تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1847 از 4428 اولاول ... 847134717471797183718431844184518461847184818491850185118571897194723472847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,461 به 18,470 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا هم انگار فقط همه دنبال اینن که ببینن سرعتشون چنده هیچ کس به کیفیت فکر نمیکنه
    من الان 1 هفته هست پیج بزور باز میکنه 100 بار باید رفرش کنم که یه صفحه باز کنم میل هم همینطور
    همه کارام با چیز پی ان شده کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره با دزد انلاین؟؟؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه نگاهی به تاپیکش بنداز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثل اینکه شما هم می خوای بری...متاسفانه من فقط دو تا گزینه دارم...مبین نت که گویا خمه ناراضین و مخابرات که همش اشتراک 1 به ده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من بیشتر از 2 ساله که سرویس 1 مگ پارس آنلاین دارم و راضیم. بعضی وقت ها البته خیلی کم قطعی داره ولی در کل خوبه. سرعتم روز و شب 1.8 مگابیته وهر شب 4.5 گیگ دانلود می کنم. اهل بازی آنلاینم و از پینگم هم راضیم.

پینگم تو WOW نزدیک 200 و به راحتی رید 25 نفره می رم PVP هم ای بدک نیست
    در ضمن پبشنهاد تغییر ساعت دانلود شبانه رو هم من دادم دلیلش هم بازی WOW هستش چون رید رفتن با گیلدهای خارجی معمولا تا ساعت 2-2.5 شب طول می کشه و برای یک وو باز هیچ چیز بدتر از دی سی شدن وسط پروگرس نیست بعد از شروع شدن دانلود رایگان هم کیفیت اینترنت کاهش پیدا می کنه و دیگه امکان ادامه بازی وجود نداره
    البته بعد از ایمیل من یک نظر سنجی هم درسایت قرار دادند ومن هم در اون شرکت کردم. لذا احتمالا دیگران هم چنین مشکلی داشته اند که این تصمیم گرفته شد.
    در ضمن برای دانلود شبانه نیازی نیست تا نیمه شب بیدار بمونید میتونید از از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید و در ستاپ مادربورد هم یک زمان برای روشن شدن کامپیوتر تعریف کنید.
    من تو منطقه مخابراتی مفتح هستم.
    Last edited by morry-6; 21-08-2012 at 18:31.

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه نگاهی به تاپیکش بنداز
    مثل اینکه شما هم می خوای بری...متاسفانه من فقط دو تا گزینه دارم...مبین نت که گویا خمه ناراضین و مخابرات که همش اشتراک 1 به ده

مبین نت با نوین نت فرق داره ؟
    یکی از فامیل هامون از همین نوین نت گرفته میگه بین 100 و 200 هستش همیشه .
    12 تومن 3 گیگ حجم

من احتمالا یه ماه دیگه از پارس میگیرم ببینم چی کار میکنن سرعت شبانه رو .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

كاملا روشنه هدفشون چي هست
    1.افزايش سرعت اينترنت شبانه چون ساعت 2 اكثرا همه خوابن
    2.سود بيشتر و استفاده كمتر پهناي باند برا شركت
    3.دفع مشتريهاي پرمصرف و جلب مشتري هاي كم مصرف و ايجاد سود بيشتر
    4.نشون دادن اقتدار شركت با توسل به زور
    5.از بين بردن باگ 1 ساعت اينترنت بيشتر
    6.دست هاي پشت پرده...
    دوست عزیز به خدا همین ساعت 1 نصف شب برای بعضیا مهم و طلاییه مثلا خود من
    برای شما چه فرقی می کنه ساعت 1 شرو بشه یا 2 ؟ خوب شما تنظیمات IDM رو تغییر بده ولی برای من و امثال من خییییییلی مهمه.
    من هم همیشه شبا دانلود می کنم ولی تا حالا بیدار نموندم کامپیوترم خودش عین آدم روشن می شه دانلودشو می کنه خاموش میشه
    سیاست مصرف عادلانه هم برای اینه که همه عین ندیده ها صبح تا شب دانلود نکنن برا بقیه هم بذارن.
    Last edited by morry-6; 21-08-2012 at 16:50.

6. این کاربر از morry-6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واحد صدای مشتری در پاسخ به سؤالی در مورد میزان محدودیت حجمی برای دانلود شبانه در طرح جدید، این پیام رو ارسال کرد:

باسلام
    مشترک گرامی
    مقدار دانلود ی که هر نفر میتواند داشته باشد به طور دقیق هنوز معلوم نمی باشد.
    در صورت تعیین در سایت به طور کلی اعلام می گردد.
    البته این طرح برای سرویس های محدود خیلی تفاوتی ندارد و بیشتر مربوط به سرویس های نامحدود می باشد.
    باتشکر
    واحد صدای مشتری

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من بیشتر از 2 ساله که سرویس 1 مگ پارس آنلاین دارم و راضیم. بعضی وقت ها البته خیلی کم قطعی داره ولی در کل خوبه. سرعتم روز و شب 1.8 مگابیته وهر شب 4.5 گیگ دانلود می کنم. اهل بازی آنلاینم و از پینگم هم راضیم.
    پینگم تو WOW نزدیک 200 و به راحتی رید 25 نفره می رم PVP هم ای بدک نیست
    در ضمن پبشنهاد تغییر ساعت دانلود شبانه رو هم من دادم دلیلش هم بازی WOW هستش چون رید رفتن با گیلدهای خارجی معمولا تا ساعت 2-2.5 شب طول می کشه و برای یک وو باز هیچ چیز بدتر از دی سی شدن وسط پروگرس نیست بعد از شروع شدن دانلود رایگان هم کیفیت اینترنت کاهش پیدا می کنه و دیگه امکان ادامه بازی وجود نداره
    البته بعد از ایمیل من یک نظر سنجی هم درسایت قرار دادند ومن هم در اون شرکت کردم. لذا احتمالا دیگران هم چنین مشکلی داشته اند که این تصمیم گرفته شد.
    در ضمن برای دانلود شبانه نیازی نیست تا نیمه شب بیدار بمونید میتونید از از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید و در ستاپ مادربورد هم یک زمان برای روشن شدن کامپیوتر تعریف کنید.
    من تو منطقه مخابراتی مفتح هستم.
    حالا که شرکت حرف شما رو گوش می کنه بهش بگید نیم ساعت قبل از شروع و یک ساعت بعد از هفت رو هم رایگان بزارن بمونه مطمئنا اکثرا راضی میشن و الا مشکل اصلی تغییر یک ساعتی توی سیستمشون نیست من خودم دانلوددر نیستم اما یک سری دانلودها رو میزاشتم 6 تا 7 همین یه ساعت

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز به خدا همین ساعت 1 نصف شب برای بعضیا مهم و طلاییه مثلا خود من
    برای شما چه فرقی می کنه ساعت 1 شرو بشه یا 2 ؟ خوب شما تنظیمات IDM رو تغییر بده ولی برای من و امثال من خییییییلی مهمه.
    من هم همیشه شبا دانلود می کنم ولی تا حالا بیدار نموندم کامپیوترم خودش عین آدم روشن می شه دانلودشو می کنه خاموش میشه
    سیاست مصرف عادلانه هم برای اینه که همه عین ندیده ها صبح تا شب دانلود نکنن برا بقیه هم بذارن.
    همین یک ساعت برای کسایی که دانلود دارند هم مهمه
    وقتی من پول سرویسی دادم که شبانه مجانی داره چرا استفاده نکنم
    شرکت مفظف هست که پهنای باند مورد نیاز رو تامین کنه
    شما فکر می کنید چقدر از کاهش سرعت مال مصرف همزمان هست؟
    اتفاقا علت بیشتر کاهش سرعت اینه که خود شرکت فیتیله سرعت رو می کشه پایین
    چرا که در زمانی که ترفند کار می کرد از 12:35 تا 1 سرعت خوب بود و الان هم سرعت از 6 تا 7 بالاست
    می دونین با تغییر ساعت همون 6 تا 7 که قسمت زیادی از حجم دانلودمون تو اون ساعت بود ، با افت سرعت مواجه می شه
    یعنی من که با 256 متوسط روزی 1 گیگ دانلود دارم دانلودم میشه بین 500-600 مگ
    لعنت به پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

همین یک ساعت برای کسایی که دانلود دارند هم مهمه
    وقتی من پول سرویسی دادم که شبانه مجانی داره چرا استفاده نکنم
    شرکت مفظف هست که پهنای باند مورد نیاز رو تامین کنه
    شما فکر می کنید چقدر از کاهش سرعت مال مصرف همزمان هست؟
    اتفاقا علت بیشتر کاهش سرعت اینه که خود شرکت فیتیله سرعت رو می کشه پایین
    چرا که در زمانی که ترفند کار می کرد از 12:35 تا 1 سرعت خوب بود و الان هم سرعت از 6 تا 7 بالاست
    می دونین با تغییر ساعت همون 6 تا 7 که قسمت زیادی از حجم دانلودمون تو اون ساعت بود ، با افت سرعت مواجه می شه
    یعنی من که با 256 متوسط روزی 1 گیگ دانلود دارم دانلودم میشه بین 500-600 مگ
    لعنت به پارس آنلاین
    دوست گرامی الان 1 تا 6 قراره بشه 2 تا 7 به نظر شما اینطوری دانلودتون کم می شه؟
    سرعت من دیشب هم 1.8 مگابیت بود و 4.5 گیگو دانلود کردم بعدا هم 2تا 7 بشه فرقی برای من نمی کنه کامپیوتر خودبه خود روشن میشه کارشو می کنه
    اون 12:35 هم من شک دارم باگ باشه به نظر من خود شرکت این جوری گذاشته ولی اگرم فرض کنیم که باگه حق دارن درستش کنن اگرم درست نکردن شما ساعت 1:30 بذار دانلود کنه
    در کل منظورم این بود که عقب انداختن زمان دانلود به خاطر اینه که بعضی ها هنوز تو اون ساعت کار دارن و اینترنت با کیفیت می خوان. اینقدر ناعادلانه قضاوت نکنید. هیچ شرکت دیگه ای وجود نداره که سرعت شبانش بالای مگابیت باشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست گرامی الان 1 تا 6 قراره بشه 2 تا 7 به نظر شما اینطوری دانلودتون کم می شه؟
    سرعت من دیشب هم 1.8 مگابیت بود و 4.5 گیگو دانلود کردم بعدا هم 2تا 7 بشه فرقی برای من نمی کنه کامپیوتر خودبه خود روشن میشه کارشو می کنه
    اون 12:35 هم من شک دارم باگ باشه به نظر من خود شرکت این جوری گذاشته ولی اگرم فرض کنیم که باگه حق دارن درستش کنن اگرم درست نکردن شما ساعت 1:30 بذار دانلود کنه
    در کل منظورم این بود که عقب انداختن زمان دانلود به خاطر اینه که بعضی ها هنوز تو اون ساعت کار دارن و اینترنت با کیفیت می خوان. اینقدر ناعادلانه قضاوت نکنید. هیچ شرکت دیگه ای وجود نداره که سرعت شبانش بالای مگابیت باشه.

*دوست گرامی
    من با مثال زدن خودم به شما می گم چه قرار است به سر ما بیاد
    من 256 دارم و تقریبا روزانه از 1 تا 7 صبح حدود 1.1 گیگ دانلود دارم
    در زمانی که ترفند 12:35 کار می کرد حدود 2 گیگ دانلود داشتم
    از این دانلود حود 550** تاش ماه 5 ساعت قانونی اش هست و نصف دیگه هم مال یک ساعت اضافه 6 تا 7 هست که سرعت 180 تا 200 می رسه

در دانلود شبانه سرعت بشدت کم می شه که شرکت وصل شدن کاربرها رو علت می دونه اما واقعیت اینه که قسمتی از کاهش سرعت مربوط به کاربرهاست....قسمتی مربوط به اینه که شرکت سرعت شبانه رو پایین میاره و اون رو به سرعت واقعی می رسونه
    و دلیل این صحبتم اینه که در ساعت 6 تا 7 که هنوز کاربرها وصل هستند سرعت بسیار بالاست
    حالا شرکت بخاطر عدم توانایی رفع باگ تصمیم گرفت ساعت شبانه رو تغییر بده در نتیجه در 5 ساعت من فقط 550 مگ دانلود می کنم یعنی نصف حال حاضر

حالا اگه این رو در کنار fair use قرار بدیم : در این حالت احتمالا دیگه شرکت سرعت شب رو کم نمی کنه یعنی میشه با سرعت بالا دانلود کرد اما محدودیت حجم می زاره و اگه از حجم تعیین شده بیشتر دانلود کنید سرعت صبح و شب بشدت کم می شه
    سقف مجاز دانلود معلوم نیست اما احتمالا 18 گیگ باشه و یا اگه بر اساس سرعت واقعی باشه برای سرویس 256 با سرعت 32 می شه روزه 550 مگ در 5 ساعت یا کمی بیشتر از 16.5 گیگ در ماه؛در حالی که من با این سرعت افتضاح دارم بیشتر از 31 گیگ در ماه دانلود می کنم....واگه بیشتر دانلود کنم حتی روز هم سرعت مناسب ندارم

حالا بعد از اعمال این سیاست چند سوال پیش میاد:
    1- اگه سرعت شبانه بعد از اعمال طرح بالا باشه چرا شرکت این سرعت بالا رو الان تامین نمی کنه؟ جواب: چون خودش پایین میاره
    2-آیا بعد از اعمال سیاست بعلت خدمات محدود تر نباید قیمت تعرفه کمتر بشه؟ این کلاهبرداری هست
    3- آیا در تمام دنیا با افزایش تقاضا کیفیت را بالاتر می برند وهنای باند بیشتری برای پاسخ گویی به تقاضا تهیه می کنند یا محدودیت اعمال می کنن؟

نکته دیگه بدلیل قرارداد اولیه که ما داریم شرکت نمی تونه تا قبل از پایان قرارداد سیاستش رو تغییر بده مگر اینکه مابه تفاوتش رو به پرداخت کنه .... و این خودش کلاهبرداری دیگه هست
    همینطور که می بینید تنها دلیل این کار شرکت ناتوانی در رفع باگ و تامین پهنای باند مناسب هست..... و می خوان افراد از دانلود شبانه منصرف بشن
    این فقط بسود شرکت و کاربرایی هست که دانلود شبانه ندارند.... و برای این نوع کاربرها اینترنت مخابرات خیلی ارزان تر تمام می شود

پس لطفا پتیشن رو امضا کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* از غلط تایپی احتمالی عذر می خوام
    ** تمام محاسبات بر اساس سرعت ایده آل هر سرویس هست
    Last edited by M.R.S.; 21-08-2012 at 20:45.

12. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •