یک ما رو دریابه دوستان
یک ما رو دریابه دوستان
تو سپاه اگه جزء 30 قرآن رو حفظ کنی علاوه بر 30 روز مرخصی تشویقی که میتونن بهت بدن 30 روز تشویقی با امضای نماینده ولی فقیه پادگان بهتون تعلق میگیره .
برای بخشش اضاف فکرکنم اگه کل قرآن و حفظ کنی شاید بدن
برنداشتن .
شما 1% فکرکن بردارن ، کلا بسیج نیروهاشو از دست میده![]()
یکی جواب مارو بده جان مولا
![]()
سلام
می خواستم بدونم دوره آموزشی سپاه محمد رسول الله ص کجا برگزار میشه؟
واسه حفظ یه جزء قرآن اگه تو آموزشی باشی یه درجه تشویقی میدن ، اگه تو یگان باشی 20 روز تشویقی ، که این 20 روز جزو همون 30 روز تشویقی هست که تا اخر خدمت میتونی بگیری یعنی اینکه اگه مجموع تشویقی های فرد از 30 روز بیشتر بشه اضافه ی اون سی روز به حساب نمیادتو سپاه اگه جزء 30 قرآن رو حفظ کنی علاوه بر 30 روز مرخصی تشویقی که میتونن بهت بدن 30 روز تشویقی با امضای نماینده ولی فقیه پادگان بهتون تعلق میگیره .
برای بخشش اضاف فکرکنم اگه کل قرآن و حفظ کنی شاید بدن
توی ارتش و سپاه که اگه وسط اموزشی دانشگاه قبول شی و بری بعد از اینکه برگشتی باید دوباره آموزشی رو از اول بگذرونی ولی اگه توی یگان قبول شی دیگه نیازی نیست ، فقط یکی دوروز میری اونجا و برمیگردیهمون طور که میدونید اگه یه مدتی از خدمت دور باشیم(مثلا به دلیل قبول شدن دانشگاه و ....) بعد از اینکه دوباره برگردیم خدمت ، بسته به مدت دوری باید دوباره اموزشی رو بگذرونیم.
حالا می خواستم بدونم این مدت چقدره؟
ولی توی نیرو انتظامی ظاهرا یه مقدار فرق میکنه ، دوستانی که نیرو انتظامی بودن کمک میکنن
من دنبال امریه بودم که جور نشد(خدا رو شکر!) می تونستم اردیبهشت اعزام شم ولی به خاطر امریه افتاد ۱/۴. الانم پایان دوره هستم. اگه اشنا دارید توی نظام حتما برید خدمت بعد امریه درون سازمانی بگیرد که ۳ ماه اضافه خدمت نکنید. من بعد ۶ ماه کار پادگانی امریه بیمه گرفتم. الانم کلا امریه بیرون سازمانی خیلی خیلی کم شده.
در مورد دفترچه کاره خاصی نداره. شما هر موقع گواهی گرفتید برید دفترچه از +۱۰ بگیرد همون صبح واکسن بزنید بعد از ظهر هم برید برای معاینه همون بعد از ظهر هم مدارک رو تحویل +۱۰ بدین. من کلا ۱ روزه انجام دادم کارهارو.
دوست عزیز اشتباه شنیدی...
ناجا 1ماهه، سپاه اونطور که من شنیدم نداره و ارتش هم احتمالا همون 1 ماه باشه (داره ولی مدتش رو مطمئن نیستم)
پس اگه این طوره من تو جایی که خدمت میکردم با قانون هایی که داشت فکر میکردم نظام چقدر هرکی هرکیه نگو کلا اونجا خود مختار بودن
تو پادگان ما خود نماینده ولی فقیه چندین بار سرنماز اینو گفته بود که علاوه بر 30 روز تشویقی که قانون به ما میده 30 روز تشویقی باامضای خودش میده یعنی 60 روز . البته تو پادگان ما به دلیل بعضی موارد اکثرا تشویقی ها پر میشد و دیگه چه کاری بود بریم قرآن حفظ کنیم شاید دلیلش همین بوده![]()
دوستان ممنون از پاسختون
یعنی اصلا به این بستگی نداره که چه مدت از خدمت دور باشی؟ چه 1 ماه چه 1 سال باید 1 ماه بری اموزشی؟
چون تو اموزشی یه همچنین چیزی شنیدم که به مدتش بستگی داره. حالا نمیدونم تا چه حد درسته.
در ضمن نزاجا هستم.
کسی اطلاعی نداره ؟!
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)