سلام اینترنت بشدت نوسان داره مدام چراغ ای دی اس ال خاموش میشه شما هم همینطورید دوستان من از ضحی دارم
سلام اینترنت بشدت نوسان داره مدام چراغ ای دی اس ال خاموش میشه شما هم همینطورید دوستان من از ضحی دارم
به نظر من با همه چنل ها تست کن ببین کدوم بتره من چون مودمم g رو ساپورت میکنه و pc از مودم دوره رو همه چنل ها امتحان کردم و بهترین 6 بود ( این جا هیچ شبکه وایرلسی نیست ) ولی شبکه 12 هم و 8 هم تست کردم چیز خوبی بود
مشکلی نیست (ضحی)
با سلام
دوستان چند روز است نمیتونم وارد بازی کلش اف کلنز بشم فقط با شیلتر شکن میتونم وارد بشم از دوستان کسی این مشکل داره ؟؟ مودم ریست کردم باز نشد
با دو مودم هم مخابرات هم شاتل
ممنون
احتمالا سروراشو فیلتر کردند
به طور کلی بهترین چنل ها 1 و 6 و 13 هستن چون کمترین تداخلو دارن
اما فکر کنم اکثر مودم ها به صورت دیفالت روی چنل 1 یا 6 باشن که خودش باعث تداخل میشه
البته وقتی کشورو میزارم امریکا فقط 11 چنل داره
چنل 13 فرکانس بالایی داره که فکر میکنم برد وایرلسو اندکی کم کنه
شایان یکم توضیح میدی که تداخل وقتی ایجاد میشه چه جوریه ؟ یعنی سرعت میاد پایین ؟
ح ذف ش و د
Last edited by ahwazp30; 25-11-2014 at 23:48.
تداخل یعنی طول موج وایرلس دو تا مودم مثلا شما با همسایتون یکی میشه که اثراتش به صورت افت سرعت بالارفتن پینگ با مودم تایم اوت با مودم یا حتی قطعی کلی وایرلس مشخصه یعنی دیگه لپتاپ نمیتونه به مودم وصل شه
شما اگر ping 192.168.1.1 رو بگیرید میفهمید تداخل در چه حده معمولا 1تا 3 میلی ثانیه خوبه
مودم های وایرلس 2.4 تا 2.5 گیگا هرتز هستن که اون فاصله 100 تایی رو اومدن به 13 تا بازه فرکانسی تقسیم کردن که شده 13 چنل و توی مودم میتونید ببینید
در جاهایی که تراکم شبکه بالاست معمولا تداخل پیش میاد مثلا من با لپتاپ 17 تا شبکه وایرلس پیدا میکنم![]()
حذفــــــــــــــــــــــ شود
Last edited by 8-1kel; 26-11-2014 at 08:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)