دوستانی که سرویس شاتل دارن با skype و oovoo می تونن
کار کنن؟؟
سپاس![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که سرویس شاتل دارن با skype و oovoo می تونن
کار کنن؟؟
سپاس![]()
oovoo رو بازمیکنه اما skype رو تست نکردم و باهاش کار نمیکنم
دوستان من الان چند روزه سرویسم رو از اندیشه سبز خزر به اینترنت مخابرات تغییر دادم دلیل اصلیش هم گرفتن اینترنت نامحدود بود که متاسفانه گفتن فعلا اینترنت نامحدود مخابرات وضعش خیلی بد شده و تا 1 ماه دیگه قول درست شدنش رو دادن فعلا 512 زدم سرعتش روزانه روی 220 هست شبا هم حدود 50 الی 60 هستش راضیم اما نامحدود میخوام
دوستانی که نامحدود مخابرات دارن وضعیت اینترنتشون چجوریه؟ من میخوام ماه بعد 512 نامحدود بزنم سرعتش روی چند بسته شده؟
کیفیتش چطوره؟کدوم سرویس ارزونش خوبه؟فقط برای اسکایپ و اووو می خوام![]()
تا چند ماه پیش خوب بود اما این یکی دوماه پیش وضعش فاجعه شد سرعتش دور ور 10 بوداصلا نرو سمتش...دقیقا من سوریس 512 نامحدود داشتم
الانم اومدم بیرون سرویس اندیشه 256 نامحدود دارم همین الان من تو 6 ساعت 1.2 گیگ استفاده کردم ..سرعتم 50 تا 60 هست..
256 نامحدود اندیشه مرکز 4:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1024 محدود مخابرات :
![]()
Last edited by root3r; 27-09-2013 at 21:02.
ماهی چند تومن میدی شما؟![]()
آره به منم گفتن تا ماه بعد درست میشه اما از محدودش فعلا راضیم شبی 1 گیگ دانلود دارم
اندیشه سبز خزر اینجا مصیبت شده دیگه قیمتاشم خیلی بالا برده کیفیت هم افتضاح یادمه 4 سال پیش از اندیشه سرویس میگرفتم شبی 4 گیگ دانلود داشتم حتی دوستای تهرانیمم از این سرعت با اون قیمت تعجب کرده بودن تو تهرانم میگفتن این سرویس با اون قیمت اصلا نیست! اما الان دیگه به درد نمیخوره
قبلا که خراب نشده بود 512 نامحدودت تا چند دانلود میداد؟
سلام به دوستای گلم
ببخشید چند وقتی نبودم...
امروز 5مهر تولدم بود، اوباما هم زنگ زد به روحانی...
امیدوارم اوضاع اینترنت هم درست شه..
بگذریم..
256 نامحدود اندیشه ساعت 1:16
پایین اومدن سرعت از ساعت 1 شب رو تو این تست گراف بخوبی میشه دید :
![]()
Last edited by mahyar2013; 28-09-2013 at 01:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)