دیشب خیلی عجیب بود ، اینترنت هی میومد میرفت ( تهران ) فرکانس وصل بود ولی اینترنت اکسس میرفت دوباره ۱۰ دقیقه بعد میومد
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دیشب خیلی عجیب بود ، اینترنت هی میومد میرفت ( تهران ) فرکانس وصل بود ولی اینترنت اکسس میرفت دوباره ۱۰ دقیقه بعد میومد
مثل لوله آبی که وصل هست، ولی آبی توش نیست. من هم دیشب کمی اینجوری بودم.
دو شبه مبین نت قطع میشه این مدل جدید قطع کردنه دیگه فکر کنم چون تا ساعت 2 هستش ساعت 2 که میشه
میره و میاد تا کلا قطع میشه
دیشب برا منم قطع بود ( بندرعباس )![]()
چطوری میشه مودم رو جوری تنظیم کرد که وقتی استفاده نمیشه به قول معروف sleep بشه قبلا میشد ولی الان نمیشه کسی تنظیم کردنش رو بلده ؟BM632w
مودمرومیزی ؟
اینکه میگید قدیم میشه و الان نمیشه رو میشه توضیح بدین. چون خودم توی این چند سال ندیده بودم که بشه مودمهای هوواوی رو خاموش کرد یا به استندبای برد. اگه بشه که چیز خوبی خواهد بود.
چرا میشه ،
مثلا مودم من bm632w هست ، وقتی هیچ کانکشنی بهش وصل نشه کل چراغاش خاموش میشه و فقط چراغ اول ( بزرگه ) شروع میکنه چشمک زدن که یعنی sleep شده
این که کاری نداره
از توی پنل میرید به قسمت Wimax و بعدم گزینه دیسکانکت رو میزنید
با این روش کل چراغ هاش خاموش میشه و دیگه سیگنالی نمیگیره
من از این روش برای تغییر IP استفاده میکنم به جای خاموش روشن کردن دستگاه
ولی اونی که دوستمون میگه فک کنم فرق داشته باشه
البته من که تا حالا همچین آپشنی ندیدم تو پنل مودم
حالتی که گفتین یعنی اینکه مودم دیگه مصرف برقش بالا نیست و از شبکه هم قطع میشه؟ و بعد با نیاز به شبکه، مودم سریع وصل میشه یا انگار که تازه روشن شده باید بگرده دنبال آنتن؟ نهایت اینکه این مورد قابل تنظیم هست یا همینجوری بوده؟ توی 635 که همچین چیزی نه وجود داره و نه قابل تنظیم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)