چرا دوست عزیز! مخابرات هر چی قدرت داره از یوزراش داره . الان 30 درصد یوزرا جمع اوری کنن برن یه جای دیگه ،بعد ببین مخابرات چطور به غلط کردم میفته
مگر اینکه مخابرات به زور بخواد پهنای باند همارا رو بگیره و نفروشه . که اونم ممکن نیست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا دوست عزیز! مخابرات هر چی قدرت داره از یوزراش داره . الان 30 درصد یوزرا جمع اوری کنن برن یه جای دیگه ،بعد ببین مخابرات چطور به غلط کردم میفته
مگر اینکه مخابرات به زور بخواد پهنای باند همارا رو بگیره و نفروشه . که اونم ممکن نیست
سرعت نهایی سرویس مخابرات 20 کیلوبایت بر ثانیه
شکر خدا این هم خراب شد باید یه سرویس دیگه بخرم
سرویستون چیه که این همه سرعت دارید؟
من با 512 وسط ظهر با لینک پرمیوم بالاتر از 260 تا بهم نمیده
128 نامحدود بود!!! چون چند روز سرعت زیاد بود خوشی زده بود زیر دل همه![]()
البته من وابسته دانلود شبانه نیستم خدا رو شکر دانلود افلاینم بهترین فیلم ها رو با اخرین کیفیت ممکن در کمترین مدت دانلود میکنه
من بیشتر مشکلم با قطعی ها و سرعتش هست همیشه استرس دارم که الان وسط یه کار مهم قطع میشه خدا رو شکر دیگه اسکایپ هم اونقدر سرعتش کمه همش قطع وصل میشه و قیدش رو زدم
نمیدونم چرا هروقت من میخوام سرویس 128 نامحدود بگیرم یه اتفاقی میافته که منصرف میشم ! بار قبل که میخواستم بگیرم میگفتن احتمال داره محدودیت بزارن و اگه ترافیک مصرفی از یه حجم مشخصی بالاتر رفت سرعت رو کم کنن ! منم ریسک نکردم و بازم توربو تمدید کردم . الان که میگید سرعت رو کم کردن و سرعت نهایی 20 هست ! خودشون گفتن قرار هست 20 بمونه ؟
سرویس نامحدود که سرعتش 35 باشه و قیمتش هم مثل مخابرات باشه شرکت دیگه ای هست که بفروشه ؟
بابا مگ میخواییم بریم دعوا یارکشی میکنین
یه هفته دیگه صبر کنید اگه حجماتون برنگشت اون وخت منم پایم
خودم یه 2 گیگی طلبکارم
دوستان توجه کنید تا موقعی که SMS براتون از طرف مخابرات نیومده مبنی بر اینکه سرویس شما چی هست همین آش و همین کاسه است یعنی حجم ها اینور اونور میشه و الکی هی زنگ نزنید به مخابرات
250 مگابایت از حجمم پرید باز!!! نمیدونم جریان چیه چرا اینجوری میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)