تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1841 از 2199 اولاول ... 8411341174117911831183718381839184018411842184318441845185118911941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,401 به 18,410 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پس چرا مثل بعضی سرویسا که با ایستادن روشون مینویسه که با فلان مودم ارائه میشه رو نمینویسه؟
    اتفاقاً اومدم بگم که دیدم arash59b عزیز بهتون گفتن. اون هم این مطلب که توی نسخه جدید سایت مبین‌‌نت اطلاعات ناقص‌تری نسبت به سایت قدیمی دیده می‌شه و توی صفحات قدیم رو نگاه کنید. این هم از معجزات مبین‌نت هست که هر چی جلوتر می‌ره، بجای پیشرفت، پسرفت می‌کنه.

در مورد قیمت مودم هم باقی دوستان توضیح دادن که مودم مجانی کامل نیست و بخشی رو ازتون می‌گیرن. اگه پستهای قبلی من رو نگاه کنید یه بار حساب کردم که توی کمترین حجم اکانت،‌ هر گیگابایت می‌افته نهایت ۷۵۰۰ تومن که برای ۲۰ گیگابایت می‌شه ۱۵۰ هزار تومن که باقی اون رو برای مودم و شاید اشتراک اولیه بگیره. اگه هر گیگابایت رو ۵۰۰۰ تومن که ارزونترینش هست رو بگیرید که ۲۰۰ هزار تومن می‌ره برای مودم و باقی موارد.

درضمن فراموش نکنید که طرحهای ویژه همشون حجم کمی دارن و نهایت بعضی‌هاشون ماهی ۲.۵ گیگابایت حجم می‌دن. این یعنی اینکه یا باید از خیر استفاده حتی معمولی از اینترنت بگذرید یا برید حجم بخرید یا طرح عوض کنید که می‌بینید همش به ضرر شما و البته به نفع مبین‌نت هست. یعنی اینها جایی نمی‌خوابن که آب زیرشون بره. اگه اول هم کمی ارزون می‌دن، برای جذب مشتری هست.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

طرح های یک ساله مبین نت خوب و سرعت بالاتر بسته میشه
    بزار طرحت تموم بشه بعدشروع می کنی از اول تا اخر کارمند های شرکت مورد لطف قرار میدی .

هر وقت این مطلب رو می‌شنوم بدجوری پکر می‌شم چون طرح ویژه من که سه سال پیش گرفتم، فرقی با طرحهای بعدیش نداشت و من از همون روز اول کارمندهای شرکت رو مورد لطف و عنایت قرار می‌دادم. یعنی اگه این موضوع واقعاً رسمی و درست هم باشه، باز کیفیت سیگنال و محل مودم می‌تونه تاثیر شدید داشته باشه و می‌تونه سرعت خوب رو به سرعت حلزونی و قطع و وصل مکرر تبدیل کنه.
    Last edited by ninipc; 08-10-2013 at 19:45.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

هر وقت این مطلب رو می‌شنوم بدجوری پکر می‌شم چون طرح ویژه من که سه سال پیش گرفتم، فرقی با طرحهای بعدیش نداشت و من از همون روز اول کارمندهای شرکت رو مورد لطف و عنایت قرار می‌دادم. یعنی اگه این موضوع واقعاً رسمی و درست هم باشه، باز کیفیت سیگنال و محل مودم می‌تونه تاثیر شدید داشته باشه و می‌تونه سرعت خوب رو به سرعت حلزونی و قطع و وصل مکرر تبدیل کنه.
    فقط سه تا پارامتره که میتونه سرعت شما رو به بهترین حالت و یا بدترین حالت تبدیل کنه
    CNR Reuse 1 و CNR Reuse 3 و IP
    اینو تست کردم که میگم
    شما هم تست کنی به همین نتیجه میرسی

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

داداش شما که انقدر از قیمتا باخبری،بی زحمت دقیق تر نگاه کن:

عزیز جان، این همون طرحیه که خودت خریدی، با مالیات و نصب شده 330. مودمم داره، اگر روش کلیک کنی میبینی که مودم پیش فرضش مدل سه آنتنه س. اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Last edited by امیر انصاری; 08-10-2013 at 20:01.

7. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من سوالم رو دوباره مظرح می کنم چونکه جواب دقیقی نگرفتم ...
    دوستان دو تا سوال دارم:سرعت دانلود در طرح 512 با 3 گیگ حجم ماهیانه در بهترین و بدترین حالت چند کیلوبایت هست؟
    و پینگ وایمکس مبین نت برای شما چند هست؟ لطفا تست بزنید و اینجا بنویسین.
    مرسی از دوستانی که راهنمایی میکن...
    ---------------------------------------------------------
    سوالم رو این طوری مطرح میکنم ! در بدترین حالت طرح 512 یکماهه چه سرعتی داره ؟ ( از 30 کیلوبایت کمتر هست ؟! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

دوستان دو تا سوال دارم:سرعت دانلود در طرح 512 با 3 گیگ حجم ماهیانه در بهترین و بدترین حالت چند کیلوبایت هست؟
    سوالم رو این طوری مطرح میکنم ! در بدترین حالت طرح 512 یکماهه چه سرعتی داره ؟ ( از 30 کیلوبایت کمتر هست ؟! )
    در بدترین حالت 1 چهارم سرعت دانلود 512
    یعنی
    512/8=64 64/4=16

در بهترین حالت هم حدودا 100 کیلوبایت

پینگ مبین نت هم برای من روی سرور های داخلی کانتر حدودا بین 100 تا 150 بود
    روی سرور های خارجی هم که خیلی داغونه

10. این کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مگه جواب من ناقص بود؟عکسم گذاشته بودم...

برا من تا حالا زیر 80 نرفته،چه صبح چه شب چه عصر کلا 24 ساعته بگم....

اگرم رفته لحظه ای بوده که دقیقا همون موقع برگشت رو 100 تا...

تازه اون افت سرعت اولیه س که شما تازه شروع به دانلود چیزی میکنی که بعد از چند ثانیه متعادل میشه...

12. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

در بدترین حالت 1 چهارم سرعت دانلود 512
    یعنی
    512/8=64 64/4=16

در بهترین حالت هم حدودا 100 کیلوبایت

پینگ مبین نت هم برای من روی سرور های داخلی کانتر حدودا بین 100 تا 150 بود
    روی سرور های خارجی هم که خیلی داغونه

داداش پینگ منو دیدی؟

74 بود!!!!

چطوره؟

14. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فقط سه تا پارامتره که میتونه سرعت شما رو به بهترین حالت و یا بدترین حالت تبدیل کنه
    CNR Reuse 1 و CNR Reuse 3 و IP
    اینو تست کردم که میگم
    شما هم تست کنی به همین نتیجه میرسی
    راستش دروغ چرا همین دو سه روز پیش بحث تغییر IP بود و اینجا نوشتم که برای من فرقی نمی‌کنه و همشون یه سرعت دارن. البته یه حدود یک هفته هست که کلاً افت سرعت دارم.

اما در مورد CNR هم باید بگم که فکر کنم منظورتون CINR هست. البته CNR هم داریم که همون SNR هست ولی در دنیای مخابرات. منتهی تا جایی که می‌دونم فرقشون توی این هست که توی CINR تداخل امواج (Interference) هم حساب می‌شه و برای همین شبیه هستن، ولی تقریباً یکی نیستن.
    اما در مورد همون CINR ﴿شاخص کیفیت﴾ هم بگم که تا حد زیادی مرتبط با RSSI ﴿شاخص قدرت﴾ و البته درصد قدرت نشون داده شده توی مودم ﴿Signal Strength﴾ هست. یعنی اگه RSSI از نظر قدر مطلق ریاضی کم بشه،‌ بایستی اون دو تا هم برن بالا و برعکس. منتهی گفتم تا حد زیادی چون بعضی وقتها سیگنال قدرت داره، ولی بخاطر نویز کیفیت خوبی نداره که علت هم وجود تداخل امواج هست. توی اینجور مواقع می‌بینید که RSSI عدد منفی کمتری می‌شه،‌ ولی CINR طبق انتظار خیلی بالا نمی‌ره.
    این رو هم بگم که از نظر تئوری عدد CINR R1 بایستی بالای ۱۵ و نهایت ۳۰ می‌شه. اگه این مقدار زیر ۱۵ بره، احتمالاً حالت قطع و وصل مودم برای پیدا کردن آنتن پیش می‌یاد و بالای ۲۰ یه حالت استاندارد ایده‌آل هست. اما مقدار CINR R3 هم در حالت عادی بین ۲-۳ بیشتر از CINR R1 هست. اگه دیدین این اختلاف بیشتر از ۵ شده، نشون می‌ده که تداخل خیلی زیاد هست و جابجایی و تنظیم فیزیکی مودم راهی هست که این جور مواقع توصیه می‌شه.

16. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

مگه جواب من ناقص بود؟عکسم گذاشته بودم...

برا من تا حالا زیر 80 نرفته،چه صبح چه شب چه عصر کلا 24 ساعته بگم....

اگرم رفته لحظه ای بوده که دقیقا همون موقع برگشت رو 100 تا...

تازه اون افت سرعت اولیه س که شما تازه شروع به دانلود چیزی میکنی که بعد از چند ثانیه متعادل میشه...
    والا من نتونستم عکسی ببینم ( به خاطر سرعت )

لطفا پینگ خودتون رو در سرورهای خارجی اعلام کنید ... هم شما و هم دوست عزیز EmpireWorld

دستور = cmd و سپس ping 4.2.2.4 -t

ممنون میشم پینگ رو تست کنید اینجا بگین تا بفهمم منظور شما از داغون چند هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •