تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 305 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی با برنامه advanced call manager دارم
    اونو تو گوشی نصب کردم و خیلی خوب کار میکونه ولی فقط 30 تا تماس دیگه میتونه کار کنه
    میخواستم از اساتید بپرسم که باید چکارکنم
    ممنونم که حوصله به خرج دادید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان من امروز نوکیا ان 73 گرفتم و خوشحالم که در این تاپیک عضو شدم . در خدمت گزاری حاضرم .

داره خودمونی میشه ozondj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از دوستان کسی ان 73 معمولی رو به موزیکال عوض کرده ؟ با موزیکال کردن به طور 100 % رم 2 گیگ رو ساپورت میکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه madscoother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    از دوستانی که تونستند گوشی شونو اپدیت کنند با ورژن جدید تقاضا دارم فایل مورد نظر یا پسوندشو اعلام کنند ویک توضیح مختصر در مورد طریقه اپدیت بدید یک دنیا ممنون میشم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از دوستان کسی ان 73 معمولی رو به موزیکال عوض کرده ؟ با موزیکال کردن به طور 100 % رم 2 گیگ رو ساپورت میکنه یا نه؟
    به طور 100% ساپورت میکنه.

در آغاز فعالیت hamidxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Ba salam.dustani ke gushishuno update kardan mishe began in kar cheghadr tool mikeshe?.albate filehaie nss va nsu ro ghablan download kardam.Bebakhshid fonte farsim kharabe!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم در مورد فلش دوربین n73و اون اینه که میخواستم بدونم ایا روشن بودن فلش در حالت فیلم برداری در این گوشی طبیعی ایه یا نه .اگه طبیعیه راهی برای خاموش کردن اون هست و روشن بودن طولانی مدت(نیم ساعت)به اون صدمه نمیرسونه .اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید
    چون گوشی رو تازه گرفتم ومیبرمش پیش همون مغازه دار.
    با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم در مورد فلش دوربین n73و اون اینه که میخواستم بدونم ایا روشن بودن فلش در حالت فیلم برداری در این گوشی طبیعی ایه یا نه .اگه طبیعیه راهی برای خاموش کردن اون هست و روشن بودن طولانی مدت(نیم ساعت)به اون صدمه نمیرسونه .اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید
    چون گوشی رو تازه گرفتم ومیبرمش پیش همون مغازه دار.
    با تشکر
    بله طبیعی هست ضمن اینکه اگر دقت کنید نوری که هنگام فیلم برداری از فلاش پخش می شه خیلی ضعیف هست و شاید کمتر از نصف نور واقعی این فلاش باشه و به نظر من صرفا یک علامت دهنده هست، برای همین منظور روشن بودن طولانی مدت اوون در حالت فیلم برداری آسیبی نمی رسونه،‌چون حالت فلاش نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوستم ان 73 بخرم ولی موندم موزیک بخرم یا معمولی اخه میگن موزیکش خیلی هنگ میکنه ؟
    و یه سوال دیگه در مورد دوربینش هم میگن کیفیتش خیلی پایین تره 990 سونی اریکسونه؟
    خواهشا کمکم کنین.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من میخوستم ان 73 بخرم ولی موندم موزیک بخرم یا معمولی اخه میگن موزیکش خیلی هنگ میکنه ؟
    و یه سوال دیگه در مورد دوربینش هم میگن کیفیتش خیلی پایین تره 990 سونی اریکسونه؟
    خواهشا کمکم کنین.
    اگه کسی گوشیش هنگ می کنه دلیلی نداره مشکلشو به تمام گوشی های اون مدلی تعمیم بده. در هر صورت من خودم موزیکالش رو دارم و اصلاً تا حالا یه بار هم مشکلی براش پیش نیومده. اما قول نمی دم برای شما هم همین جور بشه. یه گوشی که مدتی تو بازار باشه بعد از مدتی دیگه خوب بودنش شانسی میشه و هیچ راه خاصی هم برای تشخیص اصل یا فرع بودنش نیست. تمام این صحبت های هم که دوستان می کنن بر اساس تجربه های شخصی و یا تبلیغات کاذب فروشنده ها هستش.
    در مورد کیفیت دوربین هم که تقریباً با k800 برابری می کنه. خوب دوربین عکس برداری k800 هم که معروفه دیگه. همه می دونن. حتی خود sony erricson هم در مورد دوربین سری p هیچ ادعایی نداره. احتمالاً این هم از قبیل همین تبلیغات بی خودی هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •