تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1845 از 2365 اولاول ... 84513451745179518351841184218431844184518461847184818491855189519452345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,441 به 18,450 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه ahmadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از رفقای عزیز

راستش بنده حقیر می ترسم یک پول زیادی خرج کنم و نتیجه لازم رو نگیرم؛ برای همین اینقدر سوال می پرسم میخوام درصد اشتباه به حداقل برسه

حتی المقدور میخوام درایوهاش بالای 4 تومن نره، یک چیزی مثل یونیت طوری انتخاب بشه که بعدا اگر قصد ارتقا بود با هر سیستمی جور بشه

از اونجایی که بنده در اصفهان هستم اگر اینجا چیزی غیر از رند بازار بخری(پایونیر و...) فروشش دیگه کار حضرت فیله
    ا
    ماشین بنده تیبا هاپ بکه تازه خریدم؛ علاقه مند به موسیقی های بی کلام مثل ترنس و نیوایج(مثل شیلر و ...)هستم؛ البته نه اینکه دوست داشته باشم یک بند بکوبه نه.. ترنس سبکهای مخلفی داره مثل پروگرسیو که بیشتر میدبیس داره و صدای گیتار و پیانو و ...

حالا از یک چیزی (نه های اند) شروع کنیم تا بریم جلو و خودمون یاد بگیریم نصب کنیم و اکتیو ببندیم و ...

امروز در مغازه ای رفتم که پخش 9887 معروف رو با دو کامپ راکفورد و ام تی ایکس با ساب ام تی ایکس درایو کرده بود؛ که ام تی ایکس نسبت به راکفورد بم تر بود.. راکفوردش البته قدیمی بود و سری تی نبود

چیز دیگری هم که هست بنده از صدای باس که تو مخ بزنه خوشم نمیاد دوست دارم ساب تول دل بزنه و فکر میکنم ساب ام تی ایکس این خاصیت رو داشت.. کامپش یک چیزی باشه که اگر قصد کردی به مسافرت بری و ساب رو ورداری موسیقی بدون روح نشه... میدبیش آدیسان راضی کننده بود... فقط اگر یک پرده تفکیکش بالاتر بود عالی بود

یک عزیزی هم به من گفت اینفینیتی کاپا رفرنس و وایب خوبه ولی در اصفهان نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از رفقای عزیز

راستش بنده حقیر می ترسم یک پول زیادی خرج کنم و نتیجه لازم رو نگیرم؛ برای همین اینقدر سوال می پرسم میخوام درصد اشتباه به حداقل برسه

حتی المقدور میخوام درایوهاش بالای 4 تومن نره، یک چیزی مثل یونیت طوری انتخاب بشه که بعدا اگر قصد ارتقا بود با هر سیستمی جور بشه

از اونجایی که بنده در اصفهان هستم اگر اینجا چیزی غیر از رند بازار بخری(پایونیر و...) فروشش دیگه کار حضرت فیله
    ا
    ماشین بنده تیبا هاپ بکه تازه خریدم؛ علاقه مند به موسیقی های بی کلام مثل ترنس و نیوایج(مثل شیلر و ...)هستم؛ البته نه اینکه دوست داشته باشم یک بند بکوبه نه.. ترنس سبکهای مخلفی داره مثل پروگرسیو که بیشتر میدبیس داره و صدای گیتار و پیانو و ...

حالا از یک چیزی (نه های اند) شروع کنیم تا بریم جلو و خودمون یاد بگیریم نصب کنیم و اکتیو ببندیم و ...

امروز در مغازه ای رفتم که پخش 9887 معروف رو با دو کامپ راکفورد و ام تی ایکس با ساب ام تی ایکس درایو کرده بود؛ که ام تی ایکس نسبت به راکفورد بم تر بود.. راکفوردش البته قدیمی بود و سری تی نبود

چیز دیگری هم که هست بنده از صدای باس که تو مخ بزنه خوشم نمیاد دوست دارم ساب تول دل بزنه و فکر میکنم ساب ام تی ایکس این خاصیت رو داشت.. کامپش یک چیزی باشه که اگر قصد کردی به مسافرت بری و ساب رو ورداری موسیقی بدون روح نشه... میدبیش آدیسان راضی کننده بود... فقط اگر یک پرده تفکیکش بالاتر بود عالی بود

سلام مجدد . خوب منم اصفهانم . امشب هم با علیرضا بودم و صدای سیستمشو گوش میکردم . اتفاقا گفت یک "احمد" نامی اومده سیستمشو گوش کردم که فکرم اومد روی شما ! خوب صدای سیستمش چطور بود ؟
    بعدم تا هزینه کلی رو مشخص نکنی نمیشه گفت این کالا خوبه یا بد !
    مثلا من بهت میگم برو p99 بخر ، خوب 2.5م پولت میره !

3. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون از رفقای عزیز

ا

اقا ادیسان میدبیس نداره هاااا
    من همچنان نظرم رو گرندزیرو هستش اگه ادیسان رو خوشت نیومده.
    واسه ساب هم بهت روز اول گفتم mtx به درد اهنگای خوبه شما میخوره ولاغیر
    اون عزیزی که بهتون گفته کاپا و وایب خوبه خیلی خوب کاری کرده اما ایفینیتی اون چیزی که شما میخوای نیس و وایب هم اصلا صحبتشو نکن که صاحب اول و اخرش خودتی

5. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا ادیسان میدبیس نداره هاااا
    من همچنان نظرم رو گرندزیرو هستش اگه ادیسان رو خوشت نیومده.
    واسه ساب هم بهت روز اول گفتم mtx به درد اهنگای خوبه شما میخوره ولاغیر
    اون عزیزی که بهتون گفته کاپا و وایب خوبه خیلی خوب کاری کرده اما ایفینیتی اون چیزی که شما میخوای نیس و وایب هم اصلا صحبتشو نکن که صاحب اول و اخرش خودتی
    آدیسان چند حسن داشت، ساب رو قطع کردم و تنظیمات رو گذاشتیم رو فلت بعد سین های خواننده پیک نداشت(اگر اشتباه گفتم ببخشید) ، به نظرم میدبیس هم بدی نبود و میشد اگر ساب نبود با کمی تنظیمات به موسیقی روح داد و پرش کرد ولی کمی دیتیل نداشت و توئیترش به ذره خفه بود... اگر گراند زیرو و هلیکس رو بتونم گوش کنم خیلی خوبه

بنده میرم و با کلی سوال بر میگردم

7. این کاربر از ahmadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام مجدد . خوب منم اصفهانم . امشب هم با علیرضا بودم و صدای سیستمشو گوش میکردم . اتفاقا گفت یک "احمد" نامی اومده سیستمشو گوش کردم که فکرم اومد روی شما ! خوب صدای سیستمش چطور بود ؟
    بعدم تا هزینه کلی رو مشخص نکنی نمیشه گفت این کالا خوبه یا بد !
    مثلا من بهت میگم برو p99 بخر ، خوب 2.5م پولت میره !
    سلام، بله یک روز با علیرضا قرار گذاشتیم، پسر فوق العاده خوبیه، راستش با این پول این سیستم رو زیاد حال نکردم؛ شاید انتظارات من بیخودی بالاست ولی تفکیک خوبی نداشت، ضمن اینکه من دوست دارم دو استیج داشته باشم و به این حالت هم نباشه که درایوها به این شکل بیرون باشه

شما نظرت چی بود در مورد سیستم علیرضا؟

حتی المقدور پول درایوها بالای 4 نزنه؛

پروزه شمارو هم دیدم، شما یونیت چی خرید کردید؟ و تصمیم دارید چه کامپی بخرید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام، بله یک روز با علیرضا قرار گذاشتیم، پسر فوق العاده خوبیه، راستش با این پول این سیستم رو زیاد حال نکردم؛ شاید انتظارات من بیخودی بالاست ولی تفکیک خوبی نداشت، ضمن اینکه من دوست دارم دو استیج داشته باشم و به این حالت هم نباشه که درایوها به این شکل بیرون باشه

خوب پیاده کردن 3way نیاز به اون رو ستونی فایبرگلس داره و کاریش نمیشه کرد .
    بنظر من سیستمشون خوب بود ، فقط بنظر من تو طراجی کیک پنل برای ووفر ، اگر بخوایم از اون صدای پشت ووفر استفاده داشته باشیم بنظرم باید یک مسیری به داخل کابین داشته باشه و کامل بسته نباشه ! مثل باکس ساب .
    صداش کمی بم بود که البته با اکولایزر میشد درستش کرد ولی خوب تیز نبود .
    ساب ووفر jl خیلی خوب بود .
    حجم صدا هم خوب بود ولی باز من چون سرنشین عقب هم دارم ، نظرم روی دو استیج هست .
    اخه پول درایو ها که میگی من ذهنم میره روی فقط کامپوننت ها ! ولی شما منظورت کل بودجه هست .
    من خودم پخش 145 آلپاین رو خریدم ، بشما هم پیشنهادش میکنم .

برای کامپوننت ، من نظرم روی گرند و گلادن هست و نیم نگاهی هم به هلیکس و همین هرتز دارم .
    آمپ هم اگر یک علیرضای دیگه ، ووچه 5.1 ــشو بفروشه ، در نظرم هست که بخرم .
    ساب هم گرند sq یا jl یا image dynamic idq مد نظرم هست .

من خودم خورد خورد میخوام جلو برم .
    فعلا فقط پخش رو خریدم .

10. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلامن علیکم اقا
    من یه کم گیج شدم الان پول درایوها که میگین این درایوهارو نام ببرین پلیز
    ساب jl هم یک دونش کافی نیس باید دوبل باشه من مدل w3 رو الان سراغ دارم 2تا داره به شرط اصل میده دونه 360ت ولی دیگه نپرسیدم کارتن داره یا نه تو ویترین گذاشته.
    شما که صندوقت هم کوچیکه نمیخوای استفاده کنی؟
    Last edited by amirhosein72; 27-07-2015 at 13:14.

12. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

بلاخره پخش. ٨٠١٩ خريدم...
    قدم بعديم باند ( كواك يا كامپ ...)
    هدفم كيفيت و تفكيك صداست، دوستم ميگه كواك يا يه ميد ١٦ بگير با نتورك تنظيم كن كيفيت كامپ رو ميگيري و اينا !!!
    دوستم يك كاپا ٦٩٣.٩ سراغ داره ميگه بخر !!! نظر!!
    نظرتون چيه؟!
    صداس با كيفيت و خوب ميخوام و امپلي هم برنامم هست، و از باكس اينده هم ويبره ميخوام !!
    برا كامپ يا هر چيزي هدفم خرج تا ٣٠٠ تا ٣٥٠ هست !
    Last edited by s-a-l-i-m; 27-07-2015 at 21:17.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

هدفم كيفيت و تفكيك صداست، دوستم ميگه كواك يا يه ميد ١٦ بگير با نتورك تنظيم كن كيفيت كامپ رو ميگيري و اينا !!!
    نظرتون چيه؟!
    صداس با كيفيت و خوب ميخوام و امپلي هم برنامم هست، و از باكس اينده هم ويبره ميخوام !!
    دوسته من مبارک باشه پخش
    برای تفکیک شک نکن که کامپ بهتر از بقیه اس .
    میدرنج تنها که به درد نمیخوره که . کنار میدرنح سوپر تیوتر میبندن و برای مقاصد spl هست اصن به کیفیت مربوط نمیشه . شما همچین چیزی میخوای؟؟؟
    این که میگین هرچیزی نمیشه اینجوری باید تکلیفتون روشن باشه
    نوع صدایی که دوس دارین چیه؟ گرم و نرم یا شفاف و کریستالی؟
    (البته پخشتون متمایل به بمی هستش به نظر من باید یه چیز کریستالی بردارین که زیاد صداتون خفه نشه )

15. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستم يك كاپا ٦٩٣.٩ سراغ داره ميگه بخر !!! نظر!!
    نظرتون چيه؟!
    صدای با کیفیت با ویبره یجورایی در تضاد هست بنظرم . ویبره بیشتر بدرد مقاصد spl میخوره و فکر میکنم شما هم هدفت spl هست بیشتر .
    ضمنا یک جفت کامپ هم شاید راضیت نکنه ! بنظر من اگر میتونی خورد خورد هزینه کنی اما بیشتر ، برو سمت کامپ وگرنه همون کواک گزینه بهتری هست .

17. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •