من خودم 2730uدارم چند ساله خيالم راحته ماشالله كوچكترين مشكلي نداشته تا الان بعضي وقتا به سرم ميزنه تا هنوز كم هست ازشون يكي ديگه بخرم چون ديگه توليد نميشن
من خودم 2730uدارم چند ساله خيالم راحته ماشالله كوچكترين مشكلي نداشته تا الان بعضي وقتا به سرم ميزنه تا هنوز كم هست ازشون يكي ديگه بخرم چون ديگه توليد نميشن
...................................
Last edited by Ehsan ZD; 16-12-2014 at 01:35.
آره بعضيا چنين كار زشتي رو انجام ميدن نميدونم چه كرميه كه بعضيا دوست دارن تنظيمات مودم مردمو بهم بريزن![]()
بالا بردن down stream چقدر طول میکشه؟ امروز سه بار زنگ زدم2020 میگن باشه ولی بالا نبردن انگار با اینا نباید محترمانه حرف زد![]()
2 ماه دیگر سرویس نامحدود برخواهد گشت
لول
١٠٠٪
Sent from my iPhone using Tapatalk
حرفمو پس میگیرم... مشکل همچنان پابرجاست![]()
همان لحظه .
اگر از کلماتی همچون یادداشت خواهیم کرد و انجام خواهیم داد و هر کلمه ای که نشان دهنده زمان اینده باشد = هیچ کاری نمیکنند
بابا اینقدر شایعه درست نکنین تو این تاپیک از مخابرات دارن رصد میکنن و پدرمونو در میارن و ... اولا اگر قرار بود پشتیبانی مخابرات رو همچین ادم های مسولیت پذیری تشکیل بده که صبح و شب کارشون اینه که نظر دارندگان نت رو رصد کنن که وقتی زنگ میزدی با یه ( عقب افتاده ذهنی) طرف نبودیم . ثانیا حتی اگر کسی از مخابرات به هر نحوی در هر جایی باشه اصلا نمیتونه و نمیفهمه و اصلا شاید دسترسی نامحدود نداشته باشه که شما رو بخواد اذیت کنه یا ... . ثالثا تو این دور و زمونه دو تیپ ادم وجود داره یا صبح و شب به فکر پول در اوردنن صبح یه جا عصر یه جا و شب جای دیگه در حال کارن و اصلا وقت رصد کردن ندارن . یا ادمای مصرف کننده که اصلا مسولیت پذیری ندارن فقط بابت بیکاری میچرخن تو نت .
منم اگه حرفی زدم من باب شوخی بوده
یا حق
من که تا مودم میاد دستم اپگرید میکنم و پسورد میزارم , اگر پسورد بزاری دیگه نمیشه از این کارا کرد
فرشاد میگم تو روی چه چنلی از وایرلس هستی ؟ اطراف من 17 تا شبکه وایرلس هست که باعث میشه فرکانس ها تداخل کنن
الان ping 192.168.1.1 رو بگیر ببین بهت چند میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)