دوستانی که وایمکس دارن و سیگنالشون خوبه ممنون میشم چندتا پینگ از این سرورا بگیرن و بزارن :
4.2.2.4
8.8.8.8
tabnak.ir
yesup.com
ممنون
دوستانی که وایمکس دارن و سیگنالشون خوبه ممنون میشم چندتا پینگ از این سرورا بگیرن و بزارن :
4.2.2.4
8.8.8.8
tabnak.ir
yesup.com
ممنون
منبع..........
شما تا ساعت 11 صبر کنید
راستش من هم گفتم قضیه حتمی هست و سریع کارهای واجبم رو انجام دادم. اما الان که نزدیک دوازده شب هست، هنوز وصلم. یا دم ساعت مجانی قطع میکنن یا اصلاً خبری نبوده.
احتمالا مثل اوندفعه ساعت ۲:۳۰ قطع میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
مرسی که پیگیری کردی دوست عزیز. الان امتحان کردم درست شده خدارو شکر![]()
بچه ها میدونم سوالم ربطی به این تایپک نداره ولی من بیشتر کلیپ های که از یوتوب میگیرم صدا ندارن با هر پلیری که هم بگین ا متحان کردم کسی میدونه چرا؟
Last edited by snsd32; 14-10-2013 at 07:25.
چه نوع فرمتی رو دانلود می کنی؟
باچی دانلود می کنی؟
دیشب که اصلا قطع نشد و اختلالی هم نبود. سوال اینجاست که آیا شما مجبورید حرف بی حساب و غیر معتبر بزنید؟
برای من هم دیشب توی تهران قطعی کامل مودم رو نداشتم و اینکه از سر شب و قبل یازده قطع میشه، درست نبود. ولی چون خودم بیدار و پای کامپیوتر بودم یه بار کمی دم ساعت مجانی قطعی خط داشتم و یه بار هم دم صبح که این یکی زمانش بیشتر بود (اما مودم همیشه وصل بود ولی اینترنت خطای No network access رو میگرفت). بخصوص قطعی دم صبحی باعث شد که بعد از وصل شدن، سرعتم خیلی بره بالا. فکر کنم باعث شده بود یه عده که وصل هستن، برن کنار و سرعت من بره بالا.
Last edited by ninipc; 14-10-2013 at 16:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)