تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1842 از 4105 اولاول ... 842134217421792183218381839184018411842184318441845184618521892194223422842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,411 به 18,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

با سلام من اموزشيم هتل 5ستاره 01 بودم الان تقسيم افتادم اداره بهداشت و درمان اج تهران لويزان رسته رايانه روز شنبه. ١١ برم با لباس نظام يا شخصي ؟ يا روز اول مهم نيست احتمال داره كل خدمتمون اونجا لباس شخصي شه اگه بله چه جاهاش لباس شخصيه ممنون ميشم جواب بدين با تشكر .
    سلام نخیر دوست عزیز دیگه اینجا هتل 01 نیست

اون دوران خوب و فراموش کن به جهنم خوش اومدی

شوخی کردم جای بدی نیست ولی حتما با لباس نظامی بیا و سر ساعت بیا چون آجودانی اگه دیر کنی موقع تقسیم ممکنه اذیتت کنه

آجودانیه اداره که سربازا رو تقسیم میکنه آدم های عوضی هستن سعی کن آتو دستشون ندی

ببین شما به طور قطع خود اداره نیوفتادی تازه شنبه میای کلی فرم پر میکنی بعدش چند روز بعد میایی امریه بهت میدن که معلوم میشه تهران افتادی یا سیستان بلوچستان

البته با توجه به رستتون به احتمال 99 درصد اداره تورو رو هوا میزنه ولی خوب احتمالات هستش دیگه مواظب باش یهو به ...... نری !!!!

جای تقریبا خوب و باصفایی هستش ولی با سربازا به هیچ وجه شوخی ندارن اگه اداره بیوفتی فکر لباس شخصی نباش اصلا

اگه هم بیمارستانها بیوفتی احتمالا با لباس شخصی میشی ولی زیاد امیدوار نباش یعنی میتونی اصلا امیدوار نباشی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من ون تازه کارت معافیتم اومده جوابت رو میدم ..
    اول اینکه باید دفترچه رو پر کنیو برگ ها و بخش های مربوط به معافیت رو هم پر کنی .. یه برگه هست که باید بردی پیش یه دکتر توی درمانگاه خود نظام وظیفه که دکتر معاینه اولیه کنه و معرفی کنه تورو برای بخش معافیت.. بعدش باید بری پلیس +10 و اونجا ثبت کنی که می خوای بری برای معافیت ..
    بعدش یه نامه میاد به بیمارستان شهرتون که توش پزشک معتمد داره و اونجا یه پزشک متخصص معاینه ات می کنه و جوابش رو خودش ارسال می کنه برای نظام وظیفه .. جواب اون دکتر خیلی مهم هستش و سعی کن برات خوب بنویسه !!!( برای من رئیس بیمارستان شهرمون بود !! )
    بعد از اینکه دفترچه رو پست کردی و نامه رو هم فرستاد اقای پزشک معتمد یه 10 الی 15 روز بعدش تماس می گیرن خونه و می گن فلان ساعت و فلان روز بیا نظام وظیفه شهرتون ..
    میری اونجا پرونده ات رو بیرون می کشن و برای معاینه با پزشک های کمیسیون تو صف می شینی .. پزشک ها تورو معاینه می کنن.. البته خیلی سر سری چون اونهایی که معاف نمیشن همون اولش نشون دادهمیشه ..
    بعد سه حالت داره ..
    1. بهت برگه زرد میدن و میگن اعزامی همون جا و برو خونه بشین تا تاریخ اعزام برات پست بشه ( با توجه به عرق کف دست که گفتی احتمالش خیلی زیاده .. اصلا برای این جور چیز ها معاف نمی کنن.. باید یه چیز خیلی خفن داشته باشی !!)
    2. مورد رو بررسی می کنن.. مثلا میگی دیسک کمر داری عکس و ام آر ای هم گرفتی و نشون دادی .. برای تایید عکس می فرستند بیمارستان اما سجاد تهران میدان مفتح .. اونجا بیمارستان نظامه خودشون ازت عکسو ام ار ای می گیرن یه روزه و جوابش رو می فرستند برای نظام وظیفه شهرتون.. این برای اینه که دقیقا مشخص بشه آیا بیماری داری یا نه عکس یه نفر دیگه رو بردی !
    3. می گن منتظر بمون تا اخرش .. نزدیک های ظهر .. که این خودش دو حالت داره ..
    الف : اگه بری پیش رئیس معاونت نظام وظیفه عمومی که بدون معاف شدی ولی اون هم باید نظر نهایی رو بده .. یعنی اگه اون بگه معاف نیستی و دکتر ها بگن هستی باید بری خدمت .. نظر اصلی نظر اون هستش .. ( معمولا نظرش با نظر دکتر ها یکی هستش )
    ب : اگه بمونی همون جا و نری پیش معاونت به احتمال خیلی زیاد معاف از رزم میشی و میری خونه تا بفرستند یه جاا برای اموزشی تا بشی خدماتی همون جا و احتمالا تا اخر خدمتت هم همون پادگان بمونی ... معمولا معاف از رزم ها میشن سرباز های خدماتی .. یا اداری بخش ها !! خیلی بد شانس باشی میشی امر بر یه ادم گردن کلفت !!
    در ضمن سرباز ها اصلا از افرادی که برای معافیت اومدن یا معاف از رزم شدن خوششون نمیاد .. ما که نزدیک بود کتک حسابی بخوریم ازشون ..
    موفق باشی ..
    نکته اساسی : با این جور چیز ها معاف نمیشی .. عرق و کودی کمرو دیسک و قرمزی چشم .. غیره .. مگه اینکه پارتی خیلی کلفتی داشته باشی اونجا مثلا هر سه تا دکتر آشنا باشن .. تازه سه تا افسر هم هستند که کنترل می کنن کار های اونها رو ... کلا از بین 70 نفر در زمان من 4 نفر معاف شدن .. اونم با این شرایط : پا پرانتزی اون بیش از 14 سانتی متر .. عمل جراحی سنگین روی ساق پا و تکه برداری استخوان از لگن ( خودم )... ترک خوردگی مهره کمر شماره 4 .... نفر اخر هم مشکل ادرار داشت و اصلا نمی تونست ادرارش رو کنترل کنه و اب می خورد از پایین می زد بیرون !
    همجنسگراها چطور ؟
    در ضمن ممنون که وقت گذاشتی این همه کامل توضیح دادی ...

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

همجنسگراها چطور ؟
    این جور موارد توی بخش نامه های پزشکی تعریف نشده هستش.. چون بیشتر به عقیده و افکار افراد بستگی داره نه جسمانیشون .. مثل این می مونه که بگیم موافق فلان فرقه هستیم ومعافیت بگیریم .. در کل برای موارد اخلاقی چیزی تعیین نشده .. .. اگه دگر جنس( یا همون دوجنسه ) بودید که خوب مشکلی نبود و به راحتی معاف می شدید...
    ولی فکر نکنم نظام به اون سطح از درک تفکرات شخصی و اخلاقیات رسیده باشه که بتونه این موارد رو هضم کنه ...
    هر چند این موارد به کل توی ایران و بیشتر کشور های دنیا مشکل ساز هستش و حتی می تونه درد سر های قضایی و حقوقی هم داشته باشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با تشكر از پاسخ شما اما روز اول با لباس نظام برم اداره بهداشت يعني درجه اون (ستاره نقره اي يا طلايي )رو هم بايد بزارم؟! و سر ساعت يعني كي من خودم ميخواستم ٨ يا ٨:٣٠ اونجا باشم راستي تو برگه ساعت رو ننوشتن كي ؟ !!

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

با تشكر از پاسخ شما اما روز اول با لباس نظام برم اداره بهداشت يعني درجه اون (ستاره نقره اي يا طلايي )رو هم بايد بزارم؟! و سر ساعت يعني كي من خودم ميخواستم ٨ يا ٨:٣٠ اونجا باشم راستي تو برگه ساعت رو ننوشتن كي ؟ !!
    با وضیعیت نظامی کامل باید برید

بله باید درجه تون رو نصب کنید...

پیشنهاد میکنم هنگام تقسیم زود برید تا جاهای خوب پر نشن(این مورد برای خودم اتفاق افتاده که میگم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام. من اعزام مجدد هستم 1 ابان رفتم01 تهران و تا 15ـهم مرخصی دادن تا برم امریه بگیرم.
    خودشون لباس بهمون میدن یا خودمون باید بگیریم و تاریخ امریه رو کی میزنن که خودمون رو معرفی کنیم؟

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

ببین لباس نظامی حتما بپوش و برو چون با لباس شخصی تو اداره رات نمیدن خیالت راحت باشه
    اگه ستاره داری بزار اگه نداری فکر نکنم سخت بگبرن روز اولی زیاد به ستاره و رسته گیر نمیدن مشکلی نداره
    تو برگتون ساعت ننوشته ؟ قدیما مینوشتن فکر کنم ساعت 7 بودش حضور البته دقیق یادم نیست ولی چون خود کادری های اداره ساعت 7 میان احتمالا همون هفت هستش ولی خوب میگی ننوشته توبرگت شاید هر ساعت دوست داشتی میتونی بری البته بعید میدونم اینقدر ارتش مهربون شده باشه !!!!

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خدمت یه سرباز لیسانسه با یه فرددیپلمه یا زیردیپلم در آموزشی چه تفاوت هایی داره؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

خدمت یه سرباز لیسانسه با یه فرددیپلمه یا زیردیپلم در آموزشی چه تفاوت هایی داره؟
    جای که من بودم هر دو ماشین میشستن
    هردو پست میدادن
    بستگی داره کجا تقسیم بشی
    میگن وظیفه وظیفه هست فرقی نداره
    حمالی واسه همه است
    Last edited by ham33d; 01-11-2013 at 17:47.

10. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون طور که میدونید اگه یه مدتی از خدمت دور باشیم(مثلا به دلیل قبول شدن دانشگاه و ....) بعد از اینکه دوباره برگردیم خدمت ، بسته به مدت دوری باید دوباره اموزشی رو بگذرونیم.
    حالا می خواستم بدونم این مدت چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •