دیروز امتحان کردیم ، سیستمش فعاله بخوبی هم کار میکنه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیروز امتحان کردیم ، سیستمش فعاله بخوبی هم کار میکنه![]()
یعنی امنیت در حد ....
من قبلا که شاتل داشتم باید پدر خودمو درمیورردم به قول خارجیا user hijack میکردم تا میتونستم پسووردشو پیدا کنم بعد باید یک ساعت مینشستم مک ادرسمو با مک ادرس اون ست کنم بعدش صبر کنم اون طرف دی سی بشه و...... الان مخابرات خودش همه چیو فراهم کرده.
ولی شاتل خیلی حال میداد یه شرکت بود نامحدود 2 مگ داشت.شبا........ حیف سرویسشو عوض کرد![]()
خب اینکه به مخابرات ربط نداره ،
یوزر که معلومه ولی اونی که هم پسورد و هم مک آدرس مودم آدم رو بدونه خدایی دیگه حقشه استفاده کنه
یه چیز دیگه اینکه سیستمشون انگار دیزلی هست ، دیروز صبح رمزمو عوض کردم رمز اکانت عوض شد ولی با اون وصل نمیشد ، صبح پاشدم دیدم رمز جدید نصف شب ست شده
میگم ای تف به ذات پلیدت ... شب تا صبح سیستمم الکی روشن مونده![]()
قدیما همه ی isp ها با ibsng کار میکردن الانم البته پیشگامان بازم با اون کار میکنه.پسورد طرفو میدونستی دیگه نخجوان بودتو بخش connection logهمه چیه طرفو میریخت بیرون.
ولی کلا من از مخابرات فعلا راضیم.تو این یه هفته درسته ای پی 2 اصلا نداده بهم ولی شبا کمتر از 960 کیلوبایت دانلود نداده.خدا کنه همینجور بمونه.
مگه سرویس شما چیه؟ 960 تا؟
به من اگه لطفش زیاد باشه حداکثر 190 تا میده ، البته سرویس من کلاسیکه.
اولترا.
الانم تهران اسیاتک زیر دستمه سرویس 10 مگش فک کنم شهابه اسمش.20 گیگ تو ماه 77900.من که دیشب راضی بودم ازش. 1.1 دانلود میده.البته رفیقم میگه همیشه اینجوری نیست و 20 شب تو ماه اینجوریه
سلام دوستان بالاخره به صورت دقیق مشخص شد ساعات رایگان دانلود از چه ساعتی تا چه ساعتی هستش ؟
دانلود منیجر رو رو چه ساعتی ست کنیم تا حجممون کم نشه ؟
والا بلاتکلیف موندیم !!!!
حالا نظر دوستان با مقایسه هایی که پس از جدا شدن همارا و مخابرات داشتن چیه؟
من خودم کلاسیک + (همارا) دارم، مرکز رجایی، سرعت من فرقی نکرده ولی بعد ساعت 1 خیلی اذیت میشم.
دوستمم تو همین مرکز رجایی توربو (مخابرات) داره، سرعت شبانش دو برابر شده.
اگه همین روال باشه احتمال داره برم مخابرات،فقط امتیازات و جایزم میسوزه.
مکو میشه از مودم گرفت ...خب اینکه به مخابرات ربط نداره ،
یوزر که معلومه ولی اونی که هم پسورد و هم مک آدرس مودم آدم رو بدونه خدایی دیگه حقشه استفاده کنه
یه چیز دیگه اینکه سیستمشون انگار دیزلی هست ، دیروز صبح رمزمو عوض کردم رمز اکانت عوض شد ولی با اون وصل نمیشد ، صبح پاشدم دیدم رمز جدید نصف شب ست شده
میگم ای تف به ذات پلیدت ... شب تا صبح سیستمم الکی روشن مونده
من فقط میخوام بدونم ایا ispها به جز مک از چیز دیگه ای واسه شناسایی استفاده میکنن یا خیر
فعلا که مخابرات شبانه نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)