ممنون از رفقای عزیز
راستش بنده حقیر می ترسم یک پول زیادی خرج کنم و نتیجه لازم رو نگیرم؛ برای همین اینقدر سوال می پرسم میخوام درصد اشتباه به حداقل برسه
حتی المقدور میخوام درایوهاش بالای 4 تومن نره، یک چیزی مثل یونیت طوری انتخاب بشه که بعدا اگر قصد ارتقا بود با هر سیستمی جور بشه
از اونجایی که بنده در اصفهان هستم اگر اینجا چیزی غیر از رند بازار بخری(پایونیر و...) فروشش دیگه کار حضرت فیله
ا
ماشین بنده تیبا هاپ بکه تازه خریدم؛ علاقه مند به موسیقی های بی کلام مثل ترنس و نیوایج(مثل شیلر و ...)هستم؛ البته نه اینکه دوست داشته باشم یک بند بکوبه نه.. ترنس سبکهای مخلفی داره مثل پروگرسیو که بیشتر میدبیس داره و صدای گیتار و پیانو و ...
حالا از یک چیزی (نه های اند) شروع کنیم تا بریم جلو و خودمون یاد بگیریم نصب کنیم و اکتیو ببندیم و ...
امروز در مغازه ای رفتم که پخش 9887 معروف رو با دو کامپ راکفورد و ام تی ایکس با ساب ام تی ایکس درایو کرده بود؛ که ام تی ایکس نسبت به راکفورد بم تر بود.. راکفوردش البته قدیمی بود و سری تی نبود
چیز دیگری هم که هست بنده از صدای باس که تو مخ بزنه خوشم نمیاد دوست دارم ساب تول دل بزنه و فکر میکنم ساب ام تی ایکس این خاصیت رو داشت.. کامپش یک چیزی باشه که اگر قصد کردی به مسافرت بری و ساب رو ورداری موسیقی بدون روح نشه... میدبیش آدیسان راضی کننده بود... فقط اگر یک پرده تفکیکش بالاتر بود عالی بود
یک عزیزی هم به من گفت اینفینیتی کاپا رفرنس و وایب خوبه ولی در اصفهان نیست