شرمنده اصلا حواسم نبود![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم تو وبگردی مشکل دارم
سرعت افتضاحه
من به جای پشتیبانی به شما میگم تامل بفرمایید انشاا... تا 10 سال آینده درست میشه.
با پشتیبانی صحبت نکردید؟ اگر نه که دیگه نمی خواد صحبت کنید چون جمله بالا رو میگه.
نه اتفاقی نبوده . این روش اولش جواب میده ولی بعد شاتل میگه بزار بنده خدا یکم حال کنه و بعد چنان بکوبیمش که دیگه از این غلطها نکنه .
مال من یه ماه خوب بود ولی بعد سرعت اومد پایین . پایین اومدن سرعت و پینگ و محدودیت و ... که البته واسه بیشتر بچه ها همینطوریه . الان یه بازی انلاین هم نمیتونم بازی کنم . چه برسه به کار و زندگی اینترنتی .
برای سلامتی خودتون و بستگانتون و شادی روح امواتتون جمیعا یه لعنت بلند به شاتل بفرست
دقیقا نتیجه ای که الان یک ماهه گرفتم و دارم میگم ولی کسی باور نمیکنه.
شب جمعه ای آخر سالی لعنت بر پدر و مادر هر کی باعث و بانی این موضوعه.
پس چرا من مشکلی ندارم؟
سرعتم خوبه
من باز خیلی وقت بود دانلود نکرده بودم این 3 4 روز آخر ماه رو زدم تو کار دانلود کلا 10 گیگ مصرف داشتم که 7 گیگش مال این 5 روز آخر بوده
الانم که 5 شنبست سرعت نوسان داره اما خوب وضعی داره میشه میانگین 90 گرفت
در کل وضع خوبه
سرعت وبگردی هم خوبه خدارو شکر
اخ اخ داشت یادم میرفت بزار اینم بگم(برای جلوگیری از حملات احتمالی)
شاتل دزد شاتل دزد
بخدا من کارمند شاتل نیستم منم یه کاربرم مثل شما
یادم رفت اینم بگم که دیگه نپرسید اینجا تهران است صدای آرت1
دوست عزیز»:
این پشتیبابان کاری از دستشان بر نمی آد.
مگر اینکه فلان مرکز قطع بشه.
یا مشکل مودم و ... .
یا مشکل خاص پیش بیاد.
و گرنه تقسیم پهنای باند و مدیریت کردن سرعت و ... . همه چی دست افراد بالا هست که اون ها تصمیم گیرنده هستند و بر اساس سیاست های خودشان کار میکنند.
این ها حرفی که اونها میزنند رو منعکس میکنند.
پهنای باند هم مخابرات به هیچ کدام از شرکت ها نمیده نه شاتل نه صبانت به هیچ کس نمیده.
اگر اینطوری باشه که پهنای باندشون پر شده باشه و بهشون هم پهنای باند نمی دند وقتی که زنگ میزنی باید بگن ظرفیتمون تکمیله در صورتی که طمع نمیگذاره اینکار رو بکنند. و همینجور مشترک جدید اضافه می کنند.
آرت 1 بد نیس . حداقل اینکه مثل اکو ، دغدغه ی ترافیک نداری به اونصورت (البته خب به همون اندازه هزینشم بالاتره دیگه )
سرعتشم باز مثل همیشه بستگی به منطقتون داره . در کل توی 5شنبه و جمعه که رایگان هست روی 5 گیگ میتونی حساب کنی . ببیین به کارت میاد ؟
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)