فرق امریه با سربازی عادی چیه؟ امریه سابقه کار هم حساب میاد؟
فرق امریه با سربازی عادی چیه؟ امریه سابقه کار هم حساب میاد؟
تو امریه به جای اینکه لباس نظام بپوشی و بری در خدمت کادری های محترم باشی. می ری تو یه سازمان عمدتا غیر نظامی به عنوان کارمند فعالیت می کنی. البته 3 ماه بیشتر از مدت سربازی عادیه و 24 ماهه. ولی می ارزه که حرف زور نظامی ها و خیلی خیلی مسائل و مشکلات دیگه رو نداره.
همین؟! مزایای دیگه ای نداره؟ من اگه کسری خدمت بگیرم حدود 8 ماه میشه ! بنظرتون امریه برم یا خدمت معمولی؟
وقتی رفتی خدمت می فهمی همین ! خیلیه.
با وجود کسری 8 ماه سربازی عادیه بهتره. ولی اگه یه جای خوب برای امریه پیدا کردی برو چون هم سابقه می شه برات و هم امکانش هست بعدا بتونی توی همون سازمان کارت رو ادامه بدی.
دوستان من سربازیم تموم شده. لباس هام رو میتونم تو گمرکی جایی بفروشم؟ مثلاً فکر کنم اورکت رو خوب بردارن.
متشکر - حالا سوال من اینه که سربازی عادی مگه سابقه کارحساب نمیاد ؟ امریه هم میتونم برم مشکلی نیست ولی باید تا اسفند بمونم
9ماه مثه چشم به هم زدن گدشت....خدمت, جوونیم که صرف تو شد حرومت....
سلام. کسی اعزام مجدد نبوده بتونه جواب من رو بده ؟!!سلام. من اعزام مجدد هستم 1 ابان رفتم01 تهران و تا 15ـهم مرخصی دادن تا برم امریه بگیرم.
خودشون لباس بهمون میدن یا خودمون باید بگیریم و تاریخ امریه رو کی میزنن که خودمون رو معرفی کنیم؟
سلام دوستان عزیز سرباز
من تازه دارم کارای فارغ التحصیلیم رو انجام میدم که برم سربازی
فعلا یه 2-3 هفته ای معطلی داره برای کارای اداری فارغ التحصیلی
میخواستم ببینم تو این مدت نمیتونم برم پلیس +10؟ شنیدم گواهی موقت میخوان اونجا
اصن کلا تو این 2-3 هفته برای سربازی باید چیکار کنم؟
بعد یه چیز دیگه اینکه اگه بخوام امریه بگیرم باید چیکار کنم؟ کجا اقدام کنم؟
پیشاپیش مرسی از نظراتتون
کلا وقتی برای شما دفترچه بیمه صادر میشه یعنی سابقه کار و فرقی نمیکنه که کجا و کی باشی ( کارمند ، منشی ، سرباز و...).
تو سربازی هم دفترچه بیمه بهت میدن پس فرقی نمیکنه عادی خدمت کنی یا امریه باشی.
![]()
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)