بازی خیلی تغییر کرده؟
کارهای جدید چطورن؟کدوم کلاس الان بهتره؟شوتینگ و دکستریتی هنوز خوبه آدم پوینت بده؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بازی خیلی تغییر کرده؟
کارهای جدید چطورن؟کدوم کلاس الان بهتره؟شوتینگ و دکستریتی هنوز خوبه آدم پوینت بده؟
بَه هادی جون
بازی به کل تغییر کرده !! باور کن من هنوز فکر میکنم دارم wow بازی میکنم
منم بعد از یکسال برگشتم تغییراتی کلی که من دیدم :
1- شمایل و تم بازی خیلی زیبا شده و قابلیت تغییر چهره به کاراکتر هم اضافه . آیتم ها هم خوشکلتر شدن
2- کلی کوئست , آیتم , کار و لباس اضافه شده و لول بازی تا 120 رسیده
3- فکر کنم زمان فورت خودت بودی ولی فورت با تغییرات خیلی کمی مفیدتر شده و حالش بیشتر از دوئله
4- مهمترین تغییر بازی به نظرم من اضافه شدن مارکت هستش ! همون auction house خودمونه ... هر کاری تو wow میشد بکنی اینجا هم میشه با مارکت کرد . به این ترتیب دیگه نباید نگران آیتم کوئست یا آیتم یک کار خاص بودش . طبق گزارش سازمان ملل بیشترین استفاده رو ایرانی ها از مارکت جهت جا به جایی پول و البسه و آیتم غیر قانونی دارن
5-craft به بازی اضافه شده که شامل 4 شغله که مثل wow آیتم میسازی و درجه میره بالا و با recipe چیزهای جدیدتری میتونی بسازی .
6- برخی از کلاس های تغییراتی جزئی داشتن ولی خدا رو شکر نه کلاس اضافه شده و نه اسکیل های بازی اضافه شده . فقط برخی اسکیل های درگیر در دوئل ضریبشون کم و زیاد شده
اینا رو من توی ورودم به بازی دیدم نکات ریز هم خیلی زیاده که بچه ها توی چند صفحه قبل که مدام سوال میکردم زحمت کشیدن جواب دادن
یک سوال تخصصی:
از لول چند شروع کنم برم فورت فایتبنگ؟؟ میدونم محدودیت لولی نداره ولی خوب میخواستم بدونم از لول چند به نفعمه که برم؟!؟
مرسی![]()
الان دارم fancy eagle belt میخرم ...
تا وقتی که این belt ست جنتلمن رو پیدا کنم بهترین چیزی که میتونم استفاده کنم چیه ؟!
خب چیزی که میخوام بگم قطعی نیست و بستگی به این داره که چقدر اعضای اتحادتون میرن فورت
اما معمولا فورت های بزرگ به سختی پر میشن. پس از لول 30-40 میتونی بری توی این فورت ها رنک بگیری. اگه هر چیزی که لیدر میگه رو گوش کنی و عملکردت خوب باشه به زودی توی فورت های متوسط هم بهت رنک میدن.
شرکت فعال در بحث های قبل از فورت توصیه میگردد!
+
در مورد اون قسمت به نفع بودن هم؛ کلا فورت خوب EXP میده. اگه زود پس اوت بشی ممکنه doctor's bag بده. شاید هم خوش شانس بودی و تونستی هر چند وقت یه بار wooden box بگیری (بستگی به عملکردت توی فورت داره). ضمن اینکه مهیج ترین بخش بازی هست. پس کلا شرکت توی فورت به نفعته!
خب برای چه کار؟
کمربند جنتلمن میتونه LPکارها رو از +75 به +100 برسونه (در صورتی که بقیه اعضای ست جنتلمن رو داشته باشی). هیچ کمربند دیگه ای از این کارا نمیکنه. پس باید مثل بقیه لباس ها ببینی هر کار چه اسکیلی میخواد و بهترین کمربند برای اون کار چیه...
+
لول چندی؟
fancy eagle برای دوئل خوبه![]()
Last edited by amin_fixfox; 17-02-2012 at 13:35.
لول 40 هستم . برای کار نمیخوام برای فورت میخوام !
همه آیتم های ست رو دارم به جز همین belt البته باید تا لول 42 و 45 صبر کنم واسه پوشیدن کفش و عصای ست ...
ولی مطمئناً تا اون موقع belt رو پیدا نمیکنم الان هم belt که لیدشیپ بده دارم واسه فورت ندارم
من لول 90 هنوز هم از brown buffalo belt استفاده میکنم
7 leadership
7 HP
10 toughness
داشتم اینونتوریمو چک میکردم دیدم wooden box توشه ! نمیدونم از کجا اومده ! تو آخرین فورتی که شرکت کرده بودم بدلیل اینکه اتکر 5 نفر بود بدون exp خارج شدم ! ممکنه از اونجا بهم داده باشن ؟ brown leg guard بهم داد 8500 دلاری
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
خب من بدونه bonus صد تا تا لیدر شیپ دارم ولی dodge , hiding,stamina صفره aim هم به اندازی لولم (40) ...
WTF
شک دارم از اونجا گرفته باشی چون اگه اینجور بود ملت با تعداد کم توی فورت ها شرکت میکردن و راحت chest میگرفتن
بهرحال ایول چیز خوبی گیرت اومد
+
برای فورت من اینا رو پیشنهاد میکنم:
اگه لیدر تاکید میکنه با حداکثر HP شرکت کنین
اگه HP زیاد مهم نیست
کلاه:
fancy stetson
black stetson
گردنبند:
fancy tie
brown tie
پیر(ا)هن:
brown coat
فقط برای دفاع black leather jacket
کفش:
sandals
شلوار:
برای حمله black linen pants
frank's short
اگه گیرت اومد annie's plaid pants بهتره
کمربند:
brown buffalo belt
=> اگه دیگه لیدرشیپ نیاز نداری blue studded belt
اسلحه دوئل:
cody's dagger
Figaro's razor blade
اگه سرباز هستی trumpet بهتره
پروداکت:
firework's racket (ست هالیدی)
اگه بالایی رو هنوز نگرفتی tequila (ست مکزیکن)
وسیله نقلیه:
خر!
---------------
البته اینا برای لول 40 هست
Last edited by amin_fixfox; 17-02-2012 at 18:08.
دمت گرم امین جان
اکثر لباسایی که گفتی HP بالا داشتن مثل اینکه خط مقدم کار میکتی
یه راه حل ندارید چطوری سریع hp فول کنیم ؟ چون لباس که عوض میکنی تا hp پر شه واسه فورت چند ساعتی باید بریم hotel/barraks
قبلا میگفتن با پول زیاد تو فورت شرکت کنید چون آیتمی که آخر میده همون پولیه که شرکت کننده ها تو فورت با خودشون آوردن و تقسیم میشه بین برنده های فورت ...شک دارم از اونجا گرفته باشی چون اگه اینجور بود ملت با تعداد کم توی فورت ها شرکت میکردن و راحت chest میگرفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)