تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1842 از 3017 اولاول ... 842134217421792183218381839184018411842184318441845184618521892194223422842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,411 به 18,420 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

والا خوب جرعت داری که اینقد بزرگ براش نوشتی من اگه جات بودم دیگه تو این تاپیک نمیومدم .اوضاع خیلی خطریه

الان ایشون و همکاراشون اسم و فامیلمون رو میدونن چون ردیابیمون کردن .همیشه پایین تاپیک رو نگاه کنی حداقل 1 کاربر مهمان وجود داره که اون یه نفر قطعا کارمند مخابراته
    فکر نمیکنم تا وقتی که کسی سِمَت مدیریتی تو انجمن نداشته باشه، بتونه به IP کاربرا دسترسی پیدا کنه

من از هیچکدومشون ترسی ندارم. حرفمو میزنم.. حقمونو که میخورن، صدامونو دیگه نمیتونن خفه کنن!!
    Last edited by Ehsan ZD; 25-11-2014 at 13:51.

2. این کاربر از Ehsan ZD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فکر نمیکنم تا وقتی که کسی سِمَت مدیریتی تو انجمن نداشته باشه، بتونه به IP کاربرا دسترسی پیدا کنه

من از هیچکدومشون ترسی ندارم. حرفمو میزنم.. حقمونو که میخورن، صدامونو دیگه نمیتونن خفه کنن!!
    مگه قراره سمت مدیریتی داشته باشن ؟ این وظیفه هر سایتیه که با زیر ساخت و فتا همکاری کنه و اطلاعات لازم رو در اختیارشون قرار بده اگه مخابرات همچین چیزی از این سایت خاسته باشه پس صد درصد ای پیمون رو هم داره مخابرات
    Last edited by ahwazp30; 25-11-2014 at 14:22.

4. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مگه قراره سمت مدیریتی داشته باشن ؟ این وظیفه هر سایتیه که با زیر ساخت و فتا همکاری کنه و اطلاعات لازم رو در اختیارشون قرار بده اگه مخابرات همچین چیزی از این سایت خاسته باشه پس صد درصد ای پیمون رو هم داره مخابرات
    اینم هست
    بهرحال... امیدوارم آب خوش از گلوی اونی که حق مردمو میخوره پایین نره

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

یه سوال
    من مودم TPLink دارم. ip مودمم همون default خودشه
    وقتی تازه روشنش میکنم راحت میتونم وارد کانفیگش بشم. ولی بعد از چند دقیقه دیگه نمیشه بهش وصل شد.
    ip رو میزنی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
    باید خاموش روشن کنم تا دوباره بشه وارد کانفیگ شد
    کسی میدونه مشکلش چیه ؟

داره خودمونی میشه amiralon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

یه خورده کوچیک تر بنویس الان بن میشی . مگه قراره سمت مدیریتی داشته باشن ؟ این وظیفه هر سایتیه که با زیر ساخت و فتا همکاری کنه و اطلاعات لازم رو در اختیارشون قرار بده اگه مخابرات همچین چیزی از این سایت خاسته باشه پس صد درصد ای پیمون رو هم داره مخابرات
    عزیز داشتن یه نت خوب مث بقیه استانها حق ماست از چی میترسین شما؟ از همین ترس شما این مخابرات خوزستان ما رو دست کم گرفته بدترین نت رو به ما داده..کلا همه قوانینی که تو مقررات هستن همه به نفع مخابرات نیستن به نفع کاربر هم هستن ولی مخابرات رعایت نمیکنه به نظرت چرا دیگه پهنای باند به مخابرات خوزستان نمیدن؟ چون قوانین رو زیر پا گذاشته و اون کیفیت نت و حجمی که باید به کاربرا بدن رو نمیدن واسه همین دیگه به اونا پهنای باند نمیفروشن حالا این وسط مخابرات زیادم ضرر نمی کنه...من شنیدم اون پهنای باندی که به مخابرات میدن اونو به صورت کلی محاسبه کردن و دیدن که چیزی که کاربرا میگیرن خیلی کمه واسه همین تا مخابرات قانون رو رعایت نکنه پهنای باند به اون تعلق نمیشه(یعنی از این به بعد مخابرات خوزستان نباید حق کاربرای خودشو بخوره)
    Last edited by amiralon; 25-11-2014 at 14:21.

8. 3 کاربر از amiralon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه سوال
    من مودم TPLink دارم. ip مودمم همون default خودشه
    وقتی تازه روشنش میکنم راحت میتونم وارد کانفیگش بشم. ولی بعد از چند دقیقه دیگه نمیشه بهش وصل شد.
    ip رو میزنی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
    باید خاموش روشن کنم تا دوباره بشه وارد کانفیگ شد
    کسی میدونه مشکلش چیه ؟
    کاری که خاسته بودی رو انجام دادم اگه مشکلی بود بازم بگو

منم یه زمانی مودمم اینطوری بود وقتی اینطوری میشد ریست فکتوری میکردم تا یه مدت خوب بود و دوباره وقتی اینطور میشد باز ریستش میکردم .فکر کنم کلا تی پی لینکا وقتی یه مدت گذشت داغون میشن .اگه میتونی اپگریدش کن چون من از وقتی که اپگرید کردم دیگه اونطوری نمیشه یکمی هم روون تر شده

10. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوستان پیشنهاد میکنم حتما Firmware مودمتونو آپگرید کنید
    من SNR خطم همیشه بین 9 تا 12 بود. ولی به محض آپگرید کردن فریم ور اومد روی 24

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Tp-link ها همشون اين مشكلو دارن مينويسه the connection was reset و ديگه وارد تنظيمات نميشه من هر كاري كردم نتونستم اين مشكلو حل كنم فقط فريمور آپديت نكردم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

عزیز داشتن یه نت خوب مث بقیه استانها حق ماست از چی میترسین شما؟ از همین ترس شما این مخابرات خوزستان ما رو دست کم گرفته بدترین نت رو به ما داده..کلا همه قوانینی که تو مقررات هستن همه به نفع مخابرات نیستن به نفع کاربر هم هستن ولی مخابرات رعایت نمیکنه به نظرت چرا دیگه پهنای باند به مخابرات خوزستان نمیدن؟ چون قوانین رو زیر پا گذاشته و اون کیفیت نت و حجمی که باید به کاربرا بدن رو نمیدن واسه همین دیگه به اونا پهنای باند نمیفروشن حالا این وسط مخابرات زیادم ضرر نمی کنه...من شنیدم اون پهنای باندی که به مخابرات میدن اونو به صورت کلی محاسبه کردن و دیدن که چیزی که کاربرا میگیرن خیلی کمه واسه همین تا مخابرات قانون رو رعایت نکنه پهنای باند به اون تعلق نمیشه(یعنی از این به بعد مخابرات خوزستان نباید حق کاربرای خودشو بخوره)
    شما مثل اينكه حالت خوب نيست!
    كي گفته مخابرات خوزستان پهناي باند نداره؟مخابرات خوزستان خيلي هم پهناي باندش خوبه ولي اگر اجازه بدن و اينقدر اين ibs رو دستكاري نكنن خوب ميشه مشكل از اينه كه ibs رو هر روز دستكاري ميكنن مخابرات خوزستان ميتونه در حد مخابرات تبريز باشه ولي خودشون نميخوان مثلا همين مشكل ما كه پينگمون ميشه 1000مگه فكر كردي از پهناي بانده ؟اين فقط بخاطر قفل شدن ipو قفل شدنip بخاطر تغيير تنظيمات ibs هست
    Last edited by farshad0123; 25-11-2014 at 18:20.

14. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

Tp-link ها همشون اين مشكلو دارن مينويسه the connection was reset و ديگه وارد تنظيمات نميشه من هر كاري كردم نتونستم اين مشكلو حل كنم فقط فريمور آپديت نكردم
    خب. مثل اینکه بعد از آپگرید کردن Firmware مشکل حل شد. الان بعد از 1 ساعت روشن موندن مودم بازم میتونم وارد تنظیماتش بشم
    شما هم آپگرید کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •