تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1843 از 2199 اولاول ... 8431343174317931833183918401841184218431844184518461847185318931943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,421 به 18,430 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش این آنتنی که شما بهش می‌گید خوب، از نظر من رویایی و نرسیدنی هست. از نظر خود مودم‌تون هم که به حد نهایت تعریف شده براش رسیدین، که گفته قدرت ۱۰۰٪ هست. اگه این بحثهای اخیر سر کیفیت و قدرت سیگنال بخصوص بین من و EmpireWorld عزیز رو خونده باشید، حتماؐ دیدین که سوای یه اختلاف نظرهای کوچیک،‌ همه‌مون قبول داریم که هر چی کیفیت و قدرت سیگنال بالاتر باشه، سرعت و وضعیت تماس بهتر می‌شه.
    منظورم این هست که خودم طبق انتظاری که از دنیای دیجیتال در مقابل آنالوگ داشتم و البته صحبتهای فنی مبین‌نت فکر می‌کردم که اگه سیگنال به یه حد از قدرت که برسه، بیشتر از اون قدرت و کیفیت دیگه توی سرعت تاثیر نداره. اما بعد از سالها تجربه فهمیدم که اینطور نیست و الان شمایی که ۱۰۰٪ هستین با منی که ۵۰ تا ۷۰ درصدی هستم، وضعیت بهتری دارین.
    البته تا بهم گیر ندادن بگم که منظورم از سرعت اون چیزی نیست که شرکت بهتون می‌ده. منظورم نوسان سرعت و افت کیفیت ناگهانی هست که توی دانلود اذیت می‌کنه. به قولی تعداد پینگ‌های سوخته و از دست رفته رو می‌گم.

این توضیحات رو دادم که بگم شما همینجوری یه قدم توی سرعت بیشتر، جلو هستین. اما اون سرعتی که شما می‌گید دارین، سرعت من و امثال من هست که یک مگ دارم و حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ دانلود می‌کنیم. سرعت اسمی شما بایستی یک چهارم من باشه که به قول دوستان بخاطر طرح‌تون سرعت بیشتری بهتون می‌دادن. الان اگه بیشتر دانلودهاتون شب هست که پیشنهاد دو مگ رو می‌دم. بخصوص که با کیفیتی که سیگنال محل‌ نصب مودم بهتون می‌ده،‌ می‌شه پیش‌بینی کرد که دانلود خوبی خواهید داشت.
    دمت گرم داداش... اره من دقیقا بغل دست دکل هستم...فقط هم یه نقطه از خونه هست که این انتن رو بهم میده! یعنی اگه 4 سانت اینور اونور بشه سیگنالم میشه 70 درصد و سرعتم بالای 100 نمیره همش هم میاد رو 70 دوباره 100... اون نقطه از خانه هم پشت پنجره اتاقم هست رو به بیرون که با چسب چسبانده بودمش تا باد نندازتش....... خودمم حدس میزدم که بعد از 2 سال باید فاتحه این سرعت رو خوند.... با این صحبتها فکر میکنم بهتره از وایمکس خداحافظی کنم....
    تو این 2 سال هر شبش حدودا دانلود داشتم شبی 2.5 گیگ میگرفت....الان نه مدرکی دارم برای گرفتن سرعت 2 مگ هم اینکه فکر میکنم هزینش خیلی بیشتر از 20 تومن در بیاد...

2. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سلام

لطفاً برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویژه اونجا 2 تا 1 مگ داره یکی25 گیگ یکیش هم 20 گیگ و جالب اینجاست که 20 گیگش 70 تومن گرون تره!
    کسی میدونه چرا؟!

و یه مشورت هم از دوستان با تجربه میخواستم ، با اجازتون میخوام طرح 2 مگ یکساله بگیرم (با مودم)

خواستم بپرسم به نظرتون کار درستیه یکساله خریدن؟ کیفیتش از سرویسهای 3 ماهه و 6 ماهه کمتر نیست؟

اینکه پرداخت اقساطی هم داره مبین نت؟ شرایطش چطوره؟

متشکرم.

