تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1847 از 3347 اولاول ... 847134717471797183718431844184518461847184818491850185118571897194723472847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,461 به 18,470 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

4g ایرانسل مشهد فول آنتن با مودم e3372

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان چطور میشه کیفیت سیگنال رو با مودم بالا مشخص کرد؟
    اون بسته نیم ساعت نامحدود فقط از طریق ایرانسل من خریداری میشه؟
    توی منو مودم بالا ایرانسل من هست ولی بالا نمیاد...
    من برای 3372 راهی که به عدد نشون بده پیدا نکردم اما وقتی آنتن رو پر نشون میده حتما سیگنال متوسط رو به خوب و با آپلود بالا معلوم میشه که کیفیت سیگنال هم خوبه،
    من حدس میزنم سیگنال شما حدود منهای 70 دی بی امه، صرفا یه حدس

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

4g ایرانسل مشهد فول آنتن با مودم e3372

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان چطور میشه کیفیت سیگنال رو با مودم بالا مشخص کرد؟
    اون بسته نیم ساعت نامحدود فقط از طریق ایرانسل من خریداری میشه؟
    توی منو مودم بالا ایرانسل من هست ولی بالا نمیاد...
    منم مشهدم با همین مودم که دارین سرعتم 23 مگ هست از سرور hiweb و با سرور های دیگه 18 مگ ؟؟ شما کجای مشهد هستی ؟

4. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم مشهدم با همین مودم که دارین سرعتم 23 مگ هست از سرور hiweb و با سرور های دیگه 18 مگ ؟؟ شما کجای مشهد هستی ؟
    گلشهر
    هنوز بسته مناسب نگرفتم و قراره فردا روی حجم هدیه سیمکارت تست های مناسبی انجام بدم
    این تست هول هولکی انجام شد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله میشه. مشکلی نداره. بعد از خرید بسته های فعال رو در ایرانسل من ببین
    نمیشه عزیز من من خریدم حتی کد مانده گیری که با اس اومده بود کار نمیکرد یک ماه پیگیزی کردم نفهمیدن یا نمیخاستن بفهمن من چی میگم . بعد شکایت کردم تنظیم مقرارات اخرس اومدن گفتن کدی که اختصاص داده بودن اجرایی نشده. خیلی دروغ تحویل میدن

Sent from my S5-F using Tapatalk

7. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من حدودا 10 روز پیش یک مودم خریدم با سیمکارت هدیه اونجا گفت باید یه بسته بخری تا 10 گیگ هدیه هم فعال بشه من یه بسته 3 گیگ خریدم اون بستم تموم شده یه 10 گیگ دیگه هم خریدم 7 روز هم گذشته هنوز 10 گیگ هدیه فعال نشده
    باید کار خاصی انجام بدم؟ یا بذارم حجم بسته تموم بشه دیگه بسته نخرم فعال بشه یا جور دیگه ای هست؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمیشه عزیز من من خریدم حتی کد مانده گیری که با اس اومده بود کار نمیکرد یک ماه پیگیزی کردم نفهمیدن یا نمیخاستن بفهمن من چی میگم . بعد شکایت کردم تنظیم مقرارات اخرس اومدن گفتن کدی که اختصاص داده بودن اجرایی نشده. خیلی دروغ تحویل میدن

من چند روز پیش دو تا نیم ساعت گرفتم در حالی که بسته بلند مدت هم دارم. جالبش اینه که پیام فعال سازی هم نیومد اما من توی ایرانسل من هی چک میکردم و زمانی که از موجودیم برداشت توی بسته ها هم نشون داد / برای اینکه بسته ها رو لحظه ای ببینید باید بک رو بزنید ( برید عقب ) و دوباره برگردید تا اطلاعات رو همون لحظه پردازش کنه. تنها موردی که دوستان اشاره کردن اینترنت و حجم هدیه هست که با وجود اون نمیشه هیچ بسته ای خرید و همیشه هدیه اولویت اوله. من حتی سه تا بسته هم زمان هم داشتم. یک شش ماه یک یک ماهه 6 - 12 و یدونه هم نیم ساعته همیشه بلند مدت اولویت آخر بوده. به هر حال برای جلوگیری از ضرر بعد از فعال سازی باید چک کنی ببینی از کدوم کم می کنه تا گرفتار پشتیبانی نشی

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من حدودا 10 روز پیش یک مودم خریدم با سیمکارت هدیه اونجا گفت باید یه بسته بخری تا 10 گیگ هدیه هم فعال بشه من یه بسته 3 گیگ خریدم اون بستم تموم شده یه 10 گیگ دیگه هم خریدم 7 روز هم گذشته هنوز 10 گیگ هدیه فعال نشده
    باید کار خاصی انجام بدم؟ یا بذارم حجم بسته تموم بشه دیگه بسته نخرم فعال بشه یا جور دیگه ای هست؟
    اون سیم کارت همراه با مودم که همراه مودم فرستادن باید ثبت نام بشه که ترافیک هدیه تعلق بگیره وگرنه تا وقتی سریال مودم ثبت نشه بسته هدیه تعلق نمیگیره بعد از ثبت نام یک هفته بعدش به صورت اعتبار ریالی اضافه رو میشه رو سیمکارتتون

فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که هیچوقت به کدهای ارایه شده نتونستم اعتماد کنم. واضح و شفافم نمیان بگن چرا و چگونه انگاری تو این بی خبری و ندونم ها پول بیشتری نصیبشون میشه. نه فقط ایرانسل همشون

12. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اون سیم کارت همراه با مودم که همراه مودم فرستادن باید ثبت نام بشه که ترافیک هدیه تعلق بگیره وگرنه تا وقتی سریال مودم ثبت نشه بسته هدیه تعلق نمیگیره بعد از ثبت نام یک هفته بعدش به صورت اعتبار ریالی اضافه رو میشه رو سیمکارتتون

فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
    من دفتر فروش نرفتم و سیم کارت هم نخریدم
    نمایندگی اصلی خود ایرانسل رفتم همون سیم کارت هدیه که روی مودم بود رو همونجا برام فعال کرد و همون رو هم الان دارم استفاده میکنم ولی تا الان به جز بسته هایی که خریدم از اینترنت و یا محدود شارژی که کردم که از طریق خود برنامه ایرانسل من بسته نامحدود 30 دقیقه ای رو بخرم هیچ اعتبار یا اینترنتی به من داده نشده
    چی کار کنم؟ زنگ بزنم بهشون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنونم.من مودم جدا خریدم.سیم کارت هم جدا.اول سیم کارت خریدم و بعدش مودم 4g
    چی کار کنم الان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •