پس چرا میگن ساپورت نمیکنه؟ هزار بار تماس گرفتم با همارا گفتن خطط نویز داره و بیشتر از 2 مگ ساپورت نمیکنه...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس چرا میگن ساپورت نمیکنه؟ هزار بار تماس گرفتم با همارا گفتن خطط نویز داره و بیشتر از 2 مگ ساپورت نمیکنه...
با اینکه تو مودم زده خط تو تا 8 مگ رو میکشه ولی
1 : به دلیل اینکه آپلود نویزت خیلی بیشتره نمیشه ببری روی 8 مگ !! چون تو پروفایل مخابرات 8 مگ / 1 مگ هستش و برای تو امکان بستن روی 1 مگ نیست
2 : چون همیشه میزان نویز واقعی خط بیشتر از این چیزی هست که مودم نشون میده (یعنی اون اتین ریت رو که زده با SNR 3 محاسبه کرده و نوشته در حالیکه اگر نویز تا اون حد بیاد پایین شما مشکل پرش لینک خواهید داشت)
پس خط شما نمیتونه بره روی 8 مگ
دزدی تو عید رو خوب یاد گرفتن الان من هر روز یک گیگ شارژ از دست می دم جریان چیه بعد عید میرم خطم رو جمع کنم دزدای بی عرضه
با اینکه تو مودم زده خط تو تا 8 مگ رو میکشه ولی
1 : به دلیل اینکه آپلود نویزت خیلی بیشتره نمیشه ببری روی 8 مگ !! چون تو پروفایل مخابرات 8 مگ / 1 مگ هستش و برای تو امکان بستن روی 1 مگ نیست
2 : چون همیشه میزان نویز واقعی خط بیشتر از این چیزی هست که مودم نشون میده (یعنی اون اتین ریت رو که زده با SNR 3 محاسبه کرده و نوشته در حالیکه اگر نویز تا اون حد بیاد پایین شما مشکل پرش لینک خواهید داشت)
پس خط شما نمیتونه بره روی 8 مگ
رو 4 مگ هم نمی تونه ببنده ؟
ممکنه این نویز از سیم کشی خونه باشه ؟
![]()
از پست مستقیم سیم شیلد دار آوردم و وصل کردم به مودم از داخلی امکان نداره باشه... با مخابراتم تماس گرفتم خطم رو چک کردن گفتن اصلاً مشکلی نداره... اگه اشکال داشته باشه بین کافو و پست
نه نمیشه بست چون پروفایل 4 مگ و 8 مگ روی آپلود 1 مگ بسته میشن برای همین باید روی 2مگ و 512 کیلو بسته بشه
من دیشب دانلود کردم فقط 30 کیلوبایت کم کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ازم بیش از 500 مگ کم کرده جریان چیه؟
با ساعت جدید 2 شب بود با قدیم 1 شب به ساعت جدید هم صبح 6و 50 سیستم خاموش شده
یقه کی رو بگیریم؟
مودم رو برای تنظیم مجدد بردید یا نمیخواد؟
خوشبحالت از دو جهت
1- حداقل دانلود شبانه گذاشتی شارژ من دیروز نزدیک 900 بود سیستم رو هم خاموش کردم شب صبح شد 100 مگ
2- 500 مگ ازت کم کردن
من تا صبح هر چی دانلود کردم از حجمم کم شد... یا کلاً کم میکنه یا نصف کم میکنه...
قضیه این حجم هامون چی میشه؟
دوستان من چیکار کنم از ultra برگردم به turbo ؟ چون سرعت دانلود از 230 بالاتر نمیره...
Last edited by leilash; 22-03-2014 at 21:09.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)