بازی مهم میشه که بخوایم آنلاین بازی کنیم در غیر این صورت اگه فریم ویر LT بریزیم و بازی آنلاین نکنیم و فقط واسه دانلود استفاده کنیم بن نمیشه درسته ؟
برای اینکه بن نشدید باید فریم ویر LT بریزید و بایزهاتون ویو پچ نباشه و استیلت پچ باشه.
از کجا باید فهمید بازی از کدوم پچ استفاده کرده ؟
Last edited by nemesis; 09-09-2010 at 22:29.
اصلا اصلش تو ایران نیست.دوستان پلی اند شارژ کیت تو سایت xbox یه مدل داره که 25 ساعت شارژ نگه میداره ولی شنیدم تو بازار مدل هایی هستند که 10 ساعت شارژ نگه میدارند.
از کجا باید فهمید کدوم اصلی و کدوم تغلبیه ؟ قیمت اصلش چنده ؟
من تو اون زمانی که بن میکردم فقط ساین این شدم و بعد از ۲ ثانیه بین شدم پس میتونن متوجه بشنالبته زمانی نوع پچ بازی مهم میشه که بخوایم آنلاین بازی کنیم در غیر این صورت اگه فریم ویر LT بریزیم و بازی آنلاین نکنیم و فقط واسه دانلود استفاده کنیم بن نمیشه درسته ؟
از کجا باید فهمید بازی از کدوم پچ استفاده کرده ؟
در مورد پچ هم تاپیک زیر رو بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین الانم رو دسته اصل ها که از چین میاد و j انیژایزر هستوالا منم کنسول آرکید اولیم که فروختمش روش باطری انرژیزایر بود ، سری قبلی ها فکر کنم همشون انرژی زایر روشون بود تو مغازه دوستمم اون موقع یادمه هر چی می فروخت توش انرژی زایر بود تو پک دسته اصل ها هم همین بود الان حدود یه ساله که شده دوراسل .... بعد 24 ساعت خوبه جواب داده مگه قرار چند ساعت با دو تا دونه باطری کار کنه ، البته قبول دارم با دوراسل بیشتر جواب می ده حدود سی پنج شیش ساعت ... خودمم فقط دورا سل می خرم ...
سلام دوست عزيز.يه نصيحت برادرانه بهت بگم و اون اينكه تا ميتوني بيخيال اين كيت ها باش.من خودم بهترين نوعش رو خريدم اما فقط 6 ساعت شارژ نگه ميداره.آقا ميثم ميگفت كه باتري بهتره ...
شما اين پولت رو بده چند جفت باتري دوراسل بخر فكر كنم راحت تا 40 روز يا بيشتر ميتوني باهاشون سر كني.مثلا اگه 10 جفت دوراسل بخري و ديگه خيلي بازي كني... ميگن اين اصلاش تا 60 ساعت نگه ميداره.
دوستان ( اقا میثم ) قیمت کابل vga به HD چنده؟
ببخشید...از کجا فهمیدید بن شدید؟؟؟
ممنون
سلام.دوستان ( اقا میثم ) قیمت کابل vga به HD چنده؟
قیمتش هی فرق میکنه ولی بین ۱۶ تا ۱۸ تومن.
هیچی یه پنجره اومد که نوشته بود شما از طرف ماکروسافت بن شدید.ببخشید...از کجا فهمیدید بن شدید؟؟؟
ممنون
سلام. تازه اون روز تو بازار میگفتن اینا خیلی خیلی بهترهسلام دوست عزيز.يه نصيحت برادرانه بهت بگم و اون اينكه تا ميتوني بيخيال اين كيت ها باش.من خودم بهترين نوعش رو خريدم اما فقط 6 ساعت شارژ نگه ميداره.آقا ميثم ميگفت كه باتري بهتره ...
شما اين پولت رو بده چند جفت باتري دوراسل بخر فكر كنم راحت تا 40 روز يا بيشتر ميتوني باهاشون سر كني.مثلا اگه 10 جفت دوراسل بخري و ديگه خيلي بازي كني... ميگن اين اصلاش تا 60 ساعت نگه ميداره.
دوراسلم خوب نیست یکی از دوستام ۴ تا اینژایزر با شارژرش خرید ۲۵ تومن.
اهان راستی باتری شارژی ۶۰ ساعت کار نمیکنه اگه الکالاین بخرید زیاد کار میکنه.
من خودم ۳ سال xbox360 دارم و فقط از باتری الکالاین استفاده کردم.
خودم یه بار باز کرده بودم موضوع مهمی نبود.خب آره از بچگی همه دسته ها رو خودم عوض میکردم. منظورم اینه نکته ی خاصی نداره؟
سلام دوستان اهل فن
اقا اين دكمه A دسته من مشكل پيدا كرده ....دكمه رو كه فشار مي دم يه 1 انيه اي دير مياد بيرون
انگار كه گير مي كنه فشار هم كه مي دم همچين ديگه روون نيستش مثل اين كه ميون چند تا ماده چسبناك هستش
چه كار كنم ...؟؟ مشكشو ميشه يه طوري حل كرد كه دسته باز نشه..؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)