تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1842 از 2199 اولاول ... 8421342174217921832183818391840184118421843184418451846185218921942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,411 به 18,420 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

راستش دروغ چرا همین دو سه روز پیش بحث تغییر IP بود و اینجا نوشتم که برای من فرقی نمی‌کنه و همشون یه سرعت دارن. البته یه حدود یک هفته هست که کلاً افت سرعت دارم.

اما در مورد CNR هم باید بگم که فکر کنم منظورتون CINR هست. البته CNR هم داریم که همون SNR هست ولی در دنیای مخابرات. منتهی تا جایی که می‌دونم فرقشون توی این هست که توی CINR تداخل امواج (Interference) هم حساب می‌شه و برای همین شبیه هستن، ولی تقریباً یکی نیستن.
    اما در مورد همون CINR ﴿شاخص کیفیت﴾ هم بگم که تا حد زیادی مرتبط با RSSI ﴿شاخص قدرت﴾ و البته درصد قدرت نشون داده شده توی مودم ﴿Signal Strength﴾ هست. یعنی اگه RSSI از نظر قدر مطلق ریاضی کم بشه،‌ بایستی اون دو تا هم برن بالا و برعکس. منتهی گفتم تا حد زیادی چون بعضی وقتها سیگنال قدرت داره، ولی بخاطر نویز کیفیت خوبی نداره که علت هم وجود تداخل امواج هست. توی اینجور مواقع می‌بینید که RSSI عدد منفی کمتری می‌شه،‌ ولی CINR طبق انتظار خیلی بالا نمی‌ره.
    این رو هم بگم که از نظر تئوری عدد CINR R1 بایستی بالای ۱۵ و نهایت ۳۰ می‌شه. اگه این مقدار زیر ۱۵ بره، احتمالاً حالت قطع و وصل مودم برای پیدا کردن آنتن پیش می‌یاد و بالای ۲۰ یه حالت استاندارد ایده‌آل هست. اما مقدار CINR R3 هم در حالت عادی بین ۲-۳ بیشتر از CINR R1 هست. اگه دیدین این اختلاف بیشتر از ۵ شده، نشون می‌ده که تداخل خیلی زیاد هست و جابجایی و تنظیم فیزیکی مودم راهی هست که این جور مواقع توصیه می‌شه.
    نمیدونم داداشی یا آبجی
    ولی هرچی ما میگیمو یه ایرادی بهش میگیریا
    من میخواستم بنویسم CINR اشتب نوشتم CNR
    اما در مورد ربط این دو تا بهم یعنی CINR و RSSI
    من یه مدت RSSI مودمم 100% بود و به جای درصد می نوشت Strong
    ولی اون دو تا پارامتر کم بودن و سرعتم نهایت 120 130 تا میشد
    ولی الان مودم رو تنظیم کردم 5 تا چراغشم روشن شده
    CINR 1 حدودا 12 و CINR 3 حدودا 14 هستش
    سرعتم دانلودمم حدودا 220 تا 240 تاست
    ولی یکم نوسانش بالاست
    حالا شما هم سعی کن این دو تا رو ببری بالا
    مطمئن باش که سرعتتم خیلی میره بالا
    دیگه هم ایراد نگیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نمیدونم داداشی یا آبجی
    ولی هرچی ما میگیمو یه ایرادی بهش میگیریا
    من میخواستم بنویسم CINR اشتب نوشتم CNR
    اما در مورد ربط این دو تا بهم یعنی CINR و RSSI
    من یه مدت RSSI مودمم 100% بود و به جای درصد می نوشت Strong
    ولی اون دو تا پارامتر کم بودن و سرعتم نهایت 120 130 تا میشد
    ولی الان مودم رو تنظیم کردم 5 تا چراغشم روشن شده
    CINR 1 حدودا 12 و CINR 3 حدودا 14 هستش
    سرعتم دانلودمم حدودا 220 تا 240 تاست
    ولی یکم نوسانش بالاست
    حالا شما هم سعی کن این دو تا رو ببری بالا
    مطمئن باش که سرعتتم خیلی میره بالا
    دیگه هم ایراد نگیر
    پس وضعیت شما سوپراستثنایی هست، چون چیزهایی که گفتم الکی نبود و از منابع راهنمای وایمکس استخراج کردم. البته استاندارد سازنده با سازنده هم فرق داره، مثل اینکه مثلاً کفش سایز ۴۰ سازنده با سازنده فرق سایز دارن. صحبت من هم در مورد مودمهای هوواوی و البته استانداردهای وایمکس بود. اون صحبتم هم ایراد نبود و چون واقعاً هر دو کلمه رو داریم، فکر کردم که دارین بحث رو تخصصی می‌کنید و نمی‌دونستم اشتباه لپی بوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

واقعا دیگه منطقه نازی اباد مبین نت تعطیل شده با 2مگ سرعتم 80 شده دیگه نمیدونم چیکار کنم کارم با اینترنته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه مشورت میخوام...
    من حدود 2 سال پیش یک تلوزیون خریدم که روش 2 سال اینترنت مبین نت با 12 گیگ حجم بود که از مبین برای دانلود شبانه در این سال استفاده کردم... سرویسم رو توی سایت زده 128 ....
    سرعت شبانه من فیکس روی 140 هست.... انتن خوبی هم دارم به این شرح
    Signal Strength 100%
    Link Quality(CINR Reuse1) 77%
    Link Quality(CINR Reuse3) 89%
    CINR Reuse1 25.55dB
    CINR Reuse3 27.82dB
    RSSI -63.29dBm
    UL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
    DL_FEC 64-QAM(CTC)3/4
    الان 30 روز دیگه 2 سال اینترنتم تموم میشه حالا میخوام بدونم بنظرتون سرویس 128 با ماهی 4 گیگ( از این رو که مدرکی برای سرعت بالاتر ندارم) هم همین سرعت رو داره برام؟ اخه چند پست بالاتر خوندم که 512 سرعتش 100 هست! ممنون میشم کمکم کنید....
    Last edited by hasanoooooooo; 09-10-2013 at 10:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من حدود 2 سال پیش یک تلوزیون خریدم که روش 2 سال اینترنت مبین نت با 12 گیگ حجم بود که از مبین برای دانلود شبانه در این سال استفاده کردم... سرویسم رو توی سایت زده 128 ....
    Signal Strength 100%
    CINR Reuse1 25.55dB
    CINR Reuse3 27.82dB
    RSSI -63.29dBm
    UL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
    DL_FEC 64-QAM(CTC)3/4
    الان 30 روز دیگه 2 سال اینترنتم تموم میشه حالا میخوام بدونم بنظرتون سرویس 128 با ماهی 4 گیگ( از این رو که مدرکی برای سرعت بالاتر ندارم) هم همین سرعت رو داره برام؟ اخه چند پست بالاتر خوندم که 512 سرعتش 100 هست! ممنون میشم کمکم کنید....
    سلام دوست عزیز 128 چهار گیگ یک ماهه در بهترین حالت بهت 35 تا میده

6. این کاربر از mehdi700007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

لطفاً برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویژه اونجا 2 تا 1 مگ داره یکی25 گیگ یکیش هم 20 گیگ و جالب اینجاست که 20 گیگش 70 تومن گرون تره!
    کسی میدونه چرا؟!

و یه مشورت هم از دوستان با تجربه میخواستم ، با اجازتون میخوام طرح 2 مگ یکساله بگیرم (با مودم)

خواستم بپرسم به نظرتون کار درستیه یکساله خریدن؟ کیفیتش از سرویسهای 3 ماهه و 6 ماهه کمتر نیست؟

اینکه پرداخت اقساطی هم داره مبین نت؟ شرایطش چطوره؟

متشکرم.
    Last edited by saeedjiji; 09-10-2013 at 13:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

Signal Strength 100%
    CINR Reuse1 25.55dB
    CINR Reuse3 27.82dB
    RSSI -63.29dBm
    UL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
    DL_FEC 64-QAM(CTC)3/4
    اینم برای دوستانی که میخوان سرعت بالا داشته باشن
    CINR Reuse1 و CINR Reuse 3 رو ببینید
    هرچی اینا بیشتر از 10 12 بشه کیفیت و سرعت خیلی بهتری به شما میده

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

Signal Strength 100%
    CINR Reuse1 25.55dB
    CINR Reuse3 27.82dB
    RSSI -63.29dBm
    UL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
    DL_FEC 64-QAM(CTC)3/4
    سرعت اینترنت شما فقط بخاطر این بالاست که مودمتون جایزه و تشویقی است

تقریبا مطمئن باشید بعد از تمدید طرح دیگه از این سرعت های بالاتر از سرعت اسمی سرویستون خبری نیست. (البته بسته به شانس شما هم داره).

سلام

لطفاً برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویژه اونجا 2 تا 1 مگ داره یکی25 گیگ یکیش هم 20 گیگ و جالب اینجاست که 20 گیگش 70 تومن گرون تره!
    کسی میدونه چرا؟!
    چون یکی شون با مودم رومیزی هست و دومی با مودم جیبی. مودم جیبی گرونتره

و یه مشورت هم از دوستان با تجربه میخواستم ، با اجازتون میخوام طرح 2 مگ یکساله بگیرم (با مودم)

خواستم بپرسم به نظرتون کار درستیه یکساله خریدن؟ کیفیتش از سرویسهای 3 ماهه و 6 ماهه کمتر نیست؟

اینکه پرداخت اقساطی هم داره مبین نت؟ شرایطش چطوره؟

متشکرم.
    طرح های ویژه معمولا کیفیت خوبی دارند. به نظر من بهتر از 6 ماهه است.

مبین نت طرح 3 ماهه هم نداره

طرح اقساطی هم قبلا داشت اصلا هم به صرفه نبود یچیزی تو مایه های نزول بود. الان فکر نکنم داشته باشه
    Last edited by arash59b; 09-10-2013 at 14:56.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

Signal Strength 100%
    CINR Reuse1 25.55dB
    CINR Reuse3 27.82dB
    RSSI -63.29dBm
    UL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
    DL_FEC 64-QAM(CTC)3/4

راستش این آنتنی که شما بهش می‌گید خوب، از نظر من رویایی و نرسیدنی هست. از نظر خود مودم‌تون هم که به حد نهایت تعریف شده براش رسیدین، که گفته قدرت ۱۰۰٪ هست. اگه این بحثهای اخیر سر کیفیت و قدرت سیگنال بخصوص بین من و EmpireWorld عزیز رو خونده باشید، حتماؐ دیدین که سوای یه اختلاف نظرهای کوچیک،‌ همه‌مون قبول داریم که هر چی کیفیت و قدرت سیگنال بالاتر باشه، سرعت و وضعیت تماس بهتر می‌شه.
    منظورم این هست که خودم طبق انتظاری که از دنیای دیجیتال در مقابل آنالوگ داشتم و البته صحبتهای فنی مبین‌نت فکر می‌کردم که اگه سیگنال به یه حد از قدرت که برسه، بیشتر از اون قدرت و کیفیت دیگه توی سرعت تاثیر نداره. اما بعد از سالها تجربه فهمیدم که اینطور نیست و الان شمایی که ۱۰۰٪ هستین با منی که ۵۰ تا ۷۰ درصدی هستم، وضعیت بهتری دارین.
    البته تا بهم گیر ندادن بگم که منظورم از سرعت اون چیزی نیست که شرکت بهتون می‌ده. منظورم نوسان سرعت و افت کیفیت ناگهانی هست که توی دانلود اذیت می‌کنه. به قولی تعداد پینگ‌های سوخته و از دست رفته رو می‌گم.

این توضیحات رو دادم که بگم شما همینجوری یه قدم توی سرعت بیشتر، جلو هستین. اما اون سرعتی که شما می‌گید دارین، سرعت من و امثال من هست که یک مگ دارم و حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ دانلود می‌کنیم. سرعت اسمی شما بایستی یک چهارم من باشه که به قول دوستان بخاطر طرح‌تون سرعت بیشتری بهتون می‌دادن. الان اگه بیشتر دانلودهاتون شب هست که پیشنهاد دو مگ رو می‌دم. بخصوص که با کیفیتی که سیگنال محل‌ نصب مودم بهتون می‌ده،‌ می‌شه پیش‌بینی کرد که دانلود خوبی خواهید داشت.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

والا من نتونستم عکسی ببینم ( به خاطر سرعت )

لطفا پینگ خودتون رو در سرورهای خارجی اعلام کنید ... هم شما و هم دوست عزیز EmpireWorld

دستور = cmd و سپس ping 4.2.2.4 -t

ممنون میشم پینگ رو تست کنید اینجا بگین تا بفهمم منظور شما از داغون چند هست؟
    تو سرور خارجی دور و ور 300 میچرخید...

ایرانم 74...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •