تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1841 از 3745 اولاول ... 841134117411791183118371838183918401841184218431844184518511891194123412841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,401 به 18,410 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سرعت سرویس 512 حجمی:

افتضاح ترین شرکت ارائه دهنده سرویس ADSL همین آسیاتک هست
    منم از ناچاری فعلا نگه داشتمش و اکثر استفادم از وایمکس هست

2. 3 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

تشکر از دوستان ولی من چی گفتم شما چی انجام دادید !!! خواهشا اگر امکانش هست همون مطلب پست قبلی رو برام تست بگیرید . خیلی ممنون

4. 2 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

معمولا کسی دیگه نامحدود نمیخره! فکر نمیکنم کسی داشته باشه

6. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سرور داخلی (میهن دانلود):

8. 2 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

علت ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10. 2 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

سرور داخلی (میهن دانلود):
    چقدر افتضاح !!! چه سرعتی خریداری کردید ؟؟

12. 2 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

داداش این نتت خیلی خسته اس، میگم مطمئنی ایراد از جای دیگه نیست،مثلا نویز تلفن و سیم کشی.(بهونه های همیشگی آسیا)
    ولی جدا از شوخی، خیلی ناجوره که. آخه من هم این سرویس را دارم کلا تو روز کند نیست.البته به شهر و منطقه مخابراتی خیلی ربط داره.

حق با ShadowDragon عزیز هست،کلا کسی نامحدود نمی خره.چون حتی خود پشتیبانی هم زنگ بزنی میگه نگیر.راست هم میگن.
    داداش چون که نامحدودش اسمش نامحدوده ولی نامحدود نیست.مثل بسته چیپس که آدم می خره فکر می کنه پر از چیپسه ولی توش هواست،هوای گرون
    یعنی شما می گیری 512 نامحدود،فکر میکنی سرعت 64 داری و کل روز راحتی.در صورتی که باید این شکلی باشه ولی این شکلی نیس،حالا می پرسید چطور؟
    اینجاست که آسیاتک مثل همیشه وارد صحنه میشه. شما هر روز بعد 300 مگ استفاده، یهو سرعتت از 64 میرسه 10-20 و تا فردا و جیره بعدیمون باید با همین سرعت بگذرونیم
    آسیا هنوز شیوه خوشه بندی قدیمو در پیش داره،اینترنت نامحدود را با روشی نوین سهمیه بندی کرده.یعنی داداش هر روز 300 مگ سرعت معمولیداری و بعد دور از جون آدمو به گریه میندازه.
    من فقط یه بار نامحدود گرفتم، آخرش به پشتیبانی گفتم خیلی ببخشید معذرت می خوام قول میدم دیگه نامحدود نگیرم،اگر میشه عوض کنید سرویسمو،گقت دفعه بعد بگیری با اولیات باید بیای
    داداش اگر می تونی سمت آسیا نیا،اگر میای نامحدود نگیر
    Last edited by NOVICE_M; 29-05-2014 at 02:09.

14. این کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

دستت طلا واسه راهنمایی !!! ولی مخابرات استان ما هم نامحدود هم شبانه رو حذف کرده و فقط آسیاتک سرویس میده و دیگه ISP نیست ؟؟ حالا یک سوال ؟ اگر 256 نامحدود بگیرم و فقط وبگردی کنم و بازی انلاین ( سرور داخلی نه خارجی ) بازم ارزش نداره ؟؟؟ دانلود هم 30 تا بده بسه !!! نظرتون چیه ؟؟

لطفا تست پینگ از سرورهای داخلی قرار بدید ببینم چطوره ؟؟ تشکر

این تعرفه چطوره ؟؟
    6 گیگ در ماه90 دقیقه رایگان 9:30 تا 11 صبح رایگان اسپرت

یعنی از ساعت 9.30 شب تا 11 صبح همون سرعت 120 کیلوبایت دانلود می کنه ؟؟؟ طرح 1024 6 گیگ هست !!!
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 29-05-2014 at 02:41.

16. 2 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام همدردان

رفقا داشتم به گفته های دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر می کردم.اینکه آسیاتک اینقدر مشترک گرفته که گند خورده به کیفیتش ولی سایر آی اس پی ها مشترک نگرفتن.
    به نظرم این موضوع از یک جهت دیگه قابل بررسی هست: اینکه از اونجایی که بچه های این تاپیک بیش از 90 درصد به اجبار آسیا دارند،گر آسیا مثل سایر آی اس پی ها مشترک نمی گرفت،الان همین نت نصفه نیمه را هم ما نداشتیم! سو تفاهم نشه، من می دونم اسیا فقط به فکر جیب خودشه و حتی یک درصد به فکر مشترک هاش نیست،ولی مثلا تو منطقه ما هیچ کدوم از این شرکت های خوشنام!! سرویس ارائه نمیدن! پس یکی مثل من دو انتخاب بیشتر نداره: یا آسیا، یا دیال آپ! من الان نزدیک یک ساله تو پارس انلاین ثبت نام کردم،ولی هنوز پورت خالی بهم نرسیده! شاتل هم که وقتی زنگ زدم، عملا گفت هیچ وقت نوبتت نمیشه!! و یه جوری گفت یا اینترنت وایرلسمون را بگیر یا بای بای! (من کلا از شاتل خوشم نمیاد، چون به نظرم بعد آسیا بزرگترین دزد همین شاتله)
    حال این وسط تکلیف آدم هایی مثل من چیه انصافا؟ توی تهران خیلی از مناطق این شکلی اند! اوضاع منطقه مخابراتی آیت اله کاشانی منطقه 5 از ما هم بدتره گویا! یکی از دوستان میگفت اونجا حتی آسیا هم خدمات ارائه نمیده. داشتم فکر می کردم که آیا مشترک جدید گرفتن خوبه یا بد! از یه طرف بده چون کیفیت میاد پایین، از یه طرف شاید یه کم خوبه،چون انصافا خیلی ضدحال هست بدون اینترنت موندن! باورکنید همین نت نصفه نیمه را هم نداشتن دیگه آخره ضدحاله...چی بگم، خانه از پای بست ویران است..انگار مشکل اصلی جای دیگه است.
    سلام من یه سرویس 512 پارس آنلاین داشتنم بد نبود اما بعدا عوضش کردم چون خواهرم از سرویس شاتلش خیلی راضی بود خودم الان مشترک شاتلم قبلا 512ماهیانه شاتل داشتم خیلی راضی بودم خیلی راحت ویدئو کال داشتم الان سرویس 1 مگ شاتل دارم ولی سرعتم روی 2 مگه و اینکه شبا که همه نمیتونن از اینترنت استفاده کنند من خیلی راحت استفاده میکنم فقط موقعی که قطع میشم مودم به حالت استندبای میره چون 24 ساعته روشنه قیمتشم واقعا مناسبه.سرویس وایرلس رو چندتا از دوستام دارند خیلی راضین فقط هزینه نصب و راه اندازیش گرونه ولی خیلی راضین
    به نظر من در رابطه با مخابرات و پارس آنلاین و شاتل بیشتر تحقیق کنین

18. این کاربر از toodeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دستت طلا واسه راهنمایی !!! ولی مخابرات استان ما هم نامحدود هم شبانه رو حذف کرده و فقط آسیاتک سرویس میده و دیگه ISP نیست ؟؟ حالا یک سوال ؟ اگر 256 نامحدود بگیرم و فقط وبگردی کنم و بازی انلاین ( سرور داخلی نه خارجی ) بازم ارزش نداره ؟؟؟ دانلود هم 30 تا بده بسه !!! نظرتون چیه ؟؟

لطفا تست پینگ از سرورهای داخلی قرار بدید ببینم چطوره ؟؟ تشکر

این تعرفه چطوره ؟؟
    6 گیگ در ماه90 دقیقه رایگان 9:30 تا 11 صبح رایگان اسپرت

یعنی از ساعت 9.30 شب تا 11 صبح همون سرعت 120 کیلوبایت دانلود می کنه ؟؟؟ طرح 1024 6 گیگ هست !!!
    256 نامحدود رو من یک ساله تمدید کرده بودم!دیروز تموم شد

تا 200 مگ سرعت 32 داری، بعد میاد رو 12!
    گیمر هم هستم! سرور داخلی جواب میده اما خارجی نه، توصیه من اینه 128 محدود 6 گیگ بگیری با این رنج قیمت، اگه دانلود نداری....
    البته آساشت افتضاحه، نیای بهتره

20. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •