به من ultra فروختن ولی بیشتر از 230 نمیشه دانلود کرد و سایتهارو هم به زور میشه باز کرد...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به من ultra فروختن ولی بیشتر از 230 نمیشه دانلود کرد و سایتهارو هم به زور میشه باز کرد...
یه گیگ به حجم من اضافه شده، کسی میدونه دانلود شبانه رو درست کردن حجم کم نمیکنه بگه بزاریم دانلود![]()
ببین سرعتت رو چند بستن ؟
قبلا شاتل وصبانت اینطوری بود ولی حالا خوب شده . مشکل از مرکز مخابراتیه . حالا چه کاریه شما 6 تا 16 کانکشنه دانلود کن بزارد مخابرات بترکهمن راضیم سرعت ها بیشتر نشه حتی اگه میخواد کم بشه هم کم بشه ولی اینترنت با ثبات داشته باشم !
یعنی وقتی میخوام دانلود شبانه بزارم دیگه مشکل افت سرعت و بالارفتن پینگ و مشکل با سرور های خارجی و ... وجود نداشته باشه . بگن شبانه میتونی مثلا با سرعت 100 دانلود کنی و در 30 شب ماه این سرعت رو واقعا بده بدون هیچ کم و کاستی .
کیفیت برای من مهمتر از سرعت هست . الان ماه هاست که سرویس توربو مخابرات دارم ولی وقتی ساعت 1 بامداد میشه (قبلا 2 ) اینترنت داغون میشه ! یه مدت میگفتن از سرورهای داخلی دانلود بزارید یه مدت میگفتن چند تا دانلود همزمان بزارید تا از حداکثر سرعت بتونید استفاده کنید و ...
اگه 1 ساعت وقت اضافی پیدا کردی اره زنگ بزندوستان دیگه ای هستن که تاریخ اتمام سرویسشون رو اشتباه درج کرده باشن ؟ من زنگ بزنم برای پیگیری یا خودشون درست میکنن ؟
مخابرات باید به خاطر انتقام از همارا هم که شده 1-سرعت هارو چند برابر کنه 2-قیمت ها رو نصف کنه! 3-طول دوره به مشترکین هدیه بیشتری بده! 4-لیمیت سرویسهای نا محدود رو حذف کنه! 5- ساعات رایگان شبانه رو افزایش بده6- کاربرای خطرناکی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از مخابرات جمع آوری کنه!!!( این مورد آخری از همشون واجب تره! )
![]()
الان زنگ زدم میگه 31 نفر تو صف هستن!!!
قبلاً همارا گفته رو 2 مگ بستیم... میگن خط شما بیشتر از 2 مگ نمیکشه... ولی خط هیچ ایرادی نداره...
بابا یکم انصاف هم خوب چیزیه
به هر ISP که میرم میخوان منو بندازن دور
فعلا که با مخابرات بیشترین سازگاری رو داشتم که تو این چندین سال ، 2 ساله که از مخابرات سرویس دارم ( از بقیه ISP ها درسته که در بازه های مختلف چندین بار سرویس گرفتم ولی یادم نمیاد تو هیچ کدوم بیشتر از 2 ماه دووم آورده باشم) واقعا مخابرات خیلی عالیه !!! البته مخابرات به نظر من هم درست میشه !!! من که والا تو این 2 ساله از شبانه مخابرات بدی ندیدم (البته به غیر از تابستون امسال که با 15 تا دانلود همزمان سرعتم باز به 400 نمیرسید که اونم به علت کمبود پهنای باند شدید بود که بعدا اضافه کردن)
پس این همه غر غر نکنید و چند شب دانلود شبانه نذارید چی میشه مگه
در ضمن این هم بگم که چون الان به سیستم مدیریت اصلی وصل نیستید این حجم ها رو همینطوری الکی بهتون نشون میده چون واقعی نیستن با هر بار DC شدن ممکنه کم و زیاد بشن یا با دانلود شبانه اونا به باد برن که بعدا با وصل شدن همه یوزر ها به سیستم اکانتینگ اصلی همه اینها درست میشه
یه عکس از status مودم بذار !!! البته با همه مخلفات (منظورم CRC و FEC و ...)
از روز 27 ام به اینور !! البته قبل تر رو نشون نمیده که دانلود واقعی رو ببینم !! ولی تو این مدت زده 40 گیگ
البته یه چیز رو هم بگم که خدارو شکر هنوز آپلود رو لیمین نکردن که میشه تا 1 مگ آپلود داشت !! که برای ریموت خیلی خوبه
در ضمن سرویس من طرح قبض هستش برای همین نمیدونم چرا تاریخ رو اینجوری زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطط تا 8 مگ ساپورت میکنه (attainable rate)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)