ماشاله فكر نكنم ديگه براي شما تاثييري داشته باشه و شايدم باعث كم شدن سيگنال هم بشه[emoji6].
در كل براي شما كه تمام خطوط آنتن پر هست بنظرم اثري نداشته باشه
7cEram
ماشاله فكر نكنم ديگه براي شما تاثييري داشته باشه و شايدم باعث كم شدن سيگنال هم بشه[emoji6].
در كل براي شما كه تمام خطوط آنتن پر هست بنظرم اثري نداشته باشه
7cEram
همین الان یهویی
فعلا ایرانسلو گذاشتم برای دانلود و نت بیرون خونه
خونه همون adsl اعصاب و روانش بهتره
دیوایس = E3372+ MR3020 حالت lan
نکته مهم تستی: با وایرلس حدود 2.5 مگ میداد رفتم روی لن این شد. نتیجه اخلاقی اگر می توانید از کابل لن یا یو اس بی استفاده کنید سراغ وای فای نرید.
![]()
Last edited by ak313; 11-01-2016 at 15:56.
اشتباه شد ببخشید
سرعت تو افت مصرف مهم هس ک قیمتش ارزونه
وگرنه روز با سرعت 300 هم کار ادم راه میافته
تکون! والا این علنا داره قر میده برای شما!البته شما که معمولا وضعيتت خوبه.اینهم وضعیت روزهای ماست .حرامشون باید پولی که میگیرن.
![]()
سرعت حوالی پالایشگاه تهران ایرانسل
Sent from my S5-F using Tapatalk
Last edited by amirdiba; 11-01-2016 at 20:28.
شما بزار lte-advanced بیاد بعد دیگه سرعتت زیر 100 مگابیت نمیاد به گفته کارشناس ایرانسل دیروز پهنای باند رو افزایش دادن تو بعضی استان ها وقتیم کل کشور کامل 4gبشه lte-advanced فعال میشه
سلام داداش
میشه یه توضیحی در مورد این فناوری که گفتی بدی بهمون؟؟
مرسی
چه عرض کنم! آیا بنظر شما مشکل فعلی سخت افزاری و تجهيزاتي هست؟ مگر همین نسل سه هم ظرفیت بالای بیست مگ رو نداره.همن نقطه فعلی سه ماه اول سال من سرعت 10-12مگ رو داشتم.خو الان این نسل سه و چهاري که تجهيزاتش تو اکثر نقاط کشور نصب شده بخش نرم افزار و پهنای باند رو درست فراهم و مدیریت نمیکنند حالا من امید داشته باشم که فلان تجهیزات رونصب کنند چی میشه تصور نمیکنم چیز زیادی بشه.کارها زمانی در مسیر درست پیش ميره که یا مجری اعتقاد به درست انجام دادن کارش و وجدان کاری در حفظ کیفیت در قبال پولی که میگیره داشته باشه یا سیستم کنترل و نظارتی جهت نظارت وجود داشته باشه تا حداقل اون مجری از ترس قانون و نظارت کارش رو درست انجام بده.در مورد ايرانسل هيچ کدوم نه اراده بر احترام به مصرف کننده و سیستم کنترلی و نظارتی.نتيجش همينه که هر کار دوست داشتند میکنندو پاسخگو هم نیستند.تا این سیستم حاکم هست نسل پنج و شش و ده هم بیاد همین آشه و همین کاسه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)