تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1840 از 1849 اولاول ... 8401340174017901830183618371838183918401841184218431844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,391 به 18,400 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سرعت های وب چطوره؟ بهتر نشده؟ شب ها در پیک مصرف کاهش سرعت داره مثل قبل؟

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نیترو مشکلی ندارن من اتفاقا دیروز فعال کردن سرعتم از چهار مگ ک دارم بالاتر رفت
    والا من رو 8 بستم خط رو نیترو 16 مگ رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد دو بار هم فعال کردم بازم تغییر نکرد !

3. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرعت های وب چطوره؟ بهتر نشده؟ شب ها در پیک مصرف کاهش سرعت داره مثل قبل؟
    والا سرعت تا جایی که من 1 ساله درگیرش هستم به این موارد رسید : اول مودم خوب مثلا من مودم دی لینک مدل dsl - 224 رو خریدم زمین تا اسمان با تندا و تی پی لینک فرق داره و عالی و پرسرعت و با ثبات عمل میکنه و دوم رفتم از دم درب منزل سیم اصلی مخابرات خونه خودمون رو پیدا و یک سیم درجه یک خریدم و وصل کردم بهش و اختصاصی اوردم زدم پشت مودم به طرز معجزه اسایی سرعت و نویز بهتر شد حتی کشش خط هم عالی شد و مورد اخر تجهیزات خود مرکز مخابراتی که متاسفانه با ثبت شکایت و پیگیری های های وب بازم اقایون در مخابرات درست کارشون رو انجام نمیدن و دستگاها اونجا کهنه و از رده خارج شده و دارن همینطوری سرویس میدن سر همین مسئله من نتونستم سرعت 16 مگ رو خریداری کنم چون با فعال کردن 16 مگ کلا نویز میرفت رو 5 و اینترنت گیج میزد و هی قطع و وصلی داشت . الان رو 8 عالی هست دقیقا همون تعهد داخل قرارداد رو دارن میدن . و هیچ مشکلی سر هیچ ساعاتی نداره و پینگ اغلب 45 هست البته داخلی .

5. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

حدوده 1 ماه میشه هر روز بیش از 10 بار اینترنت به مدن 5 دقیقه قطع میمونه سمته ما، بعید میدونم تمدید کنم دیگه

7. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حدوده 1 ماه میشه هر روز بیش از 10 بار اینترنت به مدن 5 دقیقه قطع میمونه سمته ما، بعید میدونم تمدید کنم دیگه
    مورد اول بررسی خط و نویز و سیم کشی از ورودی سیم مخابرات به منزل و چک کردن با پشتیبانی و مورد دوم بررسی مرکز مخابراتی شما و در اخر امکان نکشیدن خط شما که در این صورت باید کمی سرعت رو براتون بیارن پایین و رو سرعت های کمتر ببندن . کلا از هر شرکتی بخری اونم میاد رو همون مرکز مخابراتی شما و هیچ چیز جدیدی هم بهش اضافه نمیکنه و کم هم نمیکنه . کلا در ایران adsl یعنی جنگ اعصاب و باید بسازی و بسوزی . خودم مخابرات . مکس نت . پارس انلاین . اسیا تک و الانم های دارم هیچ فرقی باهم ندارن . شما باید فقط مواردی که گفتم دقیق و مرحله به مرحله تا اخر بری چون خودم رفتم و مشکل رو پیدا کردم .

9. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مورد اول بررسی خط و نویز و سیم کشی از ورودی سیم مخابرات به منزل و چک کردن با پشتیبانی و مورد دوم بررسی مرکز مخابراتی شما و در اخر امکان نکشیدن خط شما که در این صورت باید کمی سرعت رو براتون بیارن پایین و رو سرعت های کمتر ببندن . کلا از هر شرکتی بخری اونم میاد رو همون مرکز مخابراتی شما و هیچ چیز جدیدی هم بهش اضافه نمیکنه و کم هم نمیکنه . کلا در ایران adsl یعنی جنگ اعصاب و باید بسازی و بسوزی . خودم مخابرات . مکس نت . پارس انلاین . اسیا تک و الانم های دارم هیچ فرقی باهم ندارن . شما باید فقط مواردی که گفتم دقیق و مرحله به مرحله تا اخر بری چون خودم رفتم و مشکل رو پیدا کردم .

11. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این بررسی نویز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیم کشی رو چطوری اصن چک کنم ؟ سر در نمیارم باید چطوری مشکلش رو پیدا کنم ، پنج ساله های وب دارم این یکی دوماهه اینطوری شده.

به پشتیبانی هم که زنگ میزنم یه سری حرفای تکراری که هیچ کدوم تاثیر ندارند، مخابرات با ما 2 کوچه فاصله داره بنظرت برم از خودشون سروریس بگیرم تاثیر داره ؟

13. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این بررسی نویز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیم کشی رو چطوری اصن چک کنم ؟ سر در نمیارم باید چطوری مشکلش رو پیدا کنم ، پنج ساله های وب دارم این یکی دوماهه اینطوری شده.

به پشتیبانی هم که زنگ میزنم یه سری حرفای تکراری که هیچ کدوم تاثیر ندارند، مخابرات با ما 2 کوچه فاصله داره بنظرت برم از خودشون سروریس بگیرم تاثیر داره ؟
    با توجه به پارامترهای خطتون بعیده مشکل از سیمکشی شما باشه احتمال زیاد مشکل از خود مخابراته یه آشنایی کسی اونجا پیدا کنید پی گیری کنید

15. 2 کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

والا سرعت تا جایی که من 1 ساله درگیرش هستم به این موارد رسید : اول مودم خوب مثلا من مودم دی لینک مدل dsl - 224 رو خریدم زمین تا اسمان با تندا و تی پی لینک فرق داره و عالی و پرسرعت و با ثبات عمل میکنه و دوم رفتم از دم درب منزل سیم اصلی مخابرات خونه خودمون رو پیدا و یک سیم درجه یک خریدم و وصل کردم بهش و اختصاصی اوردم زدم پشت مودم به طرز معجزه اسایی سرعت و نویز بهتر شد حتی کشش خط هم عالی شد و مورد اخر تجهیزات خود مرکز مخابراتی که متاسفانه با ثبت شکایت و پیگیری های های وب بازم اقایون در مخابرات درست کارشون رو انجام نمیدن و دستگاها اونجا کهنه و از رده خارج شده و دارن همینطوری سرویس میدن سر همین مسئله من نتونستم سرعت 16 مگ رو خریداری کنم چون با فعال کردن 16 مگ کلا نویز میرفت رو 5 و اینترنت گیج میزد و هی قطع و وصلی داشت . الان رو 8 عالی هست دقیقا همون تعهد داخل قرارداد رو دارن میدن . و هیچ مشکلی سر هیچ ساعاتی نداره و پینگ اغلب 45 هست البته داخلی .
    عالی بود یکی از مفیدترین پستای انجمن

17. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

های وب دوباره 20 درصد قیمت ها رو افزایش داد ( در مجموع 4 بار افزایش قیمت)

سرویس سابق 8 مگابیت با حجم 368 گیگ به قیمت ماهانه 50 هزارتومان

تبدیل شده به:

200 گیگ ماهانه 94 هزارتومان
    Last edited by Bensonw3x; 23-08-2021 at 14:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •