سلام
وضعیت آسیاتک چه جوره؟
سرعت دانلود از سایت هایی که میزبانی می کنه چه جوره؟
شبانه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
وضعیت آسیاتک چه جوره؟
سرعت دانلود از سایت هایی که میزبانی می کنه چه جوره؟
شبانه؟
بخش شبانه 128 تصحیح شد.
ولی در مورد سرعت روزانش مشکلی نیست و 400 هم میده.
وضعیتش بده
سرعت هم که : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک ترفند و ... نداره سرعت لینک رو در شب رو اعداد بالا محدود میکنن حتی از شبکه داخلی خودشون.
امکان داره برای مراکز یا شهرهای مختلف فرق داشته باشه؟
[QUOTE=NOVICE_M;8239973]سپاس داداش به خاطر کمک و راهنماییت
رفیق متاسفانه کسی منطقه ما جز آسیا پورت نداره، ما اینجا به زنجیرکشیده شدیم توسط آسیا. انتخابی نداریم برای ADSL جز همین. قبول دارم انصافا شاتل بهتر از آسیاست. این آسیا که ما داریم حکایته یا نون خشک خوردن یا گرسنه خوابیدنه
میتونی بری توی نوبت شرکتهای دیگه معمولا تا دو ماه خبر میدن و قتی شرکتی باهات تماس گرفت که پورت داریم سرویس آسیاتک رو تخلیه کنی تا اون موقعه هم میتونی سرویست رو ماهیانه تمدید کنی... ولی به نظر من اگه مشکل هزینه ندارین سرویس وایرلس بگیرید چون روی خط تلفن نیست و از دکل آنتن میگیره (یه چیزی شبیه وایمکسه اما وایمکس مودم داخله منزله وایرلس روی پشت بوم نصب میشه بعد با سیم کشی به منزل فقط سرویس میده) هزینش بالات فکر کنم نصبش بین 100 تا 200 هست ولی بعدش یه عمر راحتی من دوستم داره خیلی راضیه
میتونی بری توی نوبت شرکتهای دیگه معمولا تا دو ماه خبر میدن و قتی شرکتی باهات تماس گرفت که پورت داریم سرویس آسیاتک رو تخلیه کنی تا اون موقعه هم میتونی سرویست رو ماهیانه تمدید کنی... ولی به نظر من اگه مشکل هزینه ندارین سرویس وایرلس بگیرید چون روی خط تلفن نیست و از دکل آنتن میگیره (یه چیزی شبیه وایمکسه اما وایمکس مودم داخله منزله وایرلس روی پشت بوم نصب میشه بعد با سیم کشی به منزل فقط سرویس میده) هزینش بالات فکر کنم نصبش بین 100 تا 200 هست ولی بعدش یه عمر راحتی من دوستم داره خیلی راضیه
دوست عزیز من 128 چهار گیگ یک ساله رو از پارسال تا الان دارم! سرعتش 256 تا بیشتر نمیشه
سلام دوستان
باز معلوم نیست این آشغال چه مرگشه، از صبح یه ساعت درست انلاین نبودم. چراغ های مودم اینقدر خاموش روشن میشن اعصابم خورد شده،
البته من مشکوکم به این که باز این بی شعورهای اصیل در راس اینترنت ایران دارند یه کارهایی می کنند،چون از دوتا از دوستانم که برای مخابرات هستند
از صبح کلا نتشون رفته. یه بنده خدایی می گفت، ما هزینه زندگی تو نیویورک را پرداخت می کنیم اما امکانات در حد شعب ابیطالبه. حال شده نقل ما آسیاتکی ها...![]()
پنل جمع آوری غیر فعاله! عجب!
لابد انتظار دارن 10 دقیقه تو صف باشم!
سرویس شبانه سرعت 1مگ با 2 مگ فرق داره؟؟ من با 1 مگ شبی دو گیگ دانلود دارم..2 مگ فرق می کنه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)