در ضمن من نيازي ندارم ١ شب بيدار باشم بزارم برا دانلود هر وقت هر چيزي رو دانلود مي كنم و حسن نت من اينه كه محدوديت نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
در ضمن من نيازي ندارم ١ شب بيدار باشم بزارم برا دانلود هر وقت هر چيزي رو دانلود مي كنم و حسن نت من اينه كه محدوديت نداره
آقا نیازی به بیدار موندن نیست خود برنامه سر ساعت شروع می کنه سر ساعت هم قطع می کنه![]()
البته حالا هر كس بر اساس نيازش از يه سرويسى استفاده مى كنه ولى من بشخصه ديگه نمى تونم با اينترنت سرعت يك مگابيت سر كنم
منم با همين سرويس راضي هستم چون هر زمان دانلود بخواهم انجام ميدهم
مخابرات از خداشه امثال ما نامحدود ها بريم به سمت محدود ولي من هرگز اين كارو نمي كنم
آقا جلوى تغيير نميشه وايساد، ديگه با اين تغييراتى كه تو محتواى وب اتفاق افتاده و هر روز هم داره اتفاق مى افته واقعا تا چند وقت ديگه اين سرعت ها جوابگو نخواهد بود، ولى واقعا چيزى كه حق با شماست اينه كه اينا فقط پهناى باند رو زياد كردن و ظاهرا تعرفه رو هم كم كردن ولى انگار فقط براى يك قشر اونم كم مصرف! آخه ترافيك دو گيگ تو ماه واقعا مسخره س و ترافيك بايد ارزونتر از اين حرفا بشه، گيگى هزار تومن همچنان گرونه بنظر من..
كلا سرويس كاملتو ميگي چي و چقدر هست
همين اينترنت خوب با طعم تابستانه، كه شبانه مجانى داره سرعت هم تا ١٦ مگابيت هست كه من سرعتم دقيق ١٥/٥-١٦ هست و تمام شبانه روز هم ثابته، ماهى دو گيگ حجم داره، حجم اضافى هم هر صد گيگ ٩٨،١٠٠ تومن هست كه براى من كه قبلا پارس داشتم و بيشتر هزينه مى كردم واقعا بصرفه س و راضيم.. اميدوارم كه اينطور بمونه البته)
سلام ممنون از پاسخ
منظور شما این سرویس هست :
"3952-0100-0010-1113"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هر شب 25 گیگ دانلود دارید؟ ماهی بیش از 600 گیک؟
شب ها محدودیت نداره؟
سپاس
بله همین سرویس است
بله بین 20 تا 25گیگ میتوانید دانلود کنید بستگی به سروری که ازش دانلود میکنید نیز دارد.
شما 2 تا 6 دانلود کن قبل و بعد این ساعت از حجم اصلیت کم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)