تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1846 از 4105 اولاول ... 846134617461796183618421843184418451846184718481849185018561896194623462846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,451 به 18,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون طور که میدونید اگه یه مدتی از خدمت دور باشیم(مثلا به دلیل قبول شدن دانشگاه و ....) بعد از اینکه دوباره برگردیم خدمت ، بسته به مدت دوری باید دوباره اموزشی رو بگذرونیم.
    حالا می خواستم بدونم این مدت چقدره؟
    یک ما رو دریابه دوستان

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اما شنیدم سپاه با یه سری شرایط میبخشه مثلن حفظ 1 جز از قرآن
    تو سپاه اگه جزء 30 قرآن رو حفظ کنی علاوه بر 30 روز مرخصی تشویقی که میتونن بهت بدن 30 روز تشویقی با امضای نماینده ولی فقیه پادگان بهتون تعلق میگیره .
    برای بخشش اضاف فکرکنم اگه کل قرآن و حفظ کنی شاید بدن
    من شنیدم کسری بسیج فعال رو برداشتن که ..... ؟
    برنداشتن .
    شما 1% فکرکن بردارن ، کلا بسیج نیروهاشو از دست میده

3. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت amir_1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام مخلص همگیآقا ما افتادیم 05 کرمان نیرو زمینی ارتش چیکار باس بکنیم؟!سخته ؟الان دهن سرویس میکنن یا نه؟
    اعزامی 92/8/19 کسی هست افتاده باشه کرمان آموزشی همین تاریخ؟
    دیگه اگه چیزی لازمه بدونم بگید...
    یکی جواب مارو بده جان مولا

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم دوره آموزشی سپاه محمد رسول الله ص کجا برگزار میشه؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

تو سپاه اگه جزء 30 قرآن رو حفظ کنی علاوه بر 30 روز مرخصی تشویقی که میتونن بهت بدن 30 روز تشویقی با امضای نماینده ولی فقیه پادگان بهتون تعلق میگیره .
    برای بخشش اضاف فکرکنم اگه کل قرآن و حفظ کنی شاید بدن
    واسه حفظ یه جزء قرآن اگه تو آموزشی باشی یه درجه تشویقی میدن ، اگه تو یگان باشی 20 روز تشویقی ، که این 20 روز جزو همون 30 روز تشویقی هست که تا اخر خدمت میتونی بگیری یعنی اینکه اگه مجموع تشویقی های فرد از 30 روز بیشتر بشه اضافه ی اون سی روز به حساب نمیاد

همون طور که میدونید اگه یه مدتی از خدمت دور باشیم(مثلا به دلیل قبول شدن دانشگاه و ....) بعد از اینکه دوباره برگردیم خدمت ، بسته به مدت دوری باید دوباره اموزشی رو بگذرونیم.
    حالا می خواستم بدونم این مدت چقدره؟
    توی ارتش و سپاه که اگه وسط اموزشی دانشگاه قبول شی و بری بعد از اینکه برگشتی باید دوباره آموزشی رو از اول بگذرونی ولی اگه توی یگان قبول شی دیگه نیازی نیست ، فقط یکی دوروز میری اونجا و برمیگردی
    ولی توی نیرو انتظامی ظاهرا یه مقدار فرق میکنه ، دوستانی که نیرو انتظامی بودن کمک میکنن

7. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما که بهمن-اسفند فارغ التحصیل شدی کی اعزام شدی دقیقا؟
    من دنبال امریه بودم که جور نشد‌(خدا رو شکر!‌) می تونستم اردیبهشت اعزام شم ولی به خاطر امریه افتاد ۱/۴. الانم پایان دوره هستم. اگه اشنا دارید توی نظام حتما برید خدمت بعد امریه درون سازمانی بگیرد که ۳ ماه اضافه خدمت نکنید. من بعد ۶ ماه کار پادگانی امریه بیمه گرفتم. الانم کلا امریه بیرون سازمانی خیلی خیلی کم شده.
    در مورد دفترچه کاره خاصی نداره. شما هر موقع گواهی گرفتید برید دفترچه از +۱۰ بگیرد همون صبح واکسن بزنید بعد از ظهر هم برید برای معاینه همون بعد از ظهر هم مدارک رو تحویل +۱۰ بدین. من کلا ۱ روزه انجام دادم کارهارو.

9. 2 کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من شنیدم کسری بسیج فعال رو برداشتن که ..... ؟
    ولی کارت سبز اگر سپاه بیفتی آموزشی نداری دیگه
    دوست عزیز اشتباه شنیدی...

یک ما رو دریابه دوستان
    ناجا 1ماهه، سپاه اونطور که من شنیدم نداره و ارتش هم احتمالا همون 1 ماه باشه (داره ولی مدتش رو مطمئن نیستم)

11. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

واسه حفظ یه جزء قرآن اگه تو آموزشی باشی یه درجه تشویقی میدن ، اگه تو یگان باشی 20 روز تشویقی ، که این 20 روز جزو همون 30 روز تشویقی هست که تا اخر خدمت میتونی بگیری یعنی اینکه اگه مجموع تشویقی های فرد از 30 روز بیشتر بشه اضافه ی اون سی روز به حساب نمیاد
    پس اگه این طوره من تو جایی که خدمت میکردم با قانون هایی که داشت فکر میکردم نظام چقدر هرکی هرکیه نگو کلا اونجا خود مختار بودن
    تو پادگان ما خود نماینده ولی فقیه چندین بار سرنماز اینو گفته بود که علاوه بر 30 روز تشویقی که قانون به ما میده 30 روز تشویقی باامضای خودش میده یعنی 60 روز . البته تو پادگان ما به دلیل بعضی موارد اکثرا تشویقی ها پر میشد و دیگه چه کاری بود بریم قرآن حفظ کنیم شاید دلیلش همین بوده

13. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه شنیدی...

ناجا 1ماهه، سپاه اونطور که من شنیدم نداره و ارتش هم احتمالا همون 1 ماه باشه (داره ولی مدتش رو مطمئن نیستم)

توی ارتش و سپاه که اگه وسط اموزشی دانشگاه قبول شی و بری بعد از اینکه برگشتی باید دوباره آموزشی رو از اول بگذرونی ولی اگه توی یگان قبول شی دیگه نیازی نیست ، فقط یکی دوروز میری اونجا و برمیگردی
    ولی توی نیرو انتظامی ظاهرا یه مقدار فرق میکنه ، دوستانی که نیرو انتظامی بودن کمک میکنن

دوستان ممنون از پاسختون
    یعنی اصلا به این بستگی نداره که چه مدت از خدمت دور باشی؟ چه 1 ماه چه 1 سال باید 1 ماه بری اموزشی؟
    چون تو اموزشی یه همچنین چیزی شنیدم که به مدتش بستگی داره. حالا نمیدونم تا چه حد درسته.
    در ضمن نزاجا هستم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام ، من فردا یا پس فردا دفترچه رو پست میکنم ، میخام درخواست تعجیل بدم ، مدرکم کاردانیه .
    میخواستم بدونم چطوریه و کی اعزامم ؟! چطوری میشه خیلی زود تر رفت ؟!
    کسی اطلاعی نداره ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •