سرعت دانلود و صفحه باز کردن از دیشب افتضاح شده.ای پی هم با 37 شروع میشه.کسی مشکل داره؟
سرعت دانلود و صفحه باز کردن از دیشب افتضاح شده.ای پی هم با 37 شروع میشه.کسی مشکل داره؟
اره دیشب خیلی داغون بود من شبانه 700 مگ بشتر نتونستم بگیرم سرعت 2مگ
شکایتی که چند روز پیش ارسال کردم :
نتیجه ای که امروز واسم اومد :سلام در ماه هاي پيش اينترنت مخابرات خوزستان قطعي هاي طولاني و بعضاً چند روزه داشت. با تماس با پشتيباني اعلام كردند اين قطعي ها بزودي!! جبران مي گردند. ولي با گذشت 2 الي 3 ماه از قطعي ها هيچ جبران خسارتي صورت نگرفت و در عوض كيفيت خدمات به شدت پايين آمد. لطفاً رسيدگي كنيد.
مشترك تقاضاي sla دارد . تقاضاي ايشان به ادراه ديتا جهت جبران خسارت ارسال گرديد .
-------------------
کسی میدونه این sla چیه ؟
آیا اداره دیتا جبران خسارت میکنه ؟ و اگه نکنه 195.ir کاری میکنه بعدش ؟
سلام دوستان ... میشه نظرتون در مورد این خط بگید چطوره ؟ دومگ مخابرات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم از دیشب افتضاح شده. آی پی 37.
نظرم مساعده
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقایون ما برگشتیم شاتل
سه روز پیش شاتل یکی از بچه ها انتقال دادم به خظ خودمون امروز رانژه شده اما کانکت نمی شه
زنگ می زنم بشون می گن خطتتون اماده نیست اخه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بعد رانژه کردن کار دیگه ای هم باید بکنند؟
دوستان اینم جواب شکایت من توی سایت:
اينترنت مشترك بررسي گرديد در حال حاضر هيچ مشكلي مشاهده نگرديد. ضمنا سرعت دانلود ايشان در زمان هاي مختلف متفاوت است و اين امر كاملا طبيعي است و با مشتركين ديگر تفاوتي ندارد . با مشترك چندين بار تماس گرفته شد منتهي پاسخ ندادند .ظاها از دید اینها سرعت ما که تا 16 کیلوبایت از سرورهای داخلی هم پایین میاد و پینگ داخلی 500 امری کاملـــــــــا طبیعیست!
من فقط نمیدونم کی تماس گرفتن که من متوجه نشدم!
Last edited by 8-1kel; 26-11-2014 at 17:52.
فرشاد پیداش نیست
تخلیه کرده بره لقمان![]()
قانون sla بر این اساس که با توجه به قطعی ها باید به مشترک پول پرداخت بشه . حالا اینا نوشتن شما تقاضا داری تازه بخواد به تقاضا رسیدگی بشه نشه !!! تازه اینا از کجا میفهمن چه زمانی شما خواستی استفاده کنی بعد قطع بوده !!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)