کلا وقتی وایمکس پیشنهاد میشه که مشکل مالی و هزینه نداشته باشی و واقعا مجبور باشی و هیچ گزینه دیگه نداشته باشی چون مشکلات و ایراد خیلی داره و از نظر آنتن دهی مثل دیش ماهواره هست و شانسی اگه به دکل مبین نت نزدیک باشید باز موانع سر راه مثل آپارتمانها و طبقات خونه که هر چی بالاتر بهتره بعد مبین نت هزینه مودم و گیگ خیلی زیاده و بدتر اینکه طرح 3 و 6 ماه ماهی 2 گیگ حجم داره که واقعا کمه و هر دفعه باید چک بشه که چقدر حجم مونده و اینکه اصلا تو این مملکت طرح بالای 1 ماه نگیرید چون هم دیگه از مشکلات اینترنت خبر دارن و شاید یک شرکت یکشبه (مثل آسیاتک) بیاد همه سرعت هارو کم کنه یا طرح هارو عوض کنه

اینم برای دوستانی که میخوان سرعت بالا داشته باشن
    CINR Reuse1 و CINR Reuse 3 رو ببینید
    هرچی اینا بیشتر از 10 12 بشه کیفیت و سرعت خیلی بهتری به شما میده
    حرف شما درست ولی مشکل اینجاست اولا باید شانس داشته باشی و با خیلی از دلایل سیگنال ضعیف رو نداشته باشی و بعد از تنظیم دیش ماهواره سختر و بدتر هست دیش رو میذاری رو زمین تنظیم میکنی جاشرو محکم تمام شد ولی این باید نقطه به نقطه مثل دیش بگردی تازه بین زمین و هوا سیگنال 100% پیدا کنی حالا چطوری بین زمین و هوا وسط اتاق نصبش کنم جای رفت و امد هم نباید باشه جلوش بایستی سیگنال ضعیف
    Last edited by WHICH1; 09-10-2013 at 15:28.

4. 3 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

RSSI : -74.95 dBm
    CINR : 27.74 dB
    CINR Reuse 1 : 16.62 dB

من با این مشخصات و حتی با rssi 85 هم سرعت حداکثر رو میگیرم و بر عکس بعضی وقتا همه چی بالاس اما سرعت کمه..همه چی به این اعداد ربط نداره
    دکل توی شهر همیشه نوسان داره
    من همیشه به دکل بیرون شهر وصل میشم با اینکه سیگنال ضعیف تری داره اما سرعت پایدار تر و بهتری میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

حرف شما درست ولی مشکل اینجاست اولا باید شانس داشته باشی و با خیلی از دلایل سیگنال ضعیف رو نداشته باشی و بعد از تنظیم دیش ماهواره سختر و بدتر هست دیش رو میذاری رو زمین تنظیم میکنی جاشرو محکم تمام شد ولی این باید نقطه به نقطه مثل دیش بگردی تازه بین زمین و هوا سیگنال 100% پیدا کنی حالا چطوری بین زمین و هوا وسط اتاق نصبش کنم جای رفت و امد هم نباید باشه جلوش بایستی سیگنال ضعیف
    دقیقا این برای منم پیش اومده
    حدودا 1.70 از زمین بلندش میکنم آنتن دهیش عالی میشه
    تازه اینا همه در صورتیه که خونه ما طبقه 9 هستش
    چند وقت اینقدر بهش ور رفتم آخرش نتونستم 5 تا آنتنو باهاش بگیرم
    بلندش کردم یکم نگاش کردم ببینم مشکل آنتنی چیزی نداشته باشه
    یهو همونطوری از بس اعصابمو خورد کرده بود گذاشتمش رو میز و رفتم
    بعد که برگشتم دیدم 5 تا آنتن داده و داره از آنتن دهی میترکه
    ولی خداییش تنظیم کردنش از دی.ش ماه.واره هم سخت تره

7. 2 کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

راهنمایی وایمکس هم دقیقا اشاره شده ولی نمیدونم چرا انقدر بالا در نظر گرفتن باید 1 متر در نظر میگرفتن ارتفاع 2 متر بهترین آنتن دهی هست ولی فکر نسبش هم باید میکردن آخه وسط اتاق با این ارتفاع کجا بذاریمش مگر حلق آویزش کنیم از سقف آویزونش کنیم سیم ها هم ازش آویزن! و یکی دیگه از ایرادات بزرگش که اشاره کردین همین تنظیمش هست وقتی یک نقطه بهتر آنتن دهی پیدا کردی یا باید صبر کنی یا خاموش و روشن کنی که واقعاحالگیری اعصاب خوردن کن و وقت گیر تازه آگر بین زمین و آسمون نباشه

9. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

RSSI : -74.95 dBm
    CINR : 27.74 dB
    CINR Reuse 1 : 16.62 dB

من با این مشخصات و حتی با rssi 85 هم سرعت حداکثر رو میگیرم و بر عکس بعضی وقتا همه چی بالاس اما سرعت کمه..همه چی به این اعداد ربط نداره
    دکل توی شهر همیشه نوسان داره
    من همیشه به دکل بیرون شهر وصل میشم با اینکه سیگنال ضعیف تری داره اما سرعت پایدار تر و بهتری میده

شاید شما دید مستقیم با آنتن دارین. من طبق صحبتهایی که با پشتیبانی کردم،‌ آنتن منطقه‌مون پست سر مودم با زاویه حدودی ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سمت راست هست. چون جلوی کوچه هم پر از ساختمون بلند هست، من تنها انعکاس یا اکوی سیگنال اصلی رو می‌گیرم. برای مثال یه لیوان آب تصفیه شده خنک خیلی بیشتر می‌چسبه تا یه سطل آب گرم چاه که پر از کرم و انگل هم باشه. یعنی فقط قدرت سیگنال نیست که مهمه و کیفیت هم مهمه. بخصوص اگه توی منطقه‌تون تداخل امواج از هر نوع که ممکن باشه هم زیاد باشه.

در مورد سرعت هم به تجربه دیدم که این ۴ عامل توش تاثیر داره:
    ۱ - سرعت اسمی اکانت
    ۲ - سرعت تشویقی شرکت که یه جوری حال دادن به کاربر هست
    ۳ -ضعف یا قدرت سیگنال و کیفیت اون
    ۴ - ترافیک آنتن منطقه

مثلاً منطقه من جوری هست که تازه یک سال بعد از اشتراک مبین‌نت من توی مخابرات محله می‌شد ADSL با قیمت غیرنجومی پیدا کرد و برای همین توی این سه سال اشتراک وایمکس توی منطقه‌مون خیلی زیاد هست و مواقعی که همه هجوم می‌یارن برای مصرف، حتی اگه سیگنال خوبی هم باشه، باز سرعت خوبی ندارم.
    Last edited by ninipc; 09-10-2013 at 23:39.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راهنمایی وایمکس هم دقیقا اشاره شده ولی نمیدونم چرا انقدر بالا در نظر گرفتن باید 1 متر در نظر میگرفتن ارتفاع 2 متر بهترین آنتن دهی هست ولی فکر نسبش هم باید میکردن آخه وسط اتاق با این ارتفاع کجا بذاریمش مگر حلق آویزش کنیم از سقف آویزونش کنیم سیم ها هم ازش آویزن! و یکی دیگه از ایرادات بزرگش که اشاره کردین همین تنظیمش هست وقتی یک نقطه بهتر آنتن دهی پیدا کردی یا باید صبر کنی یا خاموش و روشن کنی که واقعاحالگیری اعصاب خوردن کن و وقت گیر تازه آگر بین زمین و آسمون نباشه

در جواب عزیزانی که می‌گن چرا باید مودم رو بین سقف و زمین آویزون کنم بگم که چند روز پیش هم سر همین موضوع گفتم که اصولاً کیفیت وایمکس ما توی ایران کم هست که مجبور به این عملیات محیرالعقول هستیم تا بلکه کمی سیگنال بهتر بدست بیاریم. وگرنه سازنده خارجی این مودمها رو نه رومیزی که آویزون طراحی می‌کرد و برای آویزون کردنش هم یه فکری می‌کرد. توی تبلیغات هم همیشه نشون می‌ده که مصرف‌کننده وسط اتاق کنار کامپیوترش نشسته و مودم هم بغلش هست و نه کنار پنجره و‌ آویزون از سقف.
    کار ما شده مثل تنظیم آنتن مستر بین که هزار شکل در می‌آورد یا حتی لخت می‌شد که بلکه آنتن‌ بهتر بشه.

اما حالا که دیدم به نظر این آویزون کردن برای دوستان مشکل شده یه روش ابتکاری رو می‌‌گم که شاید بدردتون بخوره. وقتی می‌گن مودم رو ببر کنار پنجره که بهتر بگیره، حالا با استفاده از یه قلاب S شکل و نخ نامریی که هم محکم هست و هم دیده نمی‌شه (باعث می‌شه که به نظر بیاد مودم توی هوا معلق شده)، مودم رو از چوپ پرده آویزون کنید. چون از قلاب استفاده می‌شه هم جابجایی مودم راحت هست هم به پرده یا چوب پرده آسیب نمی‌رسونه که داد کدبانوهای خونه رو هم دربیاره. برای مودم هم از پشت شبکه‌های هواش یه سیم نیمه‌محکم مثل سیم تلفن خشک رد کنید و باهاش یه حلقه بسازید و یه سر قلاب رو به اون بندازید. البته مال من کنار پرده هست و سیمها لای لبه پرده تا حدی مخفی شده. ولی اگه وسط پرده هم باشه، می‌شه با پارچه هم‌جنس یا هم شکل و یا هم رنگ (بسته به امکانات) یه حفاظ دوخت و سیمها رو اون پشت مخفی کرد که خیلی توی چشم نباشه. البته اگه توی اتاق پرت مثل اتاق خواب باشه که خیلی توی دید نیست و می‌شه از خیرش گذشت.
    این یه ساله که وضعیت من بهتره شده، فقط با همین روش بوده.
    Last edited by ninipc; 09-10-2013 at 23:53.

13. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان سوال دارم :

من اگر مودم مبین نت ( کارکرده ) رو بخوام اینترنتی از یه نفر دیگه که در شهر دیگری هست بخرم ... فروشنده میتونه مودم رو به نامم بزنه؟
    یعنی تصویری از مدارک مورد نیاز را بفرستم برای فروشنده که ببره نمایندگی ای که ازش گرفته.
    این کار شدنی هست یا نه ؟
    در شهر خودم هم که فکر نکنم بتونم به نام بزنم ...اگر هم به نام بزنن مبلغی رو میخوان.

سوال دیگه اینکه مثلا طرحی که روی مودم طرف بوده 512 یا 1 مگ بوده و تموم شده ...حالا وقتی به نام من شد من میتونم با همون سرعت ها اینترنت بگیرم ؟ یعنی از نظر مدارکی که میخوان مثلا کارت دانشجویی یا جواز کسب ! چونکه چیزی ندارم و نمیتونم تهیه هم کنم.

-----------------
    اگر کسی هم اینجا مودم کارکرده داره و میخواد بفروشه ازش میخرم اگر بتونه به نامم بزنه.

لطفا راهنماییم کنید ... مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

رفقا من هروقت شارژم تموم میشه میزنم رو پرداخت اینترنتی تا شارژش کنم اما جدیدا وقتی میزنم رو پرداخت اینترنتی صفحه اصلی مبین نت رو باز میکنه اما میگفتم مهم نیست و وارد صفحه ی قدیمی مبین نت میشدم از اونجا صفحه پرداخت اینترنتی رو میزدم میومد و شارژ میکردم اما دیشب شارژم تموم و وقتی خواستم وارد صفحه قدیمی بشم گفت اعتبار شما تمام شده است. یعنی واسه شارژ کردن هم باید از قبل شارژ داشته باشی واسه همین مجبور شدم از طریق آسان پرداخت خط ایرانسل شارژش کنم. کسی راهی سراغ داره ؟ اصلا چرا صفحه جدید مبین نت خودش پرداخت اینترنتی نداره؟ من همیشه 100 تومن یا 200 تومن شارژش میکردم اما اگه بخام از طریق خط ایرانسل شارژش کنم کمتر از 1000 تومن نمیشه!

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان سوال دارم :

من اگر مودم مبین نت ( کارکرده ) رو بخوام اینترنتی از یه نفر دیگه که در شهر دیگری هست بخرم ... فروشنده میتونه مودم رو به نامم بزنه؟
    یعنی تصویری از مدارک مورد نیاز را بفرستم برای فروشنده که ببره نمایندگی ای که ازش گرفته.
    این کار شدنی هست یا نه ؟
    در شهر خودم هم که فکر نکنم بتونم به نام بزنم ...اگر هم به نام بزنن مبلغی رو میخوان.

سوال دیگه اینکه مثلا طرحی که روی مودم طرف بوده 512 یا 1 مگ بوده و تموم شده ...حالا وقتی به نام من شد من میتونم با همون سرعت ها اینترنت بگیرم ؟ یعنی از نظر مدارکی که میخوان مثلا کارت دانشجویی یا جواز کسب ! چونکه چیزی ندارم و نمیتونم تهیه هم کنم.

-----------------
    اگر کسی هم اینجا مودم کارکرده داره و میخواد بفروشه ازش میخرم اگر بتونه به نامم بزنه.

لطفا راهنماییم کنید ... مرسی
    تغییر مالکیت مودم مبین نت رو می تونید از نمایندگی ها انجام بدید هم خودتون می تونید و هم طرفی که مودم به اسمش هست می تونه این کار رو انجام بده. پرداخت پول هم نیازی نیست

مودم به اسم هرکس که باشه باید مجوز بالای 128 هم ارائه بده یعنی اگه به اسم شما باشه شما با ارائه مدرک می تونید همین سرعت رو دوباره شارژ کنید

سلام دوستان

رفقا من هروقت شارژم تموم میشه میزنم رو پرداخت اینترنتی تا شارژش کنم اما جدیدا وقتی میزنم رو پرداخت اینترنتی صفحه اصلی مبین نت رو باز میکنه اما میگفتم مهم نیست و وارد صفحه ی قدیمی مبین نت میشدم از اونجا صفحه پرداخت اینترنتی رو میزدم میومد و شارژ میکردم اما دیشب شارژم تموم و وقتی خواستم وارد صفحه قدیمی بشم گفت اعتبار شما تمام شده است. یعنی واسه شارژ کردن هم باید از قبل شارژ داشته باشی واسه همین مجبور شدم از طریق آسان پرداخت خط ایرانسل شارژش کنم. کسی راهی سراغ داره ؟ اصلا چرا صفحه جدید مبین نت خودش پرداخت اینترنتی نداره؟ من همیشه 100 تومن یا 200 تومن شارژش میکردم اما اگه بخام از طریق خط ایرانسل شارژش کنم کمتر از 1000 تومن نمیشه!
    اگه نمی تونید از طریق صفحه مشترکین این کار رو انجام بدید باید به روشی به اینترنت متوصل بشید و از سایت قدیمی این کار رو انجام بدید

اگه خودتون به اینترنت دسترسی ندارید از یکی از نزدیکان بخواید این کار رو انحام بده

اگه تو مبلغ اعتبارتون به اندازه هست که فقط با پشتیبانی تماس بگیرید تا طرح جدید رو براتون فعال کنه

17. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •