من الان با 256 از سایتایی که سرورشون قویه با 50 دانلود میکنم در شب
سرعت خوب شد واه من بعد ماه رمضون !
من الان با 256 از سایتایی که سرورشون قویه با 50 دانلود میکنم در شب
سرعت خوب شد واه من بعد ماه رمضون !
256 ساعت 4 بامداد
شاید مرکز مخابراتی شما مشکل داره البته بعید نیست پهنای باند پارس آنلاین توی شهرها متفاوت باشه و شاید توی آبادان کمتر و زودتر پر میشه و به شما کمتر میرسه
![]()
Last edited by ak313; 20-08-2012 at 03:21.
من سرویس یک مگ دارم و حدود 4 یا 5 روزی میشه که دیگه سرعت شبانم از 128 کیلوبایت (یک مگابیت) بیشتر نمیشه.اوایل تابستون شبها بالای 4 گیگ دانلود داشتم ولی الان دیگه از اون دانلودای بالا خبری نیست.از 6 به بعد هم سرعت بالاتر میره اما به 220 نمیرسه و خیلی افت و خیز داره.
فکر کنم به جای 15 شهریور از همین حالا منو محدود کردن.
من امشب 2.6gb دانلود داشتم سرویس 512 ، شبای پیش 2 گیگ می داد فکر کنم نزدیک 15 هوم داریم میشیم دارن خر می کنن سرعت زیاد می دن مردم جلب بشن
واسه من ساعتا رایگان از 12:45 تا 6:59 دقیقه شده قبلا از 12:30 شروع میشد ... واسه بقیه هم همینطوره؟
من همیشه توی سایت پارس شکایت میکردم از کندی سرعت شبانم و دقیقا هر بار شکایت میکردم سرعتم کمتر میشد .خیلی جالبه دیروز رفتم ازشون تعریف کردم و دیشب دو برابر شبای دیگه دانلود کردم.پناه بر خدا .شایدم دارن همرو رازی میکنن...![]()
من که ایندفعه با اسم واقعیم رفتم کلی بهشون توپیدم
گفتم تغیییر ساعت فقط بخازره باگتونه نه سرعت
گفتم شرکت به این بزرگی چه اش می شد 6 ساعت دانلود بده بجای 5 ساعت
می مردین 1 تا 7 بزارین
سرعت روزانه من شده 15 تا 30 چرا؟ این بود آرمانهای ما؟
تو روحشون.
سلام دوستان
یک سوال داشتم
اشتراک adsl پارس انلاین من تمام شده و تمدید نکردم
میخواستم بدونم تا چند روز وقت دارم تمدید کنم تا قرار دادم فسخ نشه ؟
به من که تا الان خوب سرویس داده و سرعتش عالی بوده ( البته نسب به دیگر سرویس دهنده ها ) . من سه ماهه که دارم 256 ازش میگیرم . شبانه اش اول رو 40 کیلو بایت بود الان رفته روی 100 120 کیلو بایت مثه روزاش شده .
قضیه این 15 شهریور که اعلام کرده چیه ؟ خوبه یا بده ؟
ازبابت تمدید نترس که اگر 1 ماه هم تمدید نکنی این شرکت انقدر گداگشنه است که خطتت رو از رانژه در نمیاره فقط اگر تماس گرفتن بگو 1هفته دیگه چند روز دیگه تا بپیچونی و خداروشکر که سرعتت خوبه و راضی هستی....15شهریور اگر دانلود شبانه زیاد داشته باشی و مجبور باشی که شبا زود بخوابی صدرصد به ضرر شما و همه کاربرای پارس آنلاینه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)