آقا من یه سوال دارم
تو روش dc کردن من فقط کانکشنم رو dc می کنم بعد دوباره کانت میشم.هر بار که سرعت پایین میاد این کارو میکنم.این جریان کشیدن سیم آداپتور مودم واسه 20 ثانیه چیه؟؟من متوجه نشدم؟؟؟
کسی نبود واب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا من یه سوال دارم
تو روش dc کردن من فقط کانکشنم رو dc می کنم بعد دوباره کانت میشم.هر بار که سرعت پایین میاد این کارو میکنم.این جریان کشیدن سیم آداپتور مودم واسه 20 ثانیه چیه؟؟من متوجه نشدم؟؟؟
کسی نبود واب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
پس از همه لینکها نمی تونی با سرعت بالای 25 دانلود کنی؟ اگر نه که فکر نکنم با خرید اکانت هم سرعتت بره بالا.
عزیزم شما آداپتور مودم رو از برق میکشی بیرون ، در همون لحظه میزنی به برق دوباره ، 20 ثانیه بعدش کانکتی ، دوباره میکشی و دیسکانکت میشی و بعد میذاری سرجاش و الی آخر ........!
البته ما برای اینکه کاربر به زحمت نیفته ، روشی محیرالعقول میگیم تا اتوماتیک این کار انجام بشه
برای این کار از روشهای پریودیک استفاده میکنیم
این کار در کل دنیا بی نظیره
همین!
mahdi جان کانکشن من bridge این طور که شما میگین باید pppoe کنمش درسته؟؟اگه هر 20 ثانیه این کارو کنم که دهنم صاف میشه؟؟دمت گرم فن آخرشم بگو لطفا![]()
رپیدشیر بگیرید با کمترین قیمت میشه ماهی 7000 تومان
در ماه میتونید 50 گیگ دانلود کنید؟
احتمالاً نه
پس الکی اکانت رپیدشیر نگیرید. همون ریپدگو که حجمیه و اعتبارش نامحدود بهتره
البته اینجا که بحث شاتله ، ولی من با این رپیدگو مشکل دارم ، لینکا رو دیر مستقیم میکنه ، سرعتم هم برام همیشه ازش پایینه
در نتیجه من از رپیدباز استفاده میکنم
سرعتشم همونطوری که قبلا گفتم روی فایل اولی خوبه ، روی فایل دومی نصف میشد ، ولی 2 3 روزه که کلا خوبه(فقط یه نمه پیلترینگ داره)
فکر کنم جیره سرعت شاتل به اینجا رسیده
راستی من قبلا از سایتهای لیچ خارجی استفاده میکردم ، کسی میدونه که لینکی که این سایتها میدن ، معمولا تا چند ساعت اعتبار داره؟؟
این شبانه هنوز برام درس نشده !!!!!؟!؟!؟!؟!؟؟ حداقل شبه عیدی درستش نمیکنن این نامردا ، سرعت از دایل آپ پایین تر میاد !؟!؟!
اگر روی بریج باشه که دیگه نیازی نیست آداپتور رو بکشی از توی ویندوز مثل دایال آپ DC میکنید.
میشه بفرمایید چرا انقدر عصبانی هستید؟ چند وقته این بلا نصیب شما شده؟
ویس یاهو که از کار افتاده انگاری + سایت پرشین تولز همه که مجددا پکید
فقط شاتل اینطوریه یا سرویس دهنده های دیگه نمیدوئنم ولی دوتا شرکت رو که من ست کردم پرشین تولز رو مشکل داشتند
این جریان یک یا سه گیگ ترافیک هدیه که میدن برای سیستم های اکو، از کجا میفهمن مودم ما چیه؟
هم اکنون 84 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 84 مهمان)