تمدید 3 روزه کجای پنل مزخرف جدیدشونه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تمدید 3 روزه کجای پنل مزخرف جدیدشونه؟
تمام چیزی که من می دونم توی این عکسه.
فقط یه توضیح:
من قبلا که سرویس حجمی داشتم می تونستم برقراری موقت رو استفاده کنم ولی از وقتی سرویس نامحدود رو گرفتم دیگه اون قسمت واسه من غیر فعال شده و میگه: "نام کاربري شما مجاز به استفاده از برقراري موقت نميباشد"
اینم وضعیت نویز تلفن که از این نظر خطم واقعا هالیه و نویزی وجود نداره :
اینم سرعتم که 512 با 1 گیگ حجم هست (کم بودن حجم به خاطر استفاده پایین از این نتم هست که ناچارا دوباره وایمکسم را راه انداختم)
امروز از بس سرعتم پایین بود که تست سرعت به آخر نرسید مجبور شدم از خود صفحه عکس بگیرم:
![]()
سوال آخر !!! اگر سرعت 2 مگ یا بیشتر ... به صورت محدود بگیرم سرعت شبانه اوکی هست و مشکلی نداره ؟؟؟
این مسئله که گفتید بعد از 200 تا 300 مگ در روز سرعت کم میشه خیلی عجیبه ؟؟ تا حالا آسیاتک نبودم ولی آم این چیزا رو توی قرن 21 میشنوه یه کم .... !!! توی قرارداد چنین محدودیتی ذکر شده ؟؟ اگر نه چرا شکایت نمی کنید به سایت تنظیم مقررارت !!! این که قانونی نیست !!!
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 29-05-2014 at 21:13.
مخلصم داداش، کاری نکردم.وظیفه است
اگر به جز آسیا انتخابی داری حتما تجدید نظر کن. به نظرم نامحدوده آسیا پول را دور ریختن هست. اون ساعت های رایگان هم که اسامی مسخره گذاشتن براش،
(کلا آسیا استاد این مسخره بازی هاست)، سرعت مثل سرعت شبانه است. یعنی سرعت اسمی. برای سرعت 1 مگ فکرکنم 90 میشد.(میگن 120 ولی نمیاره،90 میاره)
من سرویسم حجمی هست هرتستی دلت می خواد بگو بزارم.
داداش به نظرم زیاد پول سرعت نده. الان توضیح میدم دلیلش را، گرچه اهل فن خیلی هستن تو تاپیک خیلی باسوادتر از من،بنده جسارت می کنم. ببین عزیزدل، این ها می گیرند سرعت محدود را بالاتر از سرعت اسمی می بندند.مثلا شاید 512 را رو 4مگ ببندند. بعد برای دانلود تو روز سرعت حدود 300-400 هست که کافیه، به علاوه وقتی حجم ما محدوده،مثلا کلا ده گیگ چه فرقی داره اون ده گیگ را کلا توی 10ساعت دانلود کنیم یا 5 ساعت! می مونه سرعت شبانه. سرعت شبانه 512 حدود 64 هست (البته 50-60 هست معمولا. تا جایی که من تست کردم 1مگ سرعتش شب ها 90 کیلو هست، 2مگ را تست نکردم یکی از دوستان همین تاپیک فکر کنم می گفت 110 هست. حال اگر سرعت شبانه مهم نیست چندان برات، همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان گفت، به نظرم یه 128 بگیر با حجم مناسب.الکی پول سرعت نده. (چون 128 هم تو روز فکرکنم 200 را راحت میاره) ولی اگر سرعت شبانه مهمه،به نظرم 1 مگ بهترین حالته. گرچه من خودم بالاتر از 512 پول سرعت نمیدم.اینم مجبورم چون به ما کمتر از 512 و ده گیگ نمیدن.
داداش اصلا عجیب نیست، اینجا چیزای عجیب تر از این میبینی. ببین مثلا با شیب ملایم 20 درصدی همه سرویس دهنده ها باید کاهش قیمت می دادند. اسیا تو بوق و کورنا کرد که اعمال تخفیف کرده، ولی نمیدونم چطوری قیمت 20 گیگ 512 از 45 تومن شده 54 تومن با تخفیف هم هست تازه!! می بینی؟ تو روز روشن مثل چی دروغ میگن که هیچ،بعد میان میگن ارزون هم کردیم 20 درصد. باقیش را خودت تا تهش برو!
این میزان مگابایت را هم خیر سرشون گفتند تو قرارداد مثلا. ببین وقتی نوشته با هدیه 9 گیگ سرعت بالا، این 9 گیگ لعنتی مربوط به همون 300 مگ هست در روز که کلا سرعتش 64 هست،باقی روزی میاد رو 15-20 و اشک آدم درمیاد. فکر کنم مثل من گول خوردی. من اول خونده بودم 9 گیگ سرعت بالا فکر می کردم بهم 9 گیگ باسرعت 300 دانلود میدن.ولی آسیا دزدتر از این حرف هاست
باز هر موردی بود خوشحال میشم بتونم کمکی کنم![]()
سپاس داداش به خاطر کمک و راهنماییت
رفیق متاسفانه کسی منطقه ما جز آسیا پورت نداره، ما اینجا به زنجیرکشیده شدیم توسط آسیا. انتخابی نداریم برای ADSL جز همین. قبول دارم انصافا شاتل بهتر از آسیاست. این آسیا که ما داریم حکایته یا نون خشک خوردن یا گرسنه خوابیدنه
داداش این که دیگه خیلی ظلمه!! برو چندبار بزن تو سرشون
جدی این همه پول می گیرن این دیال آپ را بهت میدن اون هم حجمی!! دیگه خیلی نامردیه!!!
رفیق کجا هستی شما، یه پرس و جو کن ببین منطقه شما همه همین هستن یا نه.![]()
برای وضعیت نت شما باید روضه بخونن بر سرو سینه بزنن این دیگه چه وضعیه![]()
سرویس 128 حجمی رو 2 مگ بسته شده! روزا 256 تا میگیره.
بهترین سرویسی ک شبانه نداره همینه! چه 2 مگ چه ده مگ!
واقعا تا حالا این قدر روی مسئله نت ناراحت نشده بودم. تا حالا این قدر از یه شرکت بد نشنیده بودم . جوری وصف کردید که انگار در چنگال یه دیو گرفتار هستید ... به جز آسیاتک فقط پیشگامان کویر یزد سرویس میده توی شهر ما و لا غیر !!!! بین بد و بدتر گیر کردم ... مخابرات که کلا شبانه و نامحدود رو حذف کرده ، آسیاتک هم با تعریف های شما چیزی شبیه سوهان روحه ... هیچی دیگه دوستان تشکر بابت راهنمایی جمع بندی من این شد که شما توصیه می کنید در هر حالت نیام سمت این شرکت بهتره . از این ماه نت تمدید نمی کنم و سعی می کنم دیگه استفاده نکنم . راه دیگه ای نیست ...![]()
سوهان روح رو خوب اومدی! رسما ری...!
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)