دوست عزیز arash59b من رفتم مودم نو بگیرم 50 تومن بیعانه دادم و مدارک دادم بعد از 8 روز حال نداشتن بیان واسم راه اندازی کنن.به همین خاطر دنبال کارکرده میگردم.حالا میام مجانی به نامم بزنن؟!!!!
دوست عزیز arash59b من رفتم مودم نو بگیرم 50 تومن بیعانه دادم و مدارک دادم بعد از 8 روز حال نداشتن بیان واسم راه اندازی کنن.به همین خاطر دنبال کارکرده میگردم.حالا میام مجانی به نامم بزنن؟!!!!
سلام
من می خوام برای شرکتمون وایمکس بخرم و سرعت 1 یا 2
الان بین مبین نت و ایرانسل
(سرعتش برای آپلود و دانلود مهمه برام) و کمترین حد قطعی رو داشته باشه
ممنون
بیشتر نمایندگی ها چیز بشتری از فروش مودم سرشون نمیشه و بعضی هاشون هم همه کاری از فروش قطعات کامپیوتر گرفته تا بقالی رو انجام میدن کنارش نمایندگی مبین نت هم هستد. شانس شما بوده
یه بار مودم رو تغییر مالکیت دادم هزینه ای پرداخت نکردم می تونی از پشتیبانی هم سوال کنی که ایا هزینه ای داره یا نه. تنها کاری که نمایندگی انجام میده گرفتن فتوکوپی مدارک شما و ایمیلشون برای مبین نت هست.
راحت ترین راه بردن مودم به همون نمایندگی است که ازش خریداری شده
برای مبین نت اصلا روی اپلود حساب نکن که بیشتر از چندکیلو بایت نمی تونی اپلود کنی
اگه از طرح های تجاری 8-8 بگیری روزانه حداکثر می تونی حدود 5-6 گیگ دانلود کنی
Last edited by arash59b; 11-10-2013 at 13:01.
برای آپلود کلن فرقی نمیکنه چه سرویسی اعم از adsl یا وایمکس داری ، باید پهنای باند اختصاصی بگیری تا با سرعت مناسب آپلود کنی.
اگر اپلود مهمه باید اختصاصی بگیری چون با این تعرفه های اشتراکی بیشتر از 256 گیرت نمیاد که اونم شیر میشه و همون طور که دوستان گفتن در حد چند کیلوبایت میشه .هر دو شرکت اختصاصی میدن ولی من دیدم بیشتر شرکت ها از مبین نت میگیرن و ظاهرا خیلی هم کیفیتش خوبه چون برای بانک هم ازش استفاده میکنن.
بخاطر اینکه برای وبلاگم اپلود زیادی دارم مجبور شدم خیلی از انواع اینترنت ها رو چک بکنم که بقول شما اکثرشون برای اپلود مشکل دارن
معمولا اینترنت های وایرلس کیفیت خوبی دارن. با خط وایرلسم براحتی و بدون خطا و خرابی فایل حتی حجم های بالارو اپ می کنم درحالی که حتی با ADSL شرکت نفت هم خیلی وقت ها وسط های اپلود فایل رو خراب می کنه
راستش من همین یک ماه پیش که دوره شیش ماهه تموم میشد، متوجه نشدم که چه روزی هست و بدون اینکه حواسم باشه، اکانت تموم شده. توی سایتهای معمولی راهم نمیداد، اما راحت به سایت خودش میرفتم. البته شاید چون صفحه جدید بوده، به قول شما مشکل نداشته.
توی صفحه جدید هم برای خرید شارژ برید به بخش صفحه مشترکین و روی کادر "وضعیت تراز مالی" دوبار کلیک کنید تا وارد بخش خرید شارژ بشه. اونجا قیمت خالص بعلاوه مالیات و عوارض رو نشون میده و از اونجا راحت میتونید خرید کنید.
یعنی اگه شارزشتون تموم بشه و بتونید وارد اون صفحه بشید، دیگه نیاز به روشهای جنبی نیست.
Last edited by ninipc; 12-10-2013 at 02:01.
سرعت دانلود از سرور خارج افتضاح شده
کسی مشکلی نداره؟
5 6 تا فایل با هم بذار بلکه بتونی نصف سرعتو بگیری
منم همینکارو میکنم
یا از لینک های داخلی هم کنارش استفاده میکنم
چطوری میشه مودم رو جوری تنظیم کرد که وقتی استفاده نمیشه به قول معروف sleep بشه قبلا میشد ولی الان نمیشه کسی تنظیم کردنش رو بلده ؟
مودم رومیزی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)