128 هستش! فقط سه روز این سرعت را داد! من هم گذاشتم بحساب هدیه سال نو و 15-20 گیگا بایتی دانلودیدم!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 هستش! فقط سه روز این سرعت را داد! من هم گذاشتم بحساب هدیه سال نو و 15-20 گیگا بایتی دانلودیدم!!![]()
بله همونا هستن ، این مشکل برای بعضی دوستان هم وجود داشت نمیدونم حل شده یا نه.
دوستان
دیشب و پریشب دانلود شبانه داشتین؟ حجم کم کرد؟ یکی از دوستام میگه 2 تا 7 گذاشته دانلود حجم کم نشده
باید امشب امتحان کنم.
من هم دیشب 2 تا 7 دانلود کردم و حجم کم نکرد . احتمالا ساعات دانلود 8 - 2 هست ، چند روز پیش از یک گذاشتم دانلود و حجم کم کرد .
دوستان الان با پشتیبانی صحبت کردم ، گفتن که ساعات رایگان از یک تا 7 و جمعه ها از یک تا 9 هست . ضمنا گفتن که قبل از ساعت یک ، یک بار مودم رو خاموش کنین و چند دقیقه بعد روشن کنین و اینکه قبل از اتمام ساعت رایگان باز هم مودم رو خاموش کنین تا زمان دقیق لاگین برای ما معلوم بشه تا بتونیم برای اون دسته از کاربرانی که حجمشون تو این بازه رایگان از دست میره چاره اندیشی کنیم و برای ما ( مخابرات ) هم راحت تر باشه مشاهده ریز مصرف . گفت که تا چند روز آینده مشکل ها به مرور رفع میشه .
عارضم خدمتتون که همارا از سال 89 به اینور پیشرفت خاصی نداشته و اون هم بخاطر حضور گرم! مخابرات بوده
از سال 90 به اینور هم پهنای باند اضافه نکرده بخاطر اینکه بیشتر تمرکزش رو پیشرفت سرویس های مخابرات بود
پس مقایسه عادلانه رو بذارید برای چندسال دیگه و منتظر خبرای جدیدتر باشید![]()
آره دقیقا
جدا شدن همارا و مخابرات مثل ایجاد یه شرکت جدیده چون همارا هم به رقابت برمیگرده
قبل مخابرات که رقابت بین همارا و مکس بود یعنی همارا اهل رقابت هست
این برا ما خوبه تا شرکتا پیشرفت کنن
الان سرعت این سرویس خیلی کمه !!
تصمیم دارم برم مرکز شهریار ببینم میتونم یه خط جور کنم که تا 10-12 مگ رو ساپورت کنه![]()
میخوام بزنم تو کار سرویس های 10 مگی![]()
یه قضیه ای رو باید بگم که همون روز اولی که سرویسا بهم ریخت کشف کردم.اون روزا نگفتم که میرید پدر ترافیک ملتو درمیارید.
مخابرات فعلا سیستم ثبت مک ادرس رو فعال نکرده یعنی مثلا منی که سرویش اولترا دارم و خطم رو هشت مگ بسته شده میتونم با یوزر و پسورد یکی دیگه از هر کجای استان که اونم اولترا داره و خطش هشت مگه کانکت بشم و ......
من تنها کار بدی که با این روش انجام دادم ترافیک پسر داییمو خالی کردم(پول قرض گرفته بود پس نمیداد منم مثل این قاتل حرفه ای ها تهدیدش کردم تا پولمو بیاره).
از دیروز تا حالا خونه نیستم خبر ندارم درست کردن یا نه.
Last edited by hadimusavy; 24-03-2014 at 13:12.
چرا هنوز هم فعال هستش
من چندین و چند نفر رو تست کردم و فعال هستش
من قبل از این هم با سرویس داداشم که تو شهر سهند میشینن وصل میشدم و الان هم که از اون استفاده میکنم باز هم ثبت مک آدرس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)