دوستان من یه مشکلی با برنامه advanced call manager دارم
اونو تو گوشی نصب کردم و خیلی خوب کار میکونه ولی فقط 30 تا تماس دیگه میتونه کار کنه
میخواستم از اساتید بپرسم که باید چکارکنم
ممنونم که حوصله به خرج دادید
دوستان من یه مشکلی با برنامه advanced call manager دارم
اونو تو گوشی نصب کردم و خیلی خوب کار میکونه ولی فقط 30 تا تماس دیگه میتونه کار کنه
میخواستم از اساتید بپرسم که باید چکارکنم
ممنونم که حوصله به خرج دادید
با عرض سلام خدمت همه دوستان من امروز نوکیا ان 73 گرفتم و خوشحالم که در این تاپیک عضو شدم . در خدمت گزاری حاضرم .
از دوستان کسی ان 73 معمولی رو به موزیکال عوض کرده ؟ با موزیکال کردن به طور 100 % رم 2 گیگ رو ساپورت میکنه یا نه؟
با سلام
از دوستانی که تونستند گوشی شونو اپدیت کنند با ورژن جدید تقاضا دارم فایل مورد نظر یا پسوندشو اعلام کنند ویک توضیح مختصر در مورد طریقه اپدیت بدید یک دنیا ممنون میشم
به طور 100% ساپورت میکنه.
Ba salam.dustani ke gushishuno update kardan mishe began in kar cheghadr tool mikeshe?.albate filehaie nss va nsu ro ghablan download kardam.Bebakhshid fonte farsim kharabe!!!
با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم در مورد فلش دوربین n73و اون اینه که میخواستم بدونم ایا روشن بودن فلش در حالت فیلم برداری در این گوشی طبیعی ایه یا نه .اگه طبیعیه راهی برای خاموش کردن اون هست و روشن بودن طولانی مدت(نیم ساعت)به اون صدمه نمیرسونه .اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید
چون گوشی رو تازه گرفتم ومیبرمش پیش همون مغازه دار.
با تشکر
بله طبیعی هست ضمن اینکه اگر دقت کنید نوری که هنگام فیلم برداری از فلاش پخش می شه خیلی ضعیف هست و شاید کمتر از نصف نور واقعی این فلاش باشه و به نظر من صرفا یک علامت دهنده هست، برای همین منظور روشن بودن طولانی مدت اوون در حالت فیلم برداری آسیبی نمی رسونه،چون حالت فلاش نیست.
سلام
من میخوستم ان 73 بخرم ولی موندم موزیک بخرم یا معمولی اخه میگن موزیکش خیلی هنگ میکنه ؟
و یه سوال دیگه در مورد دوربینش هم میگن کیفیتش خیلی پایین تره 990 سونی اریکسونه؟
خواهشا کمکم کنین.
اگه کسی گوشیش هنگ می کنه دلیلی نداره مشکلشو به تمام گوشی های اون مدلی تعمیم بده. در هر صورت من خودم موزیکالش رو دارم و اصلاً تا حالا یه بار هم مشکلی براش پیش نیومده. اما قول نمی دم برای شما هم همین جور بشه. یه گوشی که مدتی تو بازار باشه بعد از مدتی دیگه خوب بودنش شانسی میشه و هیچ راه خاصی هم برای تشخیص اصل یا فرع بودنش نیست. تمام این صحبت های هم که دوستان می کنن بر اساس تجربه های شخصی و یا تبلیغات کاذب فروشنده ها هستش.
در مورد کیفیت دوربین هم که تقریباً با k800 برابری می کنه. خوب دوربین عکس برداری k800 هم که معروفه دیگه. همه می دونن. حتی خود sony erricson هم در مورد دوربین سری p هیچ ادعایی نداره. احتمالاً این هم از قبیل همین تبلیغات بی خودی هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)