تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 942 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .
    masoudboy عزیز تو قاطی کردی اشتباه هم از خودت بود. جایی که با اینکه میدونی شبکه کامل راه اندازی نشده چرا سیم کارت میگیری ؟
    اگه شمارتو خودت انتخاب کردی که اون یه چیز دیگه باید میذاشتی تا وقتی را افتاد بندازی رو گوشی. ولی اگه خریدی تقصیر خودته دیگه چرا عجله کردی . اون موبایل فروشی هام که تبلیغ میکنن به نفع خودشون تبلیغ میکنن.

ما که تو مشهد و تبریز حتی شهرستانهای تبریز که را افتاده خیلی راضی هستیم .

به خدا این مطلب و راس میگم. تو اکثر جاده ها و شهرستانهای تبریز مخابرات همش لرزش آنتن داره حتی دانشگاه من تو یه جای دور افتاده هست که همیشه لرزش آنتن داشت. ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره همیشه فول آنتنه حتی تو او جای دور افتاده هم .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11 اینترنت

بچه ها در ضمن همه که میگن تعرفه اینترنت بالاس بله راست میگین ولی ما باید فرهنگ استفاده از اینترنت موبایل و هم داشته باشیم.
    از اینترنت موبایل واسه سایت گردی استفاده نمی کنن که کلی هزینه بارمون بشه . واسه این کاراینترنت کامپیوتر هست دیگه . خیلی هم با صرفه تر از اینه .
    مثلا یکی از دوستام یه چند روز پیش یه کار فوری براش پیش اومده بود دسرسی به اینترنت و هم نداش از اینترنت موبایل واسه خودش بلیط هواپیما گرفت با اینکه خودش سیم کارت مخایرات داره از ماله من استفاده کرد ولی خیلی خیلی از اینترنت ایرانسل خوشش اومد.
    یا مثلا من خودم استفاده ای که از اینترنت موبایل میکنم مسنجرش که اونم هزینه ی چندانی نداره.

نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by TempesT; 03-05-2007 at 13:39.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

من از اول طرفدار این ایرانسل بودم و همه جا ازش طرفداری می کردم ولی دیگه داره شورش را در میاره قرار بود تا 10 اردیبهشت 100 درصد اصفهان را تحت پوشش ببره ولی هنوز خبری نیست و امروز زنگ زدم خدمات مشترکین میگه اصفهان تا سال آینده هم معلوم نیست تحت پوشش بره و به قدری عصبی شدم که تلفن را کوبیدم زمین . لعنتی را هم کسی اینجا نمی خره . روز اول همه به من می گفتند ایرانسل نخر و من گوش نکردم و رفتم این سیم کارت Tci را فروختم و این ایرانسل لعنتی را که قرار بود تا اوایل بهمن ماه اصفهان را پوشش بده خریدم . آخه یکی نیست بگه وقتی نمی تونی پوشش بدی چرا قول 100 درصد میدی ... الان هم روم نمیشه برم دوباره Tci بخرم چون جلوی همه ضایع میشم ... این از وضع تعرفه هاش این هم از وضع شبکش که واقعا افتضاحه ...باز به تالیا خیلی بهتر از این ایرانسل هست . حداقل از تلفن ثابت میشه راحت باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزادش هم درست هست ... اگر ایرانسل تا آخر اردیبهشت طبق قولی که داده اینجا را تحت پوشش نبره بلدم چطور بهش ضربه بزنم که دیگه یکی نره طرف سیم کارتهاش ...
    اصلا من نمیدونم چراهر روز انتن دهیش بدتر میشه من اسفند سیم را گرفتم اولا راحت تو خونه میتونستم شماره بگیرم ولی حالا باید 10 بار بگیرم اونهم امیدی به گرفتن نیست . sms از دولتی هم اولا راحت می یومد ولی حالا از 10 sms یکیش می یاد .حدود 2 هفته ای است که اصلا صدای این گوشی در نیمده چون هیچکی نمیوتونه باهام تماس بگیره حالا یکی به من بگه چرا همه گنده شدند ببخشید اشتب ضدم حالا یکی به من بگه چیکار کنم

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

bts کوچولو از نوع NOKIA مال ارتباطاط سیار
    Last edited by emprator_kochak; 03-05-2007 at 14:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

9

بچه ها در ضمن همه که میگن تعرفه اینترنت بالاس بله راست میگین ولی ما باید فرهنگ استفاده از اینترنت موبایل و هم داشته باشیم.
    از اینترنت موبایل واسه سایت گردی استفاده نمی کنن که کلی هزینه بارمون بشه . واسه این کاراینترنت کامپیوتر هست دیگه . خیلی هم با صرفه تر از اینه .
    مثلا یکی از دوستام یه چند روز پیش یه کار فوری براش پیش اومده بود دسرسی به اینترنت و هم نداش از اینترنت موبایل واسه خودش بلیط هواپیما گرفت با اینکه خودش سیم کارت مخایرات داره از ماله من استفاده کرد ولی خیلی خیلی از اینترنت ایرانسل خوشش اومد.
    یا مثلا من خودم استفاده ای که از اینترنت موبایل میکنم مسنجرش که اونم هزینه ی چندانی نداره.

نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چي هزينه ي اينتر نت تو چت كمه من در حدوده 40 ثانيه با ياهو فقط براي چك كردن of هام رفتم 200 تومان كم كرد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

ايرانسل 50 تومان دقيقه اي 11 ريال ثانيه اي

نحوه محاسبه هزينه مكالمات ايرانسل بر اساس ثانيه و دقيقه دو نرخي شد .
    روابط عمومي ايرانسل اعلام كرد، به منظور تأمین نظرات مشترکین گرامی ایرانسل و جهت ایجاد شرایط یکسان برای تمامی هموطنان در سراسر کشور، از شنبه 15 اردیبهشت ماه (15/2/1386) طرح تعرفه تمامی مشترکین ایرانسل، به طرح تعرفه "پایه ثانیه ای" تغییر داده می شود. پس از این تاریخ، کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل بصورت پیش فرض با تعرفه "پایه ثانیه ای" تحویل مشترکین شده و سیم کارت مشترکین کنونی نیز که تا به حال با طرح "پایه دقیقه ای" تنظیم شده بود، به طور خودکار به طرح "پایه ثانیه ای" انتقال داده می شود. تغییر مذکور توسط ایرانسل بطور خودکار و کاملاً رایگان صورت می پذیرد ولی مشترکین این امکان را دارند که طرح تعرفه "ثانیه ای" تنظیم شده را به طرح "دقیقه ای" بازگردانند.
    شایان ذکر است تعرفه های قبلی ایرانسل برای طرح تعرفه "دقیقه ای" همچنان پابرجا می باشد.

نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:

نوع طرح تعرفه نام طرح تعرفه نرخ تعرفه
    دائمی پایه ثانیه ای 41/10 ريال/ ثانیه (625 ریال/دقیقه)
    پایه دقیقه ای (طرح فعلی) 499 ريال/ دقیقه
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    اعتباری پایه ثانیه ای 2/14 ریال/ثانیه (852 ریال/دقیقه)
    پایه دقیقه ای (طرح فعلی) 620 ريال/ دقیقه

در تعرفه "پایه ثانیه ای"، مدت زمان مکالمه دقیقاً برابر با تعداد ثانیه های مکالمه ثبت می شود. در تعرفه "پایه دقیقه ای" مدت مکالمه بر حسب واحدهای یک دقیقه ای محاسبه شده و بنابراین درصورتی که مکالمه پیش از کامل شدن واحد یک دقیقه ای به پایان برسد، کل واحد یک دقیقه ای منظور می شود. با این حال، با توجه به نرخ های پیش بینی شده، تعرفه "ثانیه ای" مناسب مشترکینی است که معمولاً مدت زمان مکالماتشان کوتاه و تعرفه "دقیقه ای" نیز مناسب مکالمات حدوداً 5/2 دقیقه ای یا طولانی تر است.
    علاقمندان می توانند برای اطلاع از جزئیات طرح های مختلف تعرفه و شرایط و چگونگی تغییر طرح تعرفه، به فروشندگان مجاز ایرانسل و یا به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.

