پادگان اردکان یزد چجور جاییه ؟ سخته ؟ هتله ؟
کمد داره ؟ اگه داره چقدریه ؟ ساک هم توی کمد جا میشه ؟
پادگان اردکان یزد چجور جاییه ؟ سخته ؟ هتله ؟
Last edited by amin_947; 04-11-2013 at 17:32.
من این استرس دوستان رو می بینم یاد خودم میفتم که می خواستم برم خدمت الان که پیر شدم![]()
اقا یه سوال داشتم :
من این کارت پایان خدمتم رو بردم واسه تعویض پلیس +10000 برای هوشمند کردن (حالا کلا هیجا بدردمون نخورد )الان 4 ماه هست سر میزنم رسید رو نشون میدم میگن در حال بررسی هست کسی میدونه چقدر طول می کشه اگر صحبت استعلام هم باشه تا حالا باید میومد نگن دوباره برم خدمت
من طاقتش رو ندارم با 30 سال سن دوباره لباس خاکی بپوشم
![]()
Last edited by amir_dvb; 04-11-2013 at 18:15.
زمانیکه میخوای دفترچه بفرستی ، تاریخ پیشنهادی رو بزن 1 ذیماهسلام ، من فردا یا پس فردا دفترچه رو پست میکنم ، میخام درخواست تعجیل بدم ، مدرکم کاردانیه .
میخواستم بدونم چطوریه و کی اعزامم ؟! چطوری میشه خیلی زود تر رفت ؟!
بعد از دو سه روز که برگ سبزت رو از پلیس +10 گرفتی اگه دیدی تاریخ دیرتر خوردی به همون یارو بگو میخوام درخواست تعجیل بزنم....
اینا رو بخون رفیقپادگان اردکان یزد چجور جاییه ؟ سخته ؟ هتله ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[حذف شد ]
ظاهرا روال اداریش همینجوریهمن این کارت پایان خدمتم رو بردم واسه تعویض پلیس +10000 برای هوشمند کردن (حالا کلا هیجا بدردمون نخورد ) الان 4 ماه هست سر میزنم رسید رو نشون میدم میگن در حال بررسی هست کسی میدونه چقدر طول می کشه اگر صحبت استعلام هم باشه تا حالا باید میومد نگن دوباره برم خدمت
یعنی 5-6 ماه طول میکشه
یکی دیگه از دوستان چند صفحه پیش پرسیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که SNOW PATROL عزیز جواب داده ، یه نگاه بنداز
Last edited by SNOW PATROL; 05-11-2013 at 00:23. دليل: بند 23 قوانین انجمن/.
1 دی ؟! نه بابا ، زودتر میخام برم ، تا اول آذر ته تهش ، همون موقع درخواست تعجیل بزنم واسه کی در میام ؟!
عزیز تا جایی که ذهنم یاری میکنه شما فوق دیپلم بودی ما اصلا برای فوق دیپلم به بالا اعزام زود تر از دی نداریم
تحصیلات دانشگاهی فقط اول ماه های زوج .. دیپلم و زیر دیپلم 19 هر ماه
خوب تعجیل یعنی چی ؟!
تعجیل یعنی چی ؟ خب اسمش روشه دیگه
شما اعزامتون میوفته مثلا برج 12 تعجیل میزنید میشه 10
سلام. یکی از رفقای بنده لیسانسش عربی هست و فوق لیسانسش حقوق،
آیا میشه با این مدرک فوق لیسانس، امریّه بگیره؟
خوب الان چی ؟! حالت معمولی میشه برج 10 ، اگه الان تعجیل بزنم میشه واسه کی !؟
العان اصولا برای شما تعجیل نمیزنن چون اعزامی تا دی ماه نداریم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)