مرگ بر پارس آنلاین و رهبرانش......
ی زمانی شبی 3 گیگ دانلود میکردیم............
مرگ بر پارس آنلاین و رهبرانش......
ی زمانی شبی 3 گیگ دانلود میکردیم............
اینطوری حساب کنیم 18x2=36gb یعنی سرویس 512 تو یه ماه نباید از 36 گیگ بیشتر دانلود کنه وگر نه محدود میشه من همین طوری تو یه ماه شبی 2 گیگ میگیرم یعنی 60 گیگ تو یه ماه میشه
شورشو در اوردن حروم زاده ها
آفرین بر شما دوست عزیز
نکتۀ خیلی مهمی که باید بهش توجه بشه اینه که دوستانی که فکر میکنن با اعمال قانون جدید و اعمال محدودیت به میزان دانلود شبانه وضعشون بهتر میشه، به نظر من سخت در اشتباهن!
چون بعد از مدت کمی، به راحتی و بدون هیچ قانون مدونی میتونن سرعت اغلب کاربرا رو محدود به ماکزیمم 10 کیلوبایت کنن و هیچ کس نمیتونه حق اعتراض داشته باشه مگر کسانی که میزان دانلودشون خیلی خیلی کم باشه
به عنوان مثال حتی اگه فرض کنیم که در بهترین شرایط، فردی که سرویس 512 داره به قول دوستمون بتونه ماهی 36 گیگ دانلود کنه اونوقت به این معنا خواهد بود که در شب حق دانلود بیش از 1.2 گیگ رو نخواهد داشت؛ اما دو نکته:
1- اینکه حتی اونهایی که در حال حاضر 512 دارن و از وضع دانلود شبانشون ناراضین به طور قطع بالای 90 درصدشون شبی در حدود 1 گیگ رو دانلود دارن و عملاً خیلی سودی نمیبرن
2- در صورت اجرای طرح جدید اگر در یکی از شبها بر حسب اتفاق سرعت خوب باشه و بیش از 1.5 گیگ دانلود کنن، هیچ بعید نیست که شرکت به راحتی بگه که شما اون شب رو زیاد دانلود کردین و حالا حالا محدود میشین
با شرایط فوق کاملاً مشخصه که پارس آنلاین دستش باز خواهد بود و هر وقت بخواد میتونه کاربرا رو برای مدت نامعلومی محدود کنه
و خب در دید کلان وضعیت برای پارس خیلی بهتر از قبل خواهد شد گرچه احتمالاً بعد از گذشت مدتی، ضربۀ سختی به دلیل از دست دادن کاربراش خواهد خورد
سپاس
پارس واقعا قبلنا خیلی بهتر از الان بود
خوشبحالت منم 512 دارم و تو یه ماه کمتر 25 گیگ دانلود دارم و این یعنی نا عدالتی
دوستان همه شرکت ها دارن پهنای باند رو برای کاربرا محدود میکنن و تحت فشار دولت هستند.
امری*کا قرار اینترن*ت رو تحریم کنه
دلیلش هم میدونید چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینترنت ملی
خب شما دوست گرامی آیا فکر میکنید با اجرای طرح Fair Use Policy وضعیتتون خیلی بهتر میشه
شما در حال حاضر ماهی 25 گیگ دانلود میکنی ولی در اون حالت در بهترین شرایط میتونی 35 گیگ دانلود کنی چون باید یه فاصله ای از 36 گیگ داشته باشی تا یه موقع محدود نشی
ضمن اینکه اگر محدودیت دانلود در هر شب به طور مجزا هم وجود داشته باشه، اونوقته که باید هر شب دست و پات بلرزه که یه موقع اون شب سرعت خوب نشه و دانلود اون یه شبت از مرز بگذره یا حتی سیستم پارس که معمولاً هر از گاهی در کنتور انداختن ترافیکها دچار مشکل میشه، یه موقع یه شب بیشتر از دانلودت کنتور نندازه! وگرنه مدتها محدود خواهی شد
سپاس
اقا من مشکل زیاد دارم چند روز به پیشنهاد دوستم اومدم پارس قبلا سرویس یک مگ از جای دیگه داشتم خطم بدون نویز و کاهش سرعت زیر 120 نبود اما الان 256 8 گیگ گرفتم از پارس انلاین که اولا مودمم اتومات وصل نمیشه دوم در حالت دستی یک درمیون ارور 691 میگیرم و درثانی سرعت من در روز با اینکه گفته میشه در روز پارس انلاین رو ی دو مگ بسته میشه برای من در بهترین حالت به 100 هم نمیرسه و در بیشتر موقع ها بین 20 تا 40 هست درحالی که دوستم با 200 دانلود میکنه ....چه کنم ای اساتید پارس انلاین ...دارم دیوانه میشوم..پشتیبانی هم 100 دفعه زنگ زدم اما درست نشده میگن خط نویز داره !!!!! چرا تا هفته قبل رو اون شرکت قبل نویز نداشت؟
نه دوست عزیز اینترنت قضیش با بقیه چیزا یه خورده فرق داره توی همه چی آمریکا تحریم میکنه و اینا میخان جلوش رو بگیرن ولی اینترنت فرق میکنه آمریکا میخاد تو ایران رواج پیدا کنه ولی اینا خودشون برای مردم تحریمش میکنن! این اینترنت ملی که گفتی هم یه نمونشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)