به گزارش ايسنا در همين رابطه پس از اخطار سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبه‌ي صورتحساب مشترکان بر اساس ثانيه مديرعامل اين شركت اعلام كرد: محاسبه‌ي صورتحساب مشتركان ايرانسل بر اساس انتخاب آن‌ها به دقيقه يا ثانيه انجام مي‌شود و اگرمشترك ايرانسل بخواهد محاسبه‌ي كاركرد صورت‌حسابش بر حسب دقيقه انجام شود، براي هر دقيقه همان تعرفه‌ي قبلي يعني 499 ريال(با احتساب ماليات 530 ريال) را مي‌پردازد اما اگر بخواهد اين محاسبه بر حسب ثانيه انجام شود، بايد براي هر دقيقه تماس 625 ريال بپردازد.
    عليرضا قلمبر دزفولي در گفت‌وگو با (ايسنا)، درباره‌ي سرانجام تبديل بيلينگ اپراتور دوم تلفن همراه از دقيقه به ثانيه اظهار كرد: بر اساس آخرين مذاكرات با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصميم گرفته شد كه تعرفه‌ي فلت دقيقه‌اي 499 ريال براي مشتركان ايرانسل حفظ شود اما اگر بخواهيم صورت‌حساب مشتركان ايرانسل را بر حسب ثانيه محاسبه كنيم براي هر دقيقه مكالمه بر اساس ثانيه براي مشتركان سيم‌كارت‌هاي دائمي تعرفه‌ي دقيقه‌اي 625 ريال را محاسبه خواهيم كرد.
    وي ادامه داد: به عبارت ديگر سيستم بيلينگ ايرانسل بر حسب انتخاب مشتركان به دقيقه يا ثانيه خواهد بود و صورت‌ حسابهاي آن‌ها را محاسبه خواهيم كرد.
    به گفته وي در سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل تعرفه هر دقيقه تماس مشترك اگر برحسب ثانيه باشد، 852 ريال محاسبه مي‌شود اما اگر برحسب دقيقه تماس‌هاي مشترك محاسبه شود، براي هر دقيقه تماس بايد 620 ريال بپردازد.
    او در پاسخ به اين پرسش كه آيا يك اپراتور مي‌تواند از هر دو روش دقيقه و ثانيه‌اي براي محاسبه صورت‌حساب مشتركانش استفاده كند گفت: اين امر به تاييد سازمان تنظيم مقررات رسيده و از اين رو از روز شنبه 15 ارديبهشت‌ماه و از ساعت 8 صبح محاسبه تماس‌هاي مشتركان بر حسب ثانيه انجام مي‌شود.
    وي ادامه داد: اگر مشتركان نخواهند كه محاسبه تماس‌آن‌ها بر حسب ثانيه و با تعرفه 625 ريال باشد مي‌توانند با ارسال يك پيام كوتاه به ايرانسل اعلام كنند كه محاسبه‌ي تماس‌هاي آن‌ها برحسب دقيقه و با تعرفه‌ي 499 ريال باشد؛ اين امر در روزهاي آتي از طريق پيام كوتاه و تبليغات در سطح شهر به اطلاع كليه‌ي مشتركان ايرانسل خواهد رسيد.
    به گفته او مشتركاني كه معمولا تماس‌هاي كوتاه برقرار مي‌كنند و تماس‌شان كمتر از سه دقيقه است بهتر است محاسبه‌ تماس‌هاي خود را برحسب ثانيه قرار دهند تا با پرداخت هزينه‌ي اضافي متضرر نشوند اما مشتركاني كه تماس‌هاي طولاني‌تر دارند، بهتر از محاسبه دقيقه‌ استفاده كنند زيرا به نفع آن‌ها خواهد بود.
    او درباره‌ي نرخ مكالمه‌ي تماس از اپراتور اول به ايرانسل كه با تعرفه‌ي بين شهري 760 ريال محاسبه مي‌شود گفت: سازمان تنظيم مقررات بايد در اين مورد تصميم‌گيري و نتيجه را اعلام كند.
    او همچنين درباره تعرفه‌ي سرويس GPRS نيز گفت: تعرفه‌هايي كه ابتدا به سازمان تنظيم مقررات ارائه شد به ازاي هركيلو بايت داده، 60 ريال اما در نهايت تعرفه‌ي 30 ريال را براي هر كيلو بايت داده پيشنهاد كرديم اما سازمان تنظيم مقررات تعرفه‌ي 15 ريال را پيشنهاد كرده است، از اين رو هنوز مذاكرات نهايي براي تعرفه‌هاي اين سرويس باقي مانده است و با توجه به اين كه تا آخر ارديبهشت ماه براي صدور قبوض مشتركان فرصت داريم تا پايان اين ماه تعرفه قطعي را اعلام خواهيم كرد.
    دزفولي درباره بروز اشتباه در محاسبه‌ي قبوض برخي مشتركان ايرانسل گفت: قبض‌هايي طراحي شده كه به خوبي چگونگي محاسبه كاركرد آن‌ها را نشان مي‌دهد و به زودي براي مشتركان ايرانسل صادر خواهد شد از اين رو تلاش ما اين است كه ظرف دو ماه آينده مشكلات موجود در اين زمينه را برطرف كنيم.
    وي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه در بيش از 90 شهر پوشش داشته و در حدود 1 ميليون 450 هزار مشترك دارد و به زودي شهرهاي جديدي را به شبكه ايرانسل اضافه خواهيم كرد.
    به گفته‌ي وي پوشش تهران به بالاي 95 درصد رسيده و تنها در برخي از نواحي ضعف سيگنال وجود دارد اما اكثر شهرهاي اطراف تهران نيز تحت پوشش اين شبكه قرار گرفته است.
    Last edited by meshkiposh2200; 03-05-2007 at 15:43.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

جزئیات طرح تعرفه جدید ایرانسل بر مبنای دقیقه و ثانیه

مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) جزئیات طرح تعرفه جدید سیم کارت های ایرانسل را اعلام کرد.

مدیرعامل ایرانسل گفت: پس از مباحثی که در خصوص محاسبه ثانیه ای صورتحساب مشترکین ایرانسل مطرح شد ایرانسل طرحی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرد که طبق آن مشترکین ایرانسل برای هر ۶۰ ثانیه مکالمه با دیگر مشترکان ایرانسل ۴۹۹ ریال و با مشترکان دیگر شبکه ها ۷۶۰ ریال پرداخت مینمودند اما این طرح مورد موافق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار نگرفت و در نهایت با طرح تعرفه ثانیه جدید ایرانسل موافقت شد.

مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: از این پس مشترکین ایرانسل مختار خواهند بود تا یکی از طرح های تعرفه ایرانسل را انتخاب کنند، بر این اساس مشترکینی که "طرح تعرفه دقیقه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند مطابق تعرفه های فعلی برایشان صورتحساب صادر خواهد شد یعنی در سیم کارت های دائمی ۴۹۹ ریال و برای سیم کارت های اعتباری ۶۲۰ ریال برای دوره های یک دقیقه، و مشترکینی که "طرح تعرفه ثانیه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند برای مجموعا هر 60 ثانیه مکالمه در سیم کارت های دائمی 625 ریال و در سیم کارت های اعتباری 852 ریال پرداخت خواهند کرد.

دزفولی در گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: ایرانسل برای کلیه مشترکین فعلی و آینده خود به صورت پیش فرض طرح تعرفه ثانیه ای را مبنای محاسبه صورتحساب های خود قرار میدهد اما مشترکین به زودی از طریق یک شیوه بسیار سهل و ساده و از طریق سرویس Sms قادر خواهند بود در هر لحظه و هر زمان به دفعات طرح تعرفه مبنای شیوه صورتحساب گیری خود را انتخاب و تغییر دهند.

به گفته دزفولی ایرانسل هرگز اصراری به عرضه چنین طرح تعرفه ای نداشت ولی اصرار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای محاسبه ثانیه ای تعرفه بجای محاسبه صورتحساب مشترکین بر مبنای دوره های دقیقه ای موجب عرضه این دو طرح تعرفه شد. وی تصریح کرد: صدور صورتحساب براساس دوره های دقیقه ای یکی از شیوه های مرسوم صورتحساب گیری در بین اپراتورهای مختلف دنیاست.

ظهر امروز دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طی اطلاعیه ای اعلام کرد: شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه کشور ایرانسل به زودی با ارائه طرح تعرفه های جدیدی دیگری نظیر "فهرست تماس با دوستان و آشنایان" و همچنین "اعطای امتیازهای تشویقی و تخفیف های دوره ای بر اساس میزان مکالمات" امکانات بیشتری برای کاهش هزینه های استفاده از خدمات مختلف شبکه ایرانسل به مشترکین خود عرضه خواهد کرد.

مهندس دزفولی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار ایستنا با اشاره به راه اندازی شبکه ایرانسل در بیش از ۹۰ شهر کشور، اظهار امیدواری کرد تا آخر اردیبهشت ماه شهرهای بیشتری بخصوص در استانهای گلستان، اردبیل، قزوین، کرمانشاه و زنجان به شبکه تلفن همراه ایرانسل بپیوندند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

bts کوچولو از نوع NOKIA مال ارتباطاط سیار
    ببخشین ها ولی خیلی دکل بی هیکل و مزخرفی به نظر میاد اصلا قیافه ی خوبی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اصلا من نمیدونم چراهر روز انتن دهیش بدتر میشه من اسفند سیم را گرفتم اولا راحت تو خونه میتونستم شماره بگیرم ولی حالا باید 10 بار بگیرم اونهم امیدی به گرفتن نیست . sms از دولتی هم اولا راحت می یومد ولی حالا از 10 sms یکیش می یاد .حدود 2 هفته ای است که اصلا صدای این گوشی در نیمده چون هیچکی نمیوتونه باهام تماس بگیره حالا یکی به من بگه چرا همه گنده شدند ببخشید اشتب ضدم حالا یکی به من بگه چیکار کنم
    اخه برادر من دلبندم بابا مجیییییییییییییییید تو اصفهان هنوز راه نیوفتاده
    اینقدر این شرکت مارو به گند نکشید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اخه برادر من دلبندم بابا مجیییییییییییییییید تو اصفهان هنوز راه نیوفتاده
    اینقدر این شرکت مارو به گند نکشید
    این شرکت شما گند است نیازی به ما نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •