علیزاده
اونم از اکبرپور که موقیت 100 درصد گلو میزنه بیرون.
بغض گرفتتم .فقط میتونم به پرسپولیسی ها تبریک بگم که سرانجام تونستن صدر نشینو متوقف کنن.
علیزاده
اونم از اکبرپور که موقیت 100 درصد گلو میزنه بیرون.
بغض گرفتتم .فقط میتونم به پرسپولیسی ها تبریک بگم که سرانجام تونستن صدر نشینو متوقف کنن.
خدای ما رو از شر این علیزاده راحت کن.الهییییییییییی آمیننننننننننن
من نمی دونم شما چراناراحتید بی خیال این بازی شید. من فکر میکنم خیلی زیادی به این بازی توجه میکنید این بازی هم 3 امتیاز داشت مثل سایر بازیها .تیم پیزوری هم مدعی قهرمانی نیست که شما اینقدرناراحتید .دوتابازی سخت باسپاهان و صبای قم درشهرهای اصفهان وقم داره که اونها به حسابشون میرسند مطمین باشید.
ّّّّّّّّّّّّّّّّّّ
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 23 (20 کاربران و 3 مهمان)
vahid_vaezinia, adnokanna, Ali-ss, amirtaker+, ™Symbian, blue2006, farzin07, hermione, hosseincode2008, M.etallic.A, M@M, mahn90+, Mohamma, samaras23, shazdeh23, امير موسر
تاپیک اخبار پرسپولیسو ببینید چقدر پررو اند میگن حق ما برد بود.
تاپیک داره میترکه :
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 27 (24 کاربران و 3 مهمان)
vahid_vaezinia, adnokanna, ali-ss, amirtaker+, ™symbian, bleu2u4u, blue2006, e90, farzin07, hermione, hosseincode2008, m.etallic.a, m@m, mahn90+, mohamma:d, samaras23, shazdeh23, sina1100+, امير موسر
سایت باشگاه جایی نداره که بشه التماس کرد یکی اخراج بشه؟ اگه نداره باید احداث کنن. البته این بازی از قبل معلوم بود که مساوی میشه، ولی ای کاش اون توپه که از چند قدمی دروازه رفت بیرون گل میشد و کار به جایی نمی کشید که علی زاده بیاد مثلا هد بزنه. ای کاش تیم 10 نفره میشد. این مساوی برای لنگ ها مثل برد میمونه و برای ما مثل باخت.
دقیقا تایید میشه !
بییاید کلا بیبخیال این بازی شیم ! تا این پرسپولیسیها بسوزن ! تو تاپیکشون دارن از خوشحالی میمیرن ! اونا فکر کنم 7 شبانه روز جشن دارن ! ما به بازی های بعدی فکر کنیم !
بچه ها منم اطمینان دارم که همش یه نمایش مسخره س... یه بازیکن سطح پایین که اتفاقا بین طرفدارها منفورم هست میاد و دقیقه 93 تو محوطه جریمه دستشو 2 متر بیاره بالا که بخور به توپ... این یعنی چی ؟ تا کی میخوان بازی ها رو یک یک کنن ؟ تا کی میخوان این نمایش مسخره رو ادامه بدن.
به کدوم افراد ؟به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران استقلال پس از پايان بازي با سردادن شعارهايي اعتراض خود را به نتيجه تساوي دربي نشان دادند. خطاب آنها به مسئولان تيمشان نبود بلكه به افراد ديگر اعتراض مي كردند.
دوستان توجه كنيد!
ما بايد به قهرماني فكر كنيم نه به اين بازي هاي معمولي!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)