تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1841 از 4105 اولاول ... 841134117411791183118371838183918401841184218431844184518511891194123412841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,401 به 18,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اون 10 روز رو براتون اتسعلاجی رد میکنن.
    مرخصی استعلاجی جزو خدمتتون محاسبه میشه. این 1 ماه که دکترتون مینویسه البته باید به تایید شورای پزشکی یا پزشک بیمارستان مورد تایید سپاه منطقتون برسه.
    ممنونم دوست گرامی ، در مورد سوال اولم چی؟ اطلاع ندارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درود
    برای انجام معاینات پزشکی جهت اخذ معافیت بایست کجا برم دقیقا؟
    در سایت نظام وظیفه خوانده ام که تعریق دست و پا معافیت داره !
    و من دست و پاهام تعریق داره ... البته مشگلات دیگه ی سلامتی هم دارم احتمال معافیتم زیاده

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ممنونم دوست گرامی ، در مورد سوال اولم چی؟ اطلاع ندارید؟
    جواب دادم که دوست من.

4. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

درود
    و من دست و پاهام تعریق داره ... البته مشگلات دیگه ی سلامتی هم دارم احتمال معافیتم زیاده
    موقعی که دفترچه رو گرفتید و پر کردید، فرم مخصوص معافیت پزشکی موجوده، به یکی از بیمارستان های مورد تایید نظام وظیفه شمارو معرفی میکنن و بعد از معاینه به شورای پزشکی معرفی میشید.. بعد از حدود 10 روز جواب شورا میاد که معاف شدید/معاف از رزم شدید/یا معافیتی بهتون تعلق نگرفته.. اگر معاف از رزم شدید یا معاف نشدید باید بلافاصله اعزام بشید..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام من اموزشيم هتل 5ستاره 01 بودم الان تقسيم افتادم اداره بهداشت و درمان اج تهران لويزان رسته رايانه روز شنبه. ١١ برم با لباس نظام يا شخصي ؟ يا روز اول مهم نيست احتمال داره كل خدمتمون اونجا لباس شخصي شه اگه بله چه جاهاش لباس شخصيه ممنون ميشم جواب بدين با تشكر .

داره خودمونی میشه abbas67set's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم هنوز تکلیف مشخص نشده...نه کارت میاد نه معرفی به آموزشی میشم.
    الان دیگه حدود سه ماه شده....
    عجب مملکتی داریم...یکی یه هفته ای کارتش میاد یکی بعد از سه ماه هنوز مشخص نیست!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درود
    من ون تازه کارت معافیتم اومده جوابت رو میدم ..
    اول اینکه باید دفترچه رو پر کنیو برگ ها و بخش های مربوط به معافیت رو هم پر کنی .. یه برگه هست که باید بردی پیش یه دکتر توی درمانگاه خود نظام وظیفه که دکتر معاینه اولیه کنه و معرفی کنه تورو برای بخش معافیت.. بعدش باید بری پلیس +10 و اونجا ثبت کنی که می خوای بری برای معافیت ..
    بعدش یه نامه میاد به بیمارستان شهرتون که توش پزشک معتمد داره و اونجا یه پزشک متخصص معاینه ات می کنه و جوابش رو خودش ارسال می کنه برای نظام وظیفه .. جواب اون دکتر خیلی مهم هستش و سعی کن برات خوب بنویسه !!!( برای من رئیس بیمارستان شهرمون بود !! )
    بعد از اینکه دفترچه رو پست کردی و نامه رو هم فرستاد اقای پزشک معتمد یه 10 الی 15 روز بعدش تماس می گیرن خونه و می گن فلان ساعت و فلان روز بیا نظام وظیفه شهرتون ..
    میری اونجا پرونده ات رو بیرون می کشن و برای معاینه با پزشک های کمیسیون تو صف می شینی .. پزشک ها تورو معاینه می کنن.. البته خیلی سر سری چون اونهایی که معاف نمیشن همون اولش نشون دادهمیشه ..
    بعد سه حالت داره ..
    1. بهت برگه زرد میدن و میگن اعزامی همون جا و برو خونه بشین تا تاریخ اعزام برات پست بشه ( با توجه به عرق کف دست که گفتی احتمالش خیلی زیاده .. اصلا برای این جور چیز ها معاف نمی کنن.. باید یه چیز خیلی خفن داشته باشی !!)
    2. مورد رو بررسی می کنن.. مثلا میگی دیسک کمر داری عکس و ام آر ای هم گرفتی و نشون دادی .. برای تایید عکس می فرستند بیمارستان اما سجاد تهران میدان مفتح .. اونجا بیمارستان نظامه خودشون ازت عکسو ام ار ای می گیرن یه روزه و جوابش رو می فرستند برای نظام وظیفه شهرتون.. این برای اینه که دقیقا مشخص بشه آیا بیماری داری یا نه عکس یه نفر دیگه رو بردی !
    3. می گن منتظر بمون تا اخرش .. نزدیک های ظهر .. که این خودش دو حالت داره ..
    الف : اگه بری پیش رئیس معاونت نظام وظیفه عمومی که بدون معاف شدی ولی اون هم باید نظر نهایی رو بده .. یعنی اگه اون بگه معاف نیستی و دکتر ها بگن هستی باید بری خدمت .. نظر اصلی نظر اون هستش .. ( معمولا نظرش با نظر دکتر ها یکی هستش )
    ب : اگه بمونی همون جا و نری پیش معاونت به احتمال خیلی زیاد معاف از رزم میشی و میری خونه تا بفرستند یه جاا برای اموزشی تا بشی خدماتی همون جا و احتمالا تا اخر خدمتت هم همون پادگان بمونی ... معمولا معاف از رزم ها میشن سرباز های خدماتی .. یا اداری بخش ها !! خیلی بد شانس باشی میشی امر بر یه ادم گردن کلفت !!
    در ضمن سرباز ها اصلا از افرادی که برای معافیت اومدن یا معاف از رزم شدن خوششون نمیاد .. ما که نزدیک بود کتک حسابی بخوریم ازشون ..
    موفق باشی ..
    نکته اساسی : با این جور چیز ها معاف نمیشی .. عرق و کودی کمرو دیسک و قرمزی چشم .. غیره .. مگه اینکه پارتی خیلی کلفتی داشته باشی اونجا مثلا هر سه تا دکتر آشنا باشن .. تازه سه تا افسر هم هستند که کنترل می کنن کار های اونها رو ... کلا از بین 70 نفر در زمان من 4 نفر معاف شدن .. اونم با این شرایط : پا پرانتزی اون بیش از 14 سانتی متر .. عمل جراحی سنگین روی ساق پا و تکه برداری استخوان از لگن ( خودم )... ترک خوردگی مهره کمر شماره 4 .... نفر اخر هم مشکل ادرار داشت و اصلا نمی تونست ادرارش رو کنترل کنه و اب می خورد از پایین می زد بیرون !

9. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

سلام.
    من به خاطر یک ماه تاخیر در ارسال دفترچه ۳ ماه اضافه خوردم. (مشکلم این ۳ماه نیست اصلا)
    بدلیل این غیبت دیگه نمیتونم از کسری خدمتی که بخاطر سابقه جبهه پدرم شاملم میشد استفاده کنم (چوت متولد زیر ۷۲ هستم هنوز این کسری شاملم میشه).

حالا سوال من از دوستان اینه که راهی داره تا من این غیبت رو درستش کنم؟!؟!! (مثلا گواهی پزشک و ...)

تو رو خدا از کوچکترین راهنمایی دریغ نکنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بچه کسی از تیپ 392 زرهی واقع در دشت آزادگان هیچ اطلاعی نداره؟ کسی رو نمیشناسید که من بتونم کمی در موردش اطلاعات بگیرم؟
    توی اینترنت تا الان نتونستم چیز زیادی در موردش پیدا کنم. فقط یه نقشه توی ویکیمپیا و یه مطلب کوچیک و مبهم در سایت کلوب.
    حتی در مورد پسوه هم کلی اطلاعات هست، ولی در مورد این یکی کسی چیزی ننوشته.

آیا کسی اطلاع داره که آیا کسانی که در این تیپ خدمت میکنند کسری خدمت شامل حالشون میشه یا نه؟ مرخصی هاش چطوریه؟ دهم که باید اونجا باشم به غیر از چسبوندن آرم رسته، تغییرات دیگه توی لباسم بدم؟ مثلا آیا باید باند روی شلوارم بدوزم؟ و مهم ترین سوال اینکه چطوری میشه به این پادگان رفت؟ اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی خیلی ممنونش میشم.
    دوست عزیز کسری منطقه شامل حالت میشه 2 ماه... حدودا تا اهواز 45 کیلومتر فاصله داره ... سعی کن روز اول بری گرچه میدونم شنبه تقسیم میشید شرایط واسه افسرا بد نیست روز برگ هستین 6:15 تا 2 ... فقط روز اول نگهتون میدارن شرایط مرخصی چون شرایط سخته و منطقه عملیاتی هست خوبه

12. این کاربر از pouyan_rz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا این کد باشی یعنی چی؟ کیا کد میشن؟ کد باشیم خوبه ؟
    سلام
    تا اونجا که من شنیدم کد خوردن یعنی پس از دوره اموزشیت باز یه دوره دیگه اموزشی میفرستنت که مثلا یه تخصصی اضافه هم یاد بگیری و درجت بالاتر میره که بتونی کارای بهتری(مثلا با کلاس تر و راحت تر )انجام بدی
    برا خوب بودنش اگه ارگانو بگی شاید بهتر بشه نظر داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •