خیلی ممنون دوست عزیز.
خوب اگر نامحدود خوب نیست، به نظرتون برم سراغ یک شرکت دیگه؟ من مصرفم بالاهست و آسیاتک حتی شبانه رایگان نداره ( 10 گیگ در ماه داره که گرون هست)
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خیلی ممنون دوست عزیز.
خوب اگر نامحدود خوب نیست، به نظرتون برم سراغ یک شرکت دیگه؟ من مصرفم بالاهست و آسیاتک حتی شبانه رایگان نداره ( 10 گیگ در ماه داره که گرون هست)
Last edited by Locker; 02-06-2014 at 20:28.
عزیزمی. کاری نکردم رفیق
راستش داداش گلم، من خیلی وقته که مشترک اینها هستم.واقعا یادش بخیر، الان نزدیک یه دهه داره میشه، انصافا تا دو سال پیش هم خوب بود، ولی این دوساله یهو خیلی افت کرد.
آسیا قیمتش تا این اواخر اقلا خوب بود، ولی الان همون هم رعایت نمی کنه! یه زمان پارس خیلی گرونتر از آسیا درمیومد ولی الان حتی پارس قیمتش بهتره!
این سیاست بدی هم هست که آسیا در پیش گرفته، عمدا مشتری را مجبور می کنه یا شبانه نداشته باشه یا حجم بالا بخره و حداقل 35 تومن پول بده (همین سرویس ده گیگ حداقل قیمت هست)
آسیا دروغ هم زیاد توی کارش هست این اواخر. میگه قیمت ها را کم کردم، ولی میری میبینی سرویس 45 تومنی شده 54 تومن!!
من نمیگم شرکت های دیگه خیلی خوبن، ولی می دونم الان آسیا خوب نیست! ما که اینجا هستیم چاره نداریم و انتخاب دیگه ای نداریم. اما شما اگر انتخاب دیگه ای داری، به نظر من حتما پیگیر باش.
پارس آنلاین را از بچه های تاپیک پارس آمار بگیر، به نظر من پارس خیلی بهتر از شاتل هست. من چندان شاتل را پیشنهاد نمی کنم، چون گویا شب ها دانلود زیاد کنی سرعت را محدود می کنند.
آسیا همون جور که خودت می دونی محدود و غیرمحدود نداره شب هاش.همش سرعت اسمی هست. ولی شاتل را من شنیدم بعد یه مدت اگر مصرف زیاد باشه محدود می کنند.حتما بپرس.
ما در خدمتیم![]()
میشه در این مورد توضیح بدید ؟
شبکه ملي اطلاعات 1024 كيلو بيت ( اينترانت ) نامحدود
مشخصه! سرورای داخلی! یکمم دیرتر از نامحدودای اینترنت، محدود میشی
بعد از 80 گیگ سرعت محدود میشه؟ آخه نوشته بود حداقل تبادل 80 گیگ
اگه از اونم نزنن، یعنی 2.5 گیگ روزانه 100 میده بعد میاد رو 30
من هم وقتی میخام از طریق صفحه اصلیش وارد شم همین جوری میشه و باید برم توی بخش مربوط به استان خودم (فارس). فک کنم چون نمایندگی شهرمون همه کاراش رو برام انجام داده این جوری میشه.
شما هم کاری که من می کنم رو بکن شاید جواب داد:
مثلا اگه استان فارس هستی اول برو به این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از اونجا بر به قسمت "
دسترسي سريع به سرويسها
(تمديد - رزرو - گزارش مصرف - افزايش حجم-پرداخت آنلاين)" که آدرسش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتی ثبت نام کنم چه مدت بعدش وصل میشه ؟
سلام دوستان ، من از طریق سایت آسیاتک برای یکی از خط هام ، اشتراک شهاب گرفتم و هزینه اش رو هم پرداخت کردم اما توی پنل برام میزنه پرداخت نشده ، الان بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم باید به چه شماره ای زنگ بزنم ؟
اگه تو سایت بانک نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد ولی تو سایت خود اسیاتک ثبت نشده باید بری بانک پرینت بگیری بعد شماره پیگیری رو بدی به قسمت مالی تا پولتو برگردونه من یه بار این بلا سرم اومد 5روز دنبالش بودم تا پولا برگشتن
Last edited by farshad0123; 03-06-2014 at 17:39.